Шалом! Или куче-сезалче. ВНИМАНИЕ! има не много приятни снимки
Публикувано: 07 March 2011 - 10:22 PM
:) Да се разтъжа малко, с любимия ми
... Малко спам, но е трудно да не се обадя, колко ме кефи това Шаломче :)

Публикувано: 24 March 2011 - 12:13 PM
Продължавам да вдигам темичките на одобрените ни щастливци. Милият ми Сезалчо също ще заминава (за всички се радвам, но за този ми е и много мъчно. Вероятно защото е при мен и много ще ми липсва този влюбен поглед).
И той ще има нужда от помощ. В неговия случай само за пътни. Всичко друго му е платено.
Сметката ни е:
Фондация „Шарко”
Уникредит Булбанк
BG83 UNCR7000 1519 8689 75
BIC: UNCRBGSF
основание "Шалом" или "Сезалчо" :))
И той ще има нужда от помощ. В неговия случай само за пътни. Всичко друго му е платено.
Сметката ни е:
Фондация „Шарко”
Уникредит Булбанк
BG83 UNCR7000 1519 8689 75
BIC: UNCRBGSF
основание "Шалом" или "Сезалчо" :))

Публикувано: 08 May 2011 - 06:14 PM
Оххх любимият ми ... Добре че не го виждах често, че щях да съм безкрайно влюбена

Публикувано: 12 May 2011 - 05:59 PM
Всички от великолепната ни четворка отнесоха по едно късче от сърцето ми. Но този глупчо, имам чувството, че взе със себе си поне половината от него. Толкова се радвам, че тогава, в края на януари беше настоятелен и въпреки протестите ми не се отлепи от мен.
Обичам те, мило мое момче и ти благодаря за всичко - разходките ни в гората, белите, които правеше, погледа, с който ме търсеше между дърветата, когато се криех. Бъди много щастлив!
Ох, и тази е за местене :)
Обичам те, мило мое момче и ти благодаря за всичко - разходките ни в гората, белите, които правеше, погледа, с който ме търсеше между дърветата, когато се криех. Бъди много щастлив!
Ох, и тази е за местене :)