Дано тази операция е последното препядствие и най-накрая се наредят нещата за най-милото кученце
Мила от Марс си търси СПЕШНО дом
Публикувано: 31 March 2011 - 10:55 AM
Здравейте! Мила все още си търси дом и ние вярваме, че нейният "ЧОВЕК" е някъде там, просто още не я е видял!
Помогнете да разпространим нейната история!
http://www.facebook....157965620929746
Помогнете да разпространим нейната история!
http://www.facebook....157965620929746
Публикувано: 02 April 2011 - 09:29 AM
Здравейте!
Много искаме да намерим добър дом за сладката Мила и разбираме, че най-вероятно ние бъркаме някъде!
Търсим и стопани вече повече от 2 месеца и досега един сериозен човек не ни е потърсил
Затова решихме да ви помолим за съвет. Повечето от вас имат доста опит и ще сме ви благодарни, ако ни дадете някакви съвети как да действаме и разбира се да ни кажете къде според вас бъкраме!
Предварително ви благодаря
Много искаме да намерим добър дом за сладката Мила и разбираме, че най-вероятно ние бъркаме някъде!
Търсим и стопани вече повече от 2 месеца и досега един сериозен човек не ни е потърсил
Затова решихме да ви помолим за съвет. Повечето от вас имат доста опит и ще сме ви благодарни, ако ни дадете някакви съвети как да действаме и разбира се да ни кажете къде според вас бъкраме!
Предварително ви благодаря
Публикувано: 08 April 2011 - 10:46 AM
Здравейте приятели! Във вторник д-р Златинов от ЦВК направи операцията на Мила! Всичко мина добре, въпреки че първата нощ беше тежка за сладурката, много я болеше и доста се беше стреснала. Сега тя се възстановява много добре, вече стъпва на крачето и очакваме до 10-тина дни да търчи по поляните :) Мила продължава да си ТЪРСИ мнооого ОТГОВОРНИ И ДОБРИ СТОПАНИ! Тя е страхотен герой и ЗАСЛУЖАВА HAPPY END!
Публикувано: 17 April 2011 - 09:16 AM
Аз съм малката марсианка Мила. За първи път виждам пролетта и мноого ми харесва :) Още съм малка и има хиляди неща, който не съм виждала, но най-много искам да видя „човек”, който да ме обича, така както аз ще го обичам и който ще ми покаже всички красиви и непознати за мен неща!
Подължавам да чакам СЕМЕЙСТВОТО си и вярвам, че то е някъде там! Много целувки от мен, малката Мила от Марс :)
Подължавам да чакам СЕМЕЙСТВОТО си и вярвам, че то е някъде там! Много целувки от мен, малката Мила от Марс :)
Публикувано: 25 April 2011 - 03:00 PM
Аз познавам една госпожица, която много приличаше на нея, която много се бори, беше и продължава да бъде много обичана и се оказа една голяма късметлийка!
Вярвам, че и Мила ще има късмета на нашата любима Тара! Всичко, което правите за нея, то ще се отплати! Успех!
Вярвам, че и Мила ще има късмета на нашата любима Тара! Всичко, което правите за нея, то ще се отплати! Успех!

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 28 April 2011 - 01:21 PM
Публикувано: 28 April 2011 - 01:24 PM
Нито едно запитване ли няма за тази красавица?
ПС:Има грешка в ''дигнати''
ПС:Има грешка в ''дигнати''
Публикувано: 28 April 2011 - 01:36 PM
Нито едно сероизно запитване :( Незнам защо така се получава, малка е, сладка е, а никой не иска да я вземе. Много хора ми пишат и ми казват, че я харесват, но нямат възможност да я осиновят :( Вече къде ли и какво ли не пускахме като обяви, но засега нищо. Надявам се скоро да се появи този така чакан нейн "човек".
П.С. Мерси за корекцията :)
П.С. Мерси за корекцията :)
Публикувано: 08 May 2011 - 10:47 AM
Мила е ГЕРОЙ! Преживя катастрофа, паровироза и 2 операции. След месеци възстановяване тя най-накрая е здрава и силна! Днес беше на първата си нормална разходка, без ограничения и болка! През месеците лечение, Мила се държа като абсолютен герой, без да мрънка и без да се отчайва, но едва днес видяхме колко игриво и енергично кученце е тя! Докато търчеше по поляните, тя беше най-щастливото куче, което сме виждали :)
ТЪРСИ МНООГО ДОБРИ И ГРИЖОВНИ СТОПАНИ!
ТЪРСИ МНООГО ДОБРИ И ГРИЖОВНИ СТОПАНИ!

Вход

Горе
Цитиране +