Още една котка... Търси дом
Публикувано: 03 February 2011 - 03:08 PM
Предния път когато му се радвах една жена и дете с нея- то "Мамо виж коте" тя "Мани ги тия мачки мръсни и болни". Аз вдигнах глава погледнах я и като видях с каква злоба ме съзърцава се отказах да влизам в словестен конфликт с видимо спала на криво госпожа.
Той е някак си много магнетичен с едни зелени красиви очи..
Казвам той,защото ми прилича на мъж.Не съм спец по разпознаването може и да греша.
Намира се в София,Бъкстон пред един блок.
Естествено ще съм адски щастлива,ако си има дом при някой.Да му мърка в скута,да се гали и да пленява с прекрасните си очи.
Не ми е възможно да го прибера в нас,поради наличието на 2 кучета и за съседи и прочие няма смисъл да обяснявам.
Иска ми се,ако някой го хареса дори и временно да го прибере на топличко...
Направих му няколко снимки с телефона,не показват целия му блясък,но поне ще имате представа за какво пиша.
Публикувано: 03 February 2011 - 06:13 PM

Публикувано: 03 February 2011 - 07:26 PM
ATINA PALADA-DONICHKA не знам какво ви притеснява и не можете да я приберете,нооо си помислете - котките не изискват много грижи - храна и да им се почисти WC-то.Повечето време спят и изобщо не ги забелязвате...

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 04 February 2011 - 10:57 AM
Положението не просто не е розово ами направо черно. Няма начин да пребивава на територията на моя дом,първо защото това значи да рискувам живота й на 100%. Ако беше невръстно бебе на каквито все попадам може би щях да измисля някак да я прибера,но това животинче е голямо. Не искам да давам подробни обяснения за причините,просто мисля че това няма да помогне.
Това което мога да направя за явно женската е да пусна обяви и да опитам да намеря дом за нея.
Ясно ми е и че трябва да се кастрира.
Публикувано: 04 February 2011 - 02:20 PM

Гледайте филма EARTHLINGS, заслужава си!!!
Публикувано: 02 March 2011 - 05:00 PM
Публикувано: 02 March 2011 - 06:43 PM
Публикувано: 02 March 2011 - 07:29 PM
Намерих клетка,остава да се запише час и да търся превоз.
Лошото е че няма къде да се подслони за ден,два след като бъде кастрирана. Ако някой може да предложи временен подслон нека сподели.
ПП. Туку що говорих с доктор Бобадова и маца ще я приемат в петък до 12.30 часа трябва да е при тях.Ще има възможност да остане за малко след това там.Ако пък успея да я намеря и утре до 14.00 също ще могат да я приемат. Благодаря много!
Публикувано: 02 March 2011 - 07:57 PM

Публикувано: 07 March 2011 - 10:09 AM
Публикувано: 23 August 2011 - 02:25 PM

Вече нямам и клетка върнах я на момичето,а тя си я ползва. Нямаме и приемен дом на този етап. Не знам и колко бебета има,къде са,колко са голями,дали изобщо е момент за кастрация??? Хиляди въпроси на които не знам отговорите.
Какво да правя?
Публикувано: 23 August 2011 - 02:58 PM
Така или иначе е добре да ги откърми. Ще ви дам клетка, стига да дойде момента за кастрацията и маца да не реши пак да изчезне за дълго време.
Явно си е намерила друг район и се е върнала на старото място да роди, знам ли...

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 23 August 2011 - 03:18 PM
Пипайки я се усеща мляко в гърдите й,но пък не изглежда като "прясно станала майка". Може би ще трябва да намирам по малко време и да се отбивам до там по светло,но пък от къде да я знам по кой замън ще се появи пак.
Тази толкова добра маца заслужава живот без рискове,дом и човек който да я обича,а тя да се гали и мърка. Дано и това да се случи.
Публикувано: 31 January 2012 - 03:09 PM