КАВКАЗКИЙ ВОЛКОДАВ
Публикувано: 04 June 2012 - 11:56 AM
Клоуните излизат да разсмиват публиката между основните номера,като много често репризите са пародия на това което става на манежа.Та нашите герои ме веселят като се правят на разбирачи,а още не знаят какво гледат КО или КВ.Радостине,от КО и САО се интересувам отдавна като черпя информация от хора с богат опит.От тях съм научил,чеедин от първите кавказци е внесен през 1974 от един режисьор.След това са внасяни доста кучета диретно от Грузия и което е най-интересно са работили с овце и кози.Има видеоматериали с кучета от кавказките републики преди повече от 25г.Нямат нищо общо с тези на Львовна,не казвам,че Ягодкина е цвете,тя е супер измамник,но за всеки влак си има пътници.

Публикувано: 05 June 2012 - 09:50 PM
Спокоино колега ,клоуните никога не сме гледали КВ и се разграничаваме от тази НЕмелезирана с догове и санбернари порода,гледаме си мелеси със САО,при КВ такива няма ,нашите им казваме КО,и опит нямаме,само някои хора имате- явно сте постигнали много с КВ,КО че и САО-резултатите ви се виждат,както и кучетата.
Radja,като си такъв спец и имаш много опит -били ни казал твоите КВ или КО по кои кучета са? и да ни ги покажеш де- да видим на какво се гради опитът ти.
Radja,като си такъв спец и имаш много опит -били ни казал твоите КВ или КО по кои кучета са? и да ни ги покажеш де- да видим на какво се гради опитът ти.
Публикувано: 06 June 2012 - 11:21 AM
Радостине да съм твърдял някъде,че съм голям спец?Да съм твърдял,че имам богат опит,споменах за контакти с такива хора,като подчертавам не са ми приятели,а познати.За съжаление не сме достатъчно близки та да си позволя да публикувам техните животни и архиви.Просто са категорически против и имат отрицателно отношение към БГ кинтолозите.А на вас ви задавам въпроси защото сте ми смешни,за съжаление само ти се включваш.Мислех,че Напалм и Рекс ще споделят своя богат опит,особено Рекс гледащ дисплазиен тигър и имащ самочуствие да дава определението ,,говновоз"Това е истината,във сектанския форум пишете само вие,но ви четат всички.И последно,как гледате КО, като Львовна твърди,че ХГ е питомник за КВ
Че вашите са ашладисани със САО е ясно,Р Хода е записан в племенната книга като такъв и то не случаино.Лек ден и успехи.

Публикувано: 06 June 2012 - 04:57 PM
Публикувано: 06 June 2012 - 07:30 PM
Как ще да е, но определено Радо и съмишленици тръгват по някаква др пътечка в страни от главния път на породата КВ
А именно ти и развитие и запазване работните качества на вълкодава
Успех момчета, и ако решите да се пресекат пътеките, звънкаите ;)
А именно ти и развитие и запазване работните качества на вълкодава
Успех момчета, и ако решите да се пресекат пътеките, звънкаите ;)