Спешно- куче, блъснато жестоко в Казанлък
Публикувано: 10 January 2011 - 08:20 PM
Привет, от името на съфорумничката ни Иви Недкова от Казанлък отварям темата. Отнася се за кученце- момиченце, прибрано в приюта в Казанлък, блъснато жестоко от от кола.Шансовете му са малки почти няма чувствителност на задните крака. В момента е на обезболяващи и антибиотици. Трябва спешно да му се направи рентгенови снимка, но Иви и аз нямаме никакви пари нито за снимка, нито пък за операция, а е спешно.Трябва да се действа бързо. Затова моля тези от Вас, които имат възможност по някакъв начин да помогнат на клетото кученце, да го направят. Подробности и обикновени, а не рентгенови снимки ще изпратим допълнително. Зная, че това е поредната молба, но случаят е наистина спешен.
Публикувано: 11 January 2011 - 11:18 AM
ivi nedkova, в 10 January 2011 - 07:40 PM, написа:
Моля ви хора!Зная че всеки е много натоварен.За първоначалните снимки са необходими 30 лева.Те ще покажат по нататъчното развитие.Момичето е с увреждане на гръбнака.Снимката ще покаже повече.
Аз купих 5 календара от книжарницата Феликс на Пиротска преди Нова година, без да определям предназначение - ако може, нека тези пари отидат за момичето.
Публикувано: 12 January 2011 - 05:15 PM
Благодаря още веднъж за бързината, с която се отзовахте Муун найт
Нещо темичката се позагуби, но сега всичко е ок
Цял ден вчера Иви е била на работа и не е успяла да отиде до клиника в Стара Загора, за да се направят рентгеновите снимки на момичето. Но утре вече ще се знае състоянието. Кучето не искало да яде, не е пишкало и е повръщало. Под влияние на аналгетици е все още. Притеснително е състоянието, но в момента нищо не може да се установи. Поне не страда. Сигурна съм, че Иви ще направи най- доброто за нея.

Нещо темичката се позагуби, но сега всичко е ок

Цял ден вчера Иви е била на работа и не е успяла да отиде до клиника в Стара Загора, за да се направят рентгеновите снимки на момичето. Но утре вече ще се знае състоянието. Кучето не искало да яде, не е пишкало и е повръщало. Под влияние на аналгетици е все още. Притеснително е състоянието, но в момента нищо не може да се установи. Поне не страда. Сигурна съм, че Иви ще направи най- доброто за нея.
Публикувано: 12 January 2011 - 05:20 PM
Бях сложила, не знам защо, темата в "кошчето", за което много се извинявам.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 January 2011 - 05:43 PM

Дано момичето е на по добро място от този свят.

Благодаря на всички за съдействието:katia_n,moonnight,mil_ и на всички съфорумци.

Публикувано: 14 January 2011 - 12:43 PM
ivi nedkova, в 14 January 2011 - 06:04 AM, написа:
Благодаря за доверието!Ако Мил успее да ги прати веднага ще пиша.
Ще ги оставя за спешни случаи(за жалост винаги има такива) и веднага ще ви информирам за какво са използвани.
Ще ги оставя за спешни случаи(за жалост винаги има такива) и веднага ще ви информирам за какво са използвани.
За съжаление не успявам. Моля те, помоли от банката да ти продиктуват IBANa знак по знак, като кажат кое е цифра 0, кое буква O. Изпробвах доста комбинации, но те са безкрайни.
ПП Успях! Докато писах това горе се ядосах защо се допуска такова основание за объркване и допуснах най-логичното - няма О-та и нули, всичко са само нули, да си го знаеш занапред.
Изпартих 40 лв. от календарите на Moonnight и 60 лв. от спешни, дано помогнат на някое казанлъшко хайванче.