Здравейте имам Ротвайлер на 1г. и 3м. от около месец почна да се напикава докато спи. Вета му направи изследвания на урината и каза че няма нищо за притеснение, но за всеки случей му изписа амоксиклав и бускулизин по 2пъти на ден. Ефект няма кучето се напикава пак. Дали не го прави нарочно. Почна да прави тези проблеми откакто сменихме жилището. Първо почна да пикае през деня после и през ноща. Например излизам от вкъщи за 10 мин и той се изпикава точно тогава. Чакаме бебе и се опитвам да не го допускам да влиза в спалнята понеже се научи като ни няма да се качва на леглото да спи и ме е страх да не напикае матрака. Вечер го изкарвам да се изпикае около 22 часа и се напикава тично в 6 сутринта + - 10-20мин. всяка сутрин по едно и също време.
Кучето ми се напикава
Публикувано: 19 January 2011 - 10:51 AM
Според мен трябва да се разграничи поведенчески проблем ли е или здравословен.
Направете още изследвания, отидете при друг лекар за второ мнение.
На кучетата не им влияе толкова смяната на жилището (котките повече страдат).
Нищо чудно кучето ви да има някакъв здравословен проблем, смяната на жилището да е съвпадение.
Това, че пишка в интервала когато няма никой в къщи - може да стиска, да стиска и от срам да изчаква да излезете и тогава да се изпишква. Освен това казвате че пишка докато спи - това неволно ли го прави? Един вид изпускане или нарочно изпикаване?
Кучето женско или мъжко е?
Направете още изследвания, отидете при друг лекар за второ мнение.
На кучетата не им влияе толкова смяната на жилището (котките повече страдат).
Нищо чудно кучето ви да има някакъв здравословен проблем, смяната на жилището да е съвпадение.
Това, че пишка в интервала когато няма никой в къщи - може да стиска, да стиска и от срам да изчаква да излезете и тогава да се изпишква. Освен това казвате че пишка докато спи - това неволно ли го прави? Един вид изпускане или нарочно изпикаване?
Кучето женско или мъжко е?
Публикувано: 22 January 2011 - 05:39 PM
Здравейте.В момента у дома гледам едно женско кученце,което от няколко вечери се напишква на дивана,докато спи.През деня не съм забелязала да прави така,а и нощно време се случва да ме буди,за да я изведа на двора.Но друг път явно не се усеща и прави локвички,докато сънува нещо.Попечителката на псенцето я заведе на лекар,да й вземат урина и са й казали,че е инфекция,вероятно поради скорошната й кастрация.Изписаха й антибиотици и след време ще видим какъв ще е резултатът.
Твоят куч да е настивал скоро или да си забелязал да пие повече вода,от обикновено? Като го води на лекар,взеха ли му урина за изследване?Ако няма инфекция,може причината да е нарушена инервация...
Твоят куч да е настивал скоро или да си забелязал да пие повече вода,от обикновено? Като го води на лекар,взеха ли му урина за изследване?Ако няма инфекция,може причината да е нарушена инервация...

Life Sucks,And Then You DIE!
We're spinning round on this ball of hate,there's no parole, there's no great escape.
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +