Спешна нужда от приемни домове за 2 котарака на възрастна баба
Публикувано: 23 February 2011 - 09:00 PM
Аз в неделя се уговорих да ида на място, да ги видя и снимам. Ще им пусна обяви тук и ще се наема с търсене на домове. Не знам доколко са социални котараците и дали изобщо ще стават за чужбина, но някак сърце не ми даде да не я изслушам тази изтормозена бабка.
Та, моля ако някой има възможност за приемен дом на един или двамата докато се намери постоянен.

Публикувано: 24 February 2011 - 04:28 PM
Публикувано: 28 February 2011 - 09:12 PM
Другият котарак, по-светлият, е по-общителен, но и той в началото спазва дистанция. Двамата обаче се бият, личи си по издрания нос на снимките.
Историята е тъжна, но лошото е, че тия котараци явно не могат да оцелеят навън. И двамата са били пуснати, и двамата са се върнали, единият в лошо състояние.
Нужни са им приемни домове, за да се възстановят от стреса и шока. Иначе са дебели и много красиви. Особено тигровият.

Публикувано: 03 March 2011 - 01:06 AM

Публикувано: 10 March 2011 - 12:59 PM

Публикувано: 10 March 2011 - 10:07 PM

Публикувано: 12 March 2011 - 06:59 PM
Искам наистина много да благодаря на Mostly_harmless и Ради, които посветиха съботата си на мен и ме разхождаха по няколко маршрута из цяла София на това хубаво време! Благодаря ви, хора!

Благодарноси и към Арс, че приеха дивчо. Дано не ви набие много котетата и кучето. Няма да спирам да търся и друг вариант за него. Казах вече на Мариета, но ако нещо стане пропуск, лекарите казаха да мине курс синулокс, защото има повишени левкоцити.
ето и снимки на щастливия котьо:

Публикувано: 13 March 2011 - 01:37 PM
Не знам как се чувства другия кот в Богров. Дано е добре и той :)

Публикувано: 14 March 2011 - 04:34 PM

Публикувано: 14 March 2011 - 10:35 PM

Продължавам да търся приемен и постоянен дом за таз красота.

Публикувано: 20 March 2011 - 06:31 PM
Ето и малко снимки. Дано повярва някой в него и му помогне докато се освободи местенцето в нас.

Публикувано: 03 April 2011 - 07:42 PM
Иначе Тигър не изглежда добре, затова утре сме на доктор за повторни изследвания. Ако някой има възможност да ми помогне с неговата сметка в клиниката, бих била много благодарна! Предния път всичко беше 60 лв, аз имах възможност да дам само 20. Утре сигурно няма да мога да отделя повече. А другия котьо също ме чака за ваксина и напоследък нещо не смогвам със всичките, които се събраха.
Ето и снимките на тези сродни душици, намерили се в Богров

Публикувано: 03 April 2011 - 08:17 PM

Публикувано: 03 April 2011 - 09:41 PM
Жалко, че тигровата красавица сега няма да има възможност да се гушка в него и явно да търси сигурност и закрила ...
Стискам палци както на него, така и на нея, разбира се и на всички останали търсещи нов дом!!!
Публикувано: 03 April 2011 - 10:09 PM
Оффф, ще мисля...

Публикувано: 04 April 2011 - 03:51 PM

Малко ще е спам, но така и така сте отворили дума за тигровата маца, да взема да ви разкажа нейната история.
Съседи постоянно се оплакват, че възрастна дама, живееща в общинско жилище, има прекалено много животни, които миришат и им пречат. Естествено, общината изстрелва Екоравновесие да прибере животните. Каква е изненадата им, когато "прекалено многото животни", се oказват....тази една-единствена котка. Въпреки това я прибират, а ловеца получава заповед "да я хвърли някъде". Добре, че това е един от малкото, които не биха послушали такава заповед, та я докара на нас....
Нямаме никаква информация за стопанката, освен адреса й. Няколко пъти ходихме и оставяхме бележки на вратата, но не се е свързала с нас все още...
Публикувано: 04 April 2011 - 07:16 PM