Нашествениците 9 дребосъка
Публикувано: 16 January 2011 - 06:30 PM
Няколко от тях са били сгушени при "Страшилището" Харди, което пък вече промени мнението ни за момата, защото тя биеше всичко живо наред- малки , големи ........, но тях някак е приела.
Ще търсим спасение за дечицата, като на първо време ще гледаме да им сложим ваксинки. Разбира се занесени са при баба Ани, за да могат да се хранят по- начестичко и да се обгрижват.
Точно от това се страхувахме и е учудващо , че още в началото не ни затрупаха с кучета. Но пък от друга страна на село си решават проблема с лопатата- така ни каза хазяина, а всъщност и една от неговите кучки се окучи и има 6- днес обаче едното е било осиновено разбира се благодарение на нашия "Мениджър по осиновяванията Нушка" . Тя има добри резултати в намирането на дом на много кученца и сега съдбата на мъниците е изцяло в нейни ръце, разбира се и на Господ най- вече. Но щом тя се е наела почти съм сигурна , че резултата ще е повече от задоволителен.
Очаквайте по- късно снимчици на "НАШЕСТВЕНИЦИТЕ".

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 16 January 2011 - 09:27 PM

Публикувано: 17 January 2011 - 01:13 PM
Засега Yorko дари 30лв за наема при бабата, с която се разбрах да й даваме по 40лв на месец. Благодаря Yorko! Но, мили приятели, ще ни трябват парички за ваксини, а аз нямам-съкратиха ме от работа и съм зле финансово в момента. Така че ако можете, помагайте! Искам да ви помоля да ми дадете съвет и за ваксините-кога точно е подходящие момент да им сложа такива-мисля че трябва да изчакам поне една седмица-малки ми се струват...незная...тези дни ще ги обезпаразитя-с пастичка ли е подходящо!? Питам, защото досега не съм гледала толкова малки кученца....Пак ще пиша като се върна днес...
Публикувано: 18 January 2011 - 08:55 PM
Публикувано: 19 January 2011 - 10:41 AM
Публикувано: 19 January 2011 - 11:30 AM

Публикувано: 22 January 2011 - 10:58 PM
Публикувано: 27 January 2011 - 09:36 PM
Малечко е все още вкъщи, вече си похапва добре и е доста по-жизнен! Яде си от специалната храна....дадох му отново хапче за обезпаразитяване и вчера изкара доста глисти. По препоръка на ветеринарката го направихме второто обезпаразитяване, тъй като малкия беше с много ниска температура-37 градуса и ветеринарката се съмняваше, че е в това състояние заради глисти. Така се и оказа. След като изкара глистите, сега ми се струва, че е доста по-добре. След няколко дни пак ще го отведа на ветеринар и ако е добре, ще му сложа и на него първата ваксина. Бабата, която гледа другите бебета казва, че и те са добре и си хапват и са жизнени. И тях мисля тези дни да ги обезпаразитя повторно, за да съм сигурна, че всичко ще е наред.
Проблемът е, че съм много болна в момента-с 39 градуса температура съм и не мога да ходя да виждам бебетата, но като оздравея ще ги навестя.
На другите бебета им предстои-живи и здрави-втора ваксина и бих искала да Ви помоля ако имате възможност да помогнете кой с каквото може. Аз платих първите ваксини-по 8 лв на ваксина. Проблемът е, че в момента съм безработна и нямам възможност да платя и вторите ваксини-предполагам , че и те ще са по 8 лв на ваксина. Така че, моля помогнете ако имате възможност. Банковата ми сметка е: BG43CECB97901072848800.
Благодаря от сърце на всички, които ще се отзоват!
Публикувано: 02 February 2011 - 11:09 PM
Мъниците са вече малко по-добре. Малечко е все още вкъщи и се чувства доста по-жизнен и енергичен. Предстои му ваксина (първа), а на другите кученца втора ваксина. Бих искала да Ви помоля още веднъж ако ви е възможно да помогнете кой с колкото може, тъй като малките са одобрени за осиновяване в чужбина и ще ни трябват пари за ваксинки, чипове и т.н. Бих ви била много благодарна ако помогнете. Банковата ми сметка съм я давала вече тук в темата. Ще ни трябват пари за 8 ваксини и 8 чипа, тъй като за съжаление най-малкото кученце Палечка почина. Беше прекалено малка и не можа да издържи. Благодаря на всички Ви предварително. Малките пишльовци също ще ви бъдат благодарни....
Публикувано: 03 February 2011 - 10:34 AM

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 03 February 2011 - 11:28 PM
Още веднъж оставям банковата сметка:
IBAN: BG43CECB97901072848800
BIC: CECBBGSF
Централна Кооперативна Банка АД-клон Перник
Теменужка Кирилова Йорданова-Вергилова
Публикувано: 05 February 2011 - 03:08 AM
Приятели, наистина сме ви много благодарни!
Публикувано: 09 February 2011 - 12:31 AM
Публикувано: 09 February 2011 - 01:17 AM

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 11 February 2011 - 09:42 PM
Публикувано: 16 February 2011 - 12:29 AM
Публикувано: 16 February 2011 - 12:37 AM