Кучанка мецанка търси ... мило, гушкаво мече
Публикувано: 09 June 2011 - 11:08 AM
Аз пък бях малко на тръни заради тия зайци из къщата. Мечето нямаше против котките ми, но определено си пазеше от тях и храната и играчките. Но немкинята ми е писала, че всичко е наред. Приемала спокойно зайците и котката, проявявала "респект" към конете все още, хехех, но много играела с другите кучета. Всички в квартала много й се радвали :)) Също както и тук. И вчера ме питаха на поляната за нея. Незабравима :)))) Много се радвам, че така бързо я осиновиха и че й осигуряват движението, от което има нужда :)) Нямам търпение да получа и първите ни снимки :))

Публикувано: 09 June 2011 - 01:26 PM
Пусти Мечо - станал фермер!
само като си помисля как е можел да си изгние, обикаляйки улиците ... защото е твърде обикновен за "възвишените" ни вкусове :(
За тези, съвсем обикновените, с добри очи и сърца - най-много се радвам като ги осиновят.
Браво Дени!

само като си помисля как е можел да си изгние, обикаляйки улиците ... защото е твърде обикновен за "възвишените" ни вкусове :(
За тези, съвсем обикновените, с добри очи и сърца - най-много се радвам като ги осиновят.
Браво Дени!
Публикувано: 09 June 2011 - 02:02 PM
Sarah Marina, в 09 June 2011 - 01:26 PM, написа:
Пусти Мечо - станал фермер!

хахаха! Не, де да беше, много бих се радвала. Мечето обичаше да живее навън. Не, тя живее в апартамент, просто стопанката й язди и я води с нея на езда да тича и играе с другите кучета. Но явно живее в нещо като селце или малък район, викат му Burgen, защото пишат, че хората от селцето много харесвали приятелския й нрав.

Публикувано: 15 June 2011 - 09:21 PM
Meчкатааааа!
У дома!
Пишат, че били изумени колко различна била у дома (спокойна и поспалива) и навън - жива и активна. Водела ги все в големите треви и обичала да гони мишките по поляните. Зайците и котката още се приспособявали като по-голям успех имала втората. Ходели и на училище, защото искали да я разхождат без повод и вече отбелязали колко умна била. Боже, боже!!!! Тази седмица мисля и лично да им пиша, макар че няма нужда така като гледам. Вижте я ква е готина немска мадама

Пишат, че били изумени колко различна била у дома (спокойна и поспалива) и навън - жива и активна. Водела ги все в големите треви и обичала да гони мишките по поляните. Зайците и котката още се приспособявали като по-голям успех имала втората. Ходели и на училище, защото искали да я разхождат без повод и вече отбелязали колко умна била. Боже, боже!!!! Тази седмица мисля и лично да им пиша, макар че няма нужда така като гледам. Вижте я ква е готина немска мадама

Публикувано: 29 November 2011 - 03:26 PM
Получих мейл от стопаните на мечката и много се развълнувах :)
Новините от нея са добри, живее със 17-годишна котка и 2 зайчета. Сутрин отивала със стопанката си на работа за 3-4 часа, а вечер ходели в конюшнята, където Мечката търсела мишки, въргаляла се в сеното и разпилявала храната на конете. Ако конете били на паша, те се разхождали из околността и Мечката винаги била по следата :) Радвам се, че са й оставили старото име. Искат и да им изпратя детски снимки на момичето. Ще ми изпрати и снимки.
Има ли някой, който би могъл да ми преведе на немски писъмцето отговор? Ще бъда много признателна :))
Новините от нея са добри, живее със 17-годишна котка и 2 зайчета. Сутрин отивала със стопанката си на работа за 3-4 часа, а вечер ходели в конюшнята, където Мечката търсела мишки, въргаляла се в сеното и разпилявала храната на конете. Ако конете били на паша, те се разхождали из околността и Мечката винаги била по следата :) Радвам се, че са й оставили старото име. Искат и да им изпратя детски снимки на момичето. Ще ми изпрати и снимки.
Има ли някой, който би могъл да ми преведе на немски писъмцето отговор? Ще бъда много признателна :))

Публикувано: 04 December 2011 - 12:33 PM
Благодаря, момичета, отговорът вече е изпратен.
Единственото, което ме притесни в писмото на стопаните е, че пишат, че Мечката била много страхлива и се свивала в ъгъла при всеки рязък шум. Питат ме дали тук не се е случило нещо, което да ги упъти каква може да е причината. Ужасно ме натъжи това, защото тук тя беше точно напротив. Никога не бих си я представила страхлива. Дали престоят й в приюта е повлиял....:( Все пак тя беше свикнала на домашен живот...Не знам. Ще чакам още новини. Писала е, че ми е пратила снимки, но такива нямаше атачнати. Та, ще видим.
Единственото, което ме притесни в писмото на стопаните е, че пишат, че Мечката била много страхлива и се свивала в ъгъла при всеки рязък шум. Питат ме дали тук не се е случило нещо, което да ги упъти каква може да е причината. Ужасно ме натъжи това, защото тук тя беше точно напротив. Никога не бих си я представила страхлива. Дали престоят й в приюта е повлиял....:( Все пак тя беше свикнала на домашен живот...Не знам. Ще чакам още новини. Писала е, че ми е пратила снимки, но такива нямаше атачнати. Та, ще видим.

Публикувано: 27 April 2012 - 12:41 PM
Мечето има тежка дисплазия и ще се оперира - 2 пъти. Днес дойде и тази новина. Изпитвала болки. Първата операция е следващата седмица, след няколко седмици и другата.
Моля, ако някога някого е докоснало Мечето, пратете му положителна енергия....
Моля, ако някога някого е докоснало Мечето, пратете му положителна енергия....