НПО-то от Варна може да хване агресивния пес, който се появи до "авангарда" на бул. Сливница, докато не е наял някое хлапе.
Бездомните кучетата се увеличават Тази сутрин BTV
Публикувано: 13 February 2011 - 01:05 AM
НПО-то от Варна може да хване агресивния пес, който се появи до "авангарда" на бул. Сливница, докато не е наял някое хлапе.
Публикувано: 13 February 2011 - 01:07 AM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 13 February 2011 - 01:12 AM
Публикувано: 13 February 2011 - 01:15 AM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 13 February 2011 - 01:16 AM
Ами ще бяга я! След като такъв пес се засили към тебе ръмжейки надали ще го чакаш да захапе.. Оставаше да легна и да чакам да ме изяде.
Ти като виждаш работата им обясни смисъла и срещу какво се борят? От тяхната работа няма файда, защото кучетата се размножават с голяма скорост.
Публикувано: 13 February 2011 - 01:19 AM
DessyD, в 13 February 2011 - 12:20 AM, написа:
Мисля ,че искаше да каже,че не работят защото няма разлика,няма резултати
Публикувано: 13 February 2011 - 01:20 AM
Публикувано: 13 February 2011 - 01:22 AM
nedelina5, в 13 February 2011 - 12:20 AM, написа:
Виж сега, мойто дете, иди в долната част на форума - "Без дом" се нарича специалния раздел по темата. Там ще ти се завие свят колко народ отглежда и помага, при това без да са "записани" в НПО. Ще прочетеш колко и какви организации с какво са ангажирани и каква работа вършат ДОБРОВОЛНО и не с пари от данъци, а от частни сметки и дарения. Ще прочетеш кое колко струва и как се събират пари. Не ми се прави на остроумна тук. Вземи и свърши нещо по-полезно от това да се тресеш от котки и кучета и да пишеш глулости.

Публикувано: 13 February 2011 - 01:27 AM
ShiBumi_GirL, в 13 February 2011 - 12:25 AM, написа:
Да разбирам, че трябва да почакаме докато нападне жена ми, детето, или докато ми изяде кучето? Като трябва нека си го прибере организацията, защо ние да се борим с него всеки божи ден. Не разлая а напада.. Правя разлика! тези дето си лаят не ми пречат толкова.. Това е доста по-различно ама
Публикувано: 13 February 2011 - 01:34 AM
Публикувано: 13 February 2011 - 01:37 AM
DessyD, в 12 February 2011 - 10:33 PM, написа:
-Sasho-, в 12 February 2011 - 09:09 PM, написа:
Абе,НПО-тата не трябва ли да правят годишни ГФО-та.Как така,ако искат ще си направят фуниики и ще
стрелят през балкона.Даренията не се ли водят публични средсва?
Да, пред дарителите си. Ако Драган ми е дарил средства да ги правя на фунийки - значи съм длъжна да изпълня волята му. Ако не я изпълня - няма да ми дарява повече средства, а може и да ме осъди да му ги върна. Такива ГФО се правят и се представят. Не е задължително да са публични, в смисъл на видно място. Трябва да са достъпни.
ДОО-БРЕ!!
My link
и прочети чл40 ал.1 т.2 от закона за счетоводство
p.s.Някои да си погледнат мненията още от.. 2007г.Едно и също лянкане без грам развитие и
ефект от тези локуми.
Питат Радио Ереван:"Може ли мъж да забременее?".
Радио Ереван: "Не може, но опитите продължават".
"Дом.кучета"-женското е с ушна марка.Внушителни екземпляри:
Публикувано: 13 February 2011 - 01:40 AM
Публикувано: 13 February 2011 - 01:40 AM

Публикувано: 13 February 2011 - 01:45 AM
DessyD' ='13 February 2011 - 12:45 AM' timestamp='1297554032 написа:
Много точно описание на душевното състояние на един не-пе-о-ец!
Публикувано: 13 February 2011 - 01:49 AM
-Sasho-, в 13 February 2011 - 12:42 AM, написа:
и прочети чл40 ал.1 т.2 от закона за счетоводство
p.s.Някои да си погледнат мненията още от.. 2007г.Едно и също лянкане без грам развитие и
ефект от тези локуми.
Питат Радио Ереван:"Може ли мъж да забременее?".
Радио Ереван: "Не може, но опитите продължават".
"Дом.кучета"-женското е с ушна марка.Внушителни екземпляри:
Ами, Сашо, никъде не съм писала да НЕ СЕ ОТЧИТАТ пред държавата като юридически лица. След като са регистрирани като такива никой не може да се избегне закона за счетоводство и никой не говори за това. Ти повдигна въпроса за обществено отчитане, което приех като да публикуват отчетност във всекидневник. В този смисъл, ако съм изпълнила волята на дарителя, не означава, че не трябва да изпълнявам закона за счетоводство. Точно затова всяко дарение се разглежда по определен ред. Данъчна декларация не означава непременно да я публикуваш във всекидневник. Затова написах достъпна. Тя трябва да е достъпна за членовете на сдружението, а към държавата е задължителна като отчетна форма, но това не променя характера на дарителството.
Ами ще си плямпаме, като всеки нов го мързи да прочете стари теми и да разгледа, а се впуска в дискусия на база някакви случайни лични "открития".
Какво точно искаш да покажеш с тази снимка?! Че някой собственик е излъгал общината си ли? Ми то е ясно, че я лъже, щом тя няма механизъм да го контролира. Нали смисъла на промяната на наредбата е точно в това - да се санкционират безотговорните и да се ликвидира проблема. Къде е връзката с НПО? НПО полицейско подразделение ли се явяват или контролно? Какво точно?!

Публикувано: 13 February 2011 - 01:52 AM
DessyD, в 13 February 2011 - 12:45 AM, написа:
"Може би един от най-трудните уроци е да не изпадате в зависимост от очакваните резултати от своите действия." Джоан Борисенко.

Вход

Горе
Цитиране +