Здравеите!Преди месец и половина намерих хъски бездомно и доста слабо и реших да го здържа(аз живея в Кипър)И така веднага го заведох на лекар казаха че е на около 2 години и му биха 2 ваксини и хапче за вътр.обезпаразитяване,но той не изкара никакви глисти,чак след месец забелязах че има малки бели мисля че бяха плоски глисти и пак го заведох на лекар-отново хапче и пак нищо не изкарва(следя внимателно,но....)Храня го с гранули и от време на време варено месо.Ако имате някаква идея какво точно се случва моля да ми помогнете.Благодаря ви!
обезпаразитяване при намерено куче-съвет!!!
#3 Guest_navar_*
Публикувано: 11 January 2011 - 03:53 PM
глистите не са плоски,те са хелмини-кръгли червеи..плоски са тениите..интересно ми е как точно видяхте че има глисти??
иначе вариантите са няколко-аз не съм фен на дронтал,въпреки че напоследък е много модерен..
според мен :
1. бихелдон- едно хапче на 10 кг,и след две седмици повтаряме,след още две потретваме
2. при силно опаразитяване- празимек , по едно хапче на 10 кг след две седмици -бихелдон
иначе вариантите са няколко-аз не съм фен на дронтал,въпреки че напоследък е много модерен..
според мен :
1. бихелдон- едно хапче на 10 кг,и след две седмици повтаряме,след още две потретваме
2. при силно опаразитяване- празимек , по едно хапче на 10 кг след две седмици -бихелдон
Публикувано: 11 January 2011 - 06:50 PM
Да,но проблема е че сме в Кипър а тук незнам какви хапчета му дават,но по същия начин доктора каза да му дам пак след две седмици.А относно как съм видяла че има глисти то аз незнаех какви са точно,но ги видях в изпражненията му и на същия ден му дадохме хапче.Проблемът е че не е изкарвал повече и се притеснявам.Благодаря ви за помоща:)
Страница 1 от 1