Наистина е чаровник, аз се влюбих след първата ни разходка и при все, че сега го разхождах един-два пъти в седмицата само, много ще ми липсва. Невероятно много.
Бял Рижко е на път да бъде отровен ... просто е върха на цинизма
Публикувано: 20 March 2011 - 06:46 PM
rodegunda, в 14 March 2011 - 03:20 PM, написа:
missi, мерси! :)
Наистина е чаровник, аз се влюбих след първата ни разходка и при все, че сега го разхождах един-два пъти в седмицата само, много ще ми липсва. Невероятно много.
Този явно е сърцеразбивач.Любимец е на малката ми дъщеря и двамата буквално си бърборят
Моите лични впечатления са,че е много гальовно куче,нуждаещо се от внимание и ласки.Ако не му се обърне внимание ,сам си го проси
Публикувано: 24 March 2011 - 12:09 PM
И на Рижко късмета най-накрая му се усмихна. И той е одобрен за чужбина.
И също както Чери е на хотел и имаме нужда от помощ.
Заминаването ще е около 17 април, все още не знаем колко ще струват пътни, но до тогава ще дължим около 350 лв за престоя му и 20 лв за ваксината.
Молим за помощ!
Сметката ни е:
Фондация „Шарко”
Уникредит Булбанк
BG83 UNCR7000 1519 8689 75
BIC: UNCRBGSF
основание "Рижко"
И също както Чери е на хотел и имаме нужда от помощ.
Заминаването ще е около 17 април, все още не знаем колко ще струват пътни, но до тогава ще дължим около 350 лв за престоя му и 20 лв за ваксината.
Молим за помощ!
Сметката ни е:
Фондация „Шарко”
Уникредит Булбанк
BIC: UNCRBGSF
основание "Рижко"
Публикувано: 08 April 2011 - 10:09 PM

За човешкото същество вероятно най-трудното нещо,отредено му от съдбата на този свят,е да обича друго човешко същество...Работа като всяка друга,но без подготовка.
Публикувано: 11 April 2011 - 10:04 AM
Срам не срам, ще помоля пак за помощ
Много закъсахме с хотела на Рижко и Чери. Моля ако някой може да помогне ще сме безкрайно благодарни!
Имаме нова банкова сметка, но и старата все още действа. Можете да ползвате и двете.
Новата:
Първа Инвестиционна Банка
BG13 FINV9150 1014 9151 60
Старата:
Уникредит Булбанк
Имаме нова банкова сметка, но и старата все още действа. Можете да ползвате и двете.
Новата:
Първа Инвестиционна Банка
BG13 FINV9150 1014 9151 60
Старата:
Уникредит Булбанк
Публикувано: 24 April 2011 - 11:41 AM
Абе как ви са тия бири там, на горните снимки?!? :D
Рижко е чуден, някой чужденец, ще е много щастлив с него, само дано успее да стигне до мястото си.
Рижко е чуден, някой чужденец, ще е много щастлив с него, само дано успее да стигне до мястото си.
Публикувано: 27 April 2011 - 10:48 AM
Отчаяно моля за помощ за хотела на Рижко.
Престоя му е платен до 20 март (благодарим на Polence & Co за което). Ако всичко върви по план до две седмици той трябва да замине и ще трябва да платим и хотела и пътуването.
Настина, отчайвам се, че няма да можем да ги изпратим и идея си нямам какво да правим в този случай.
Сумата, която дължим отдавна е четирицифрена :((((((
Престоя му е платен до 20 март (благодарим на Polence & Co за което). Ако всичко върви по план до две седмици той трябва да замине и ще трябва да платим и хотела и пътуването.
Настина, отчайвам се, че няма да можем да ги изпратим и идея си нямам какво да правим в този случай.
Сумата, която дължим отдавна е четирицифрена :((((((

Вход

Горе
Цитиране +