това е моето куче Сара, на 3 месеца. Бащата е чист ротвайлер, а майката е на снимката по долу (ротвайлерка, очевидно не е чиста,но все пак мн красива). Проблема е че след 2рия месец ушите на Сара се изправиха. Понякога ги дърпа назад, но като цяло ги държи изправени.Братчето и има стандартни за породата уши. Каква може да е причината и може ли да се коригира това, все пак и двамата и родители са с клепнали уши искам и моето да е така?
Смесица между какви породи съм???
Публикувано: 30 August 2011 - 07:52 AM
това е моето куче Сара, на 3 месеца. Бащата е чист ротвайлер, а майката е на снимката по долу (ротвайлерка, очевидно не е чиста,но все пак мн красива). Проблема е че след 2рия месец ушите на Сара се изправиха. Понякога ги дърпа назад, но като цяло ги държи изправени.Братчето и има стандартни за породата уши. Каква може да е причината и може ли да се коригира това, все пак и двамата и родители са с клепнали уши искам и моето да е така?
Публикувано: 30 August 2011 - 05:15 PM
Публикувано: 01 September 2011 - 09:31 PM
http://i1185.photobu...q1/IMG_0133.jpg
Публикувано: 01 September 2011 - 10:59 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 03 September 2011 - 05:38 PM
Публикувано: 14 September 2011 - 01:59 PM
Публикувано: 21 September 2011 - 09:43 PM
Доста не съм голям кучкар, но напоследък се интересувам от кучета. брат ми донесе едно куче за двора на село и ми е трудно да опеделя смесица от какви породи е то. Моля ви помогнете да го определим , за да знаем как по добре да го отглеждаме!
На мен ми прилича на смесица между Салуки (Персиийска хрътка) и Българско гонче.
Публикувано: 22 September 2011 - 03:29 PM
Публикувано: 24 September 2011 - 01:59 PM
Пъфи - някаква смеска на шпиц бих казала, но определено не виждам чистокръвие, т.е. междусъседско разплождане без никакви правила, но очевидно с комерсиална цел. Все пак е прекрасно кученце.
Радостин, малките са още прекалено малки, за да се каже на какво ще приличат след време. Възможно е цвета на козината им тотално да се смени.
Все още не разбирам защо толкова се иска да се припише порода - всяко куче, независимо от породата е уникален индивид и това го прави уникален приятел!
Публикувано: 26 September 2011 - 08:10 AM

Вход

Горе
Цитиране +