Подарява се
Публикувано: 25 February 2011 - 03:50 AM

Публикувано: 25 February 2011 - 03:51 AM
Публикувано: 25 February 2011 - 03:57 AM
sheba, в 24 February 2011 - 10:37 PM, написа:
И един щастлив стопанин и неговото семейство!
А нали кучето е ходило на училище? Все пак там са го понаучили да се води без много да се дърпа, или поне са показали на стопаните как да обучат кучо да ходи кротко на повод.

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 25 February 2011 - 04:03 AM
blueocean, в 25 February 2011 - 12:56 AM, написа:
Да се промени,да се промени коклко да се промени.Доколкото съм запозната дори на първите снимки да е с бебешка козина и тя да се смени с постоянната няма да е толкова фрапираща разликата в гъстотата й.Също така оцветяването на космената покривка е различно,както и маската на кучето.Забележете на горните снимки докъде се спуска черното оцветяване,а сега на 2-рите как целия гръден кош е черен.Също така и стойката на кучето.На снимките от лагера кучето е с ''права'' задница,на другите със скосена.
Публикувано: 25 February 2011 - 04:36 AM
Искренно се надявам аз да се самозаблуждавам и да си втълпявам

Публикувано: 25 February 2011 - 04:40 AM

Публикувано: 25 February 2011 - 04:46 AM
blueocean, в 25 February 2011 - 03:15 AM, написа:
Пример.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 February 2011 - 04:56 AM

Публикувано: 25 February 2011 - 05:08 AM
Публикувано: 25 February 2011 - 05:36 AM
Да ви представя: Мерилин...
The Buckeroo
п.п. Не ми се рови да търся от къде са третите снимки. ТО няма и смисъл.
Немец Бък, не знам какви болни амбиции осъществи с тая тема. Не мисля, че си дете, което ме плаши. Ако беше дете - ок, неосъществени мечти, лъже детето и си вярва, че има такова куче.
Не мисля, че искам да срещна такъв като тебе на улицата. Това твоето не е нормално.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 25 February 2011 - 05:44 AM
Публикувано: 25 February 2011 - 05:47 AM

Публикувано: 25 February 2011 - 05:54 AM
Не ми е ясна само целта с която се прави този цирк:
-комплексар(ка)
-липса на внимание
-отмъщение
Егати простотията.....

"Всички гледат породата,търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй,че както при хората,приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!"
Валери Петров
торенти за български филми и музика
Публикувано: 25 February 2011 - 05:57 AM
bushkata, в 25 February 2011 - 02:41 AM, написа:
Немец Бък, не знам какви болни амбиции осъществи с тая тема. Не мисля, че си дете, което ме плаши. Ако беше дете - ок, неосъществени мечти, лъже детето и си вярва, че има такова куче.
Не мисля, че искам да срещна такъв като тебе на улицата. Това твоето не е нормално.
+1
Публикувано: 25 February 2011 - 06:00 AM
Вече сериозно ме хваща страх!

Публикувано: 25 February 2011 - 06:03 AM
БАН за този ''човек'',Модератор да взем отношение явно се пише от едно и също АйПи!!!!!
Публикувано: 25 February 2011 - 07:08 AM