Dog.bg Форуми : Бебчета за осиновяване

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бебчета за осиновяване

#1 Потребителят е офлайн   volokin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 February 2011 - 05:10 PM

Здравейте! Имаме нужда от помощ за бебчетата, който жена ми намери изхвърлени до казана до вкъщи преди няколко дена. Приютихме ги, но не можем да ги задържим за много дълго. Моля, който има възможност да помогне. Кученцата, по наше осмотрение са на около месец, жизнени са, хапват си с апетит, общо са 6 на брой, от които 4 мъжки и 2 женски.
Пускам ви поста на жена ми във страницата на "заедно срещу насилието над животните" във фейсбук:http://www.facebook.com/profile.php?id=556220479#!/BulgarianAnimalLiberation
Ето каква е ситуацията: от повечето приюти и организации изобщо не ни отговориха или ни отказаха да поемат грижите поне на някои от шестте бебчета намерени до казаните за боклук в Силистра.:((( Затова- доброволци, съдбата им е във вашите ръце! Моля Ви от цяла България, вземете по 1 или 2, те са страхотни, много л...юбвеобвилни и заслужават да бъдат обичани. Транспорт за Варна ще има в понеделник, хайде хора, вижте ги какви са сладури. Аз не мога да им осигуря адекватни грижи, ако ми останат 2-3 поне ще мога да се погрижа до някъде...иначе обратно на снега :((( Помооооооощ, доброволци!!!

Вижте и повече снимки в страницата на жена ми: http://www.facebook....09&id=556220479

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2 Потребителят е офлайн   volokin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 February 2011 - 03:04 PM

Пускам още няколко снимки от мъниците.
След посещение при ветеринар бебчетата вече са обезпаразитени. Както и предполагахме кученцата се от две различни кучила, с разлика от около 10 дена. По големите са на малко повече от месец.
Ако някой има желание да си вземе кученце- можем да осигурим транспорт на наши разноски в цяла североизточн България.
Благодаря ви предварително!
Можете да ми пишете на kip@net1.cc или да се обадите на тел. 0878672227-Пламен

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3 Потребителят е офлайн   S.Petrov Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 February 2011 - 05:02 PM

Браво на Вас, че не сте ги подминали и че се опитвате да им помогнете. Трябва да имате търпение,бездомни, безпородни кутрета много. Пукайте обяви и на други места, не разчитайте само на форума. Във "Важни теми" има много полезна информация, прегледайте я. И много внимавайте на кого ги давате! Да не им направите лоша услуга.
Успех и дано имат късмет малките:))
User's Signature

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"

Махатма Ганди

#4 Потребителят е офлайн   volokin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 February 2011 - 09:45 PM

Пуснали сме и на други места обяви, но за съжаление, до сега са безрезултатни.Беше ни ясно, че ще е трудно, но на улицата и в тези минусови температури бяха обречени.

#5 Потребителят е офлайн   rosi_r Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 March 2011 - 02:43 AM

Здравейте!
Знам,че това,което ще кажа,няма да Ви помогне много,но поне знам пред какво сте се изправили.Декември месец 2010 намерих 6 кученца,от които 1 беше починало,а друго почина след седмица,защото нямаше къде да ги приберем на топло,а навън тъкмо валеше сняг тогава...Но с пускане на много обяви и снимки и доста голяма доза късмет,на 3 от 4те кученца намерихме дом,(след 3 седмици чакане)сега чакам и за последната малка палавница....Така,че просто трябва да се заредите с търпение.
Ако се намерят приемни или постоянни стопани за друг район на България, ще опитам да Ви помогна с транспорта.

Желая Ви успех!!!

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни