На около 3-4 месеца е, супер смелчага - крачи самичък насам-натам без да му мигне окото. Клекнах срещу него, за да се запознаем, той ме погледна, даде ми да разбера, че няма да ми позволи да го погаля и седна уважително срещу мен като се заблея нанякъде х)).
Е, ето го и него - Чарли Уайт, който със сигурност има нещо голденско в себе си х)). А козинката му е адски мека.

Чрез скромната гозба, която му предложих се опитах да го измамя и да го накарам да хапне хляб, за да се засити, но като всяко истинско улично куче и Чарли го остави непокътнат х)).
На снимките не си личи, но той е съвсем мъничък (може би колкото Джак-ръсел), както и парчетата хляб не са толкова големи, колкото изглеждат х))).
Има си и дълга, красива опашчица като на истински Голден редрийвър х)). Малко с ушите нещо сме се поувлекли - не е ясно накъде ще порастнат - надолу или нагоре.

Е, това е той - Чарли х)).
Живее в гората, явно първоначално е бил домашен. Вярвам, че бързо ще му намерим хора. Предстои ми да говоря за приемен дом в една къща, но ще видим. Стискайте палци.