Вчера прибирайки се от магазина с торбите в едната ръка и кучето в другата чувам жално мяукане...поглеждам и видях нея.Веднага разбрах,че нещо не е като трябва спрях се да я огледам,а тя веднага дойде при мен и започна да се умилква около краката ми,сякаш казваше:''вземи ме ,моля ти се обещавам да ти мъркам и да те слушам много'' И се взехме де нямаше как да я оставя там в това положение и така към къщи с торбите,кучето и котката под мишница.Сгуши се в мен и не гъкна докато не стигнахме вкъщи.Благодарение на приятели (lizka и g_vasileva

) котето е в клиника,но му предстои операция на окото(или каквото е останало от него) дължи се на някаква остра инфекция като котето трудно диша и не се храни.В момента е на системи.Моля всеки,който се чувства съпричастен със съдбата на това изстрадало животинче отдели мъничко трохички и да ни подпомогне за престоя,лечението и операцията на тази мила котчица.А тя е толкова добра и социална,мъркаща-абе разкошна е.За сега това е най-важно след това ще мислим къде ще се възстановява след операцията и вероятно ще и търсим дом,защото с едно оче сигурно трудно ще се оправя на улицата.Не е много млада може би 3-4 год.Моля, помогнете!!!
А ето да видите и сегашното й състояние
ЕДИТ:Забравих да кажа,че котето се намира във Варна.