Dog.bg Форуми : Смесица между какви породи съм???

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (11 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Смесица между какви породи съм???

#141 Потребителят е офлайн   ludata94 Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 May 2012 - 07:09 PM

До сега разглеждах кучета и сякаш ми прилича на Гросер :D
User's Signature

Качена снимка

#142 Потребителят е офлайн   Chita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2012 - 07:26 PM

Прилича на бернско пастирско куче :ab_041:

#143 Потребителят е офлайн   ira67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2012 - 07:37 PM

А на мен ми приличе на сръбско гонче.Ама че породи изредихме.Изберете си каквато ви харесва.и да ви е живо и здраво.

#144 Потребителят е офлайн   ludata94 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 May 2012 - 08:23 PM

Гросера, Бернско пастирско и планинко са все швейцарски породи, може би и това обяснява еднаквата им шарка. Повече прилича на гросер, защото е с къса козина и няма толкова големи уши като другите 2 породи :D Със сръбското гонче никаква прилика не виждам :D
User's Signature

Качена снимка

#145 Потребителят е офлайн   rokito890 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 May 2012 - 02:24 PM

ами можете ли да ми кажете това куче на какво приличаПрикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#146 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 20 May 2012 - 02:31 PM

Всичко добре, красиво куче, порода Приятел, но не разбирам защо са му купирани ушите и опашката? Явно сам/а сте си го оприличили на дадената порода!

#147 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2012 - 02:41 PM

Бебето определено ми заприлича на Бернско пастирско куче, което значи, че ако има такова куче назад в поколенията може да стане и големичко! Другото на доберман с нещо, но и аз не знам защо сте му рязали ушите и опашката, най-малкото, че вече е забранено!
User's Signature

Качена снимка

#148 Потребителят е офлайн   rokito890 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 May 2012 - 09:11 AM

Нямаше да е толкова красив.За това

#149 Потребителят е офлайн   ira67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2012 - 10:22 AM

То си е доберман ,само цвят нещо нестандартен

#150 Потребителят е офлайн   rokito890 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 May 2012 - 12:43 PM

Не не е чист доберман,смеска доберман с немски дог,но ако му бях оставил ушите и опашката наистина нямаше да е такъв красавец!Прикачена снимка

#151 Потребителят е офлайн   Снуупи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Кучета,Дизайн,Туризъм,Фотография
Публикувано: 21 May 2012 - 12:52 PM

"Между другото" престанете да мешате породите, не помагате на никого. Кастрацията е един добър вариант за всички. Не разбирам с каква цел и какво удоволствие ви носи това да произвеждате мелези или да питате "на каква порода прилича"? Ми прилича на себе си, защо ви е толкова важно да прилича на порода?

П.П. Правилата на форума забраняват обяви за търсене на партньори на кучета с недоказан произход.
User's Signature

Липсваш ми момченце, никога няма да те забравя....спи спокойно и ме чакай...там някъде пак ще се срещнем. Чарли - (27.06.1995г - 26.12.2009г)
* АЗ ПОДКРЕПЯМ *
Качена снимка

#152 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2012 - 01:44 PM

Аз имам 2 женски, само трябва да решиш коя предпочиташ да е майката:
а) смеска от майка немска овчарка и баща лисица
Прикачена снимка
б) смеска от български барак с квартален хитрец (вероятно)
Прикачена снимка
Давам 2-седмична гаранция, че малките ще са много сладки и ще има тълпи желаещи, които неизменно ще започват разговора с "А каква порода са?"

:flagbg:
User's Signature

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

#153 Потребителят е офлайн   ira67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2012 - 04:03 PM

КУчето ти наистина красиво ,независимо че кръстоска.Наистина не можеш да оспориш това ,освен това дог много интелегентно куче,твойто май погулем от други добермани.Но ти не си добре.Като го кастрираш повече ще спечелиш ,наймалко няма да го загубиш ,че те като тръгнат по женски то нищо не ги спира.

#154 Потребителят е офлайн   marin4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2012 - 09:09 PM

ludata94, според мен прилича на Австралийска овчарка. Окраската им е идентична с тази на Бернско пастирско куче, но твоето е по-дребничко и ми се струва, че по-скоро клони към австралийска овчарка. Това естествено не е от значение, но реших и аз да споделя мнението си. Много е сладко :smile:

#155 Потребителят е офлайн   ludata94 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 May 2012 - 11:37 PM

Показване на мнениетоСнуупи, в 21 May 2012 - 12:52 PM, написа:

"Между другото" престанете да мешате породите, не помагате на никого. Кастрацията е един добър вариант за всички. Не разбирам с каква цел и какво удоволствие ви носи това да произвеждате мелези или да питате "на каква порода прилича"? Ми прилича на себе си, защо ви е толкова важно да прилича на порода?

П.П. Правилата на форума забраняват обяви за търсене на партньори на кучета с недоказан произход.

На мен не ми прави удоволствие да смесвам каквито и да е породи. Кученцето си го осинових от приют във Варна. Било е намерено на улицата, но мисля че е някой го е изоставил и има вероятно да е породисто. Интересувам на каква порода прилича, защото искам да знам колко голямо ще стане като порасне, тъй като ще го гледам в апартамент и нямам условия за едро куче.

П.П. има сайт за запознанства на кучета :D
User's Signature

Качена снимка

#156 Потребителят е офлайн   ludata94 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 May 2012 - 11:40 PM

Показване на мнениетоСнуупи, в 21 May 2012 - 12:52 PM, написа:

На мен не ми прави удоволствие да смесвам каквито и да е породи. Кученцето си го осинових от приют във Варна. Било е намерено на улицата, но мисля че е някой го е изоставил и има вероятно да е породисто. Интересувам на каква порода прилича, защото искам да знам колко голямо ще стане като порасне, тъй като ще го гледам в апартамент и нямам условия за едро куче.

П.П. има сайт за запознанства на кучета :D

Показване на мнениетоmarin4eto, в 21 May 2012 - 09:09 PM, написа:

ludata94, според мен прилича на Австралийска овчарка. Окраската им е идентична с тази на Бернско пастирско куче, но твоето е по-дребничко и ми се струва, че по-скоро клони към австралийска овчарка. Това естествено не е от значение, но реших и аз да споделя мнението си. Много е сладко :smile:

Дребничко ти се струва, защото няма и 40 дена още. Вярно е , че окраската е идентична с тази на Бернско пастирско куче, но козината е къса. Мерси, наистина е много сладко и е голям дивак хаха :D
User's Signature

Качена снимка

#157 Потребителят е офлайн   Снуупи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Кучета,Дизайн,Туризъм,Фотография
Публикувано: 22 May 2012 - 08:17 AM

Мнението ми беше насочено към господина с доберманоподобното. Чудесно е че сте осиновили бездомниче, радвайте му се и го обичайте такова, каквото е. Все още никой не изхвърля породисти бебета, това се случва на далеч по-възрастни животни. За сайта няма да коментирам, точно оттам идват повечето бездомници.

Никой със сигурност не може да ви каже колко голямо ще порасне, тъй като родителите са неизвестни. Казвате че нямате възможност да гледате голямо куче, защото сте в апартамент. Ако това вземе че стане едро, какво ще се случи с него?
User's Signature

Липсваш ми момченце, никога няма да те забравя....спи спокойно и ме чакай...там някъде пак ще се срещнем. Чарли - (27.06.1995г - 26.12.2009г)
* АЗ ПОДКРЕПЯМ *
Качена снимка

#158 Потребителят е офлайн   ludata94 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 May 2012 - 01:23 PM

Показване на мнениетоСнуупи, в 22 May 2012 - 08:17 AM, написа:

Мнението ми беше насочено към господина с доберманоподобното. Чудесно е че сте осиновили бездомниче, радвайте му се и го обичайте такова, каквото е. Все още никой не изхвърля породисти бебета, това се случва на далеч по-възрастни животни. За сайта няма да коментирам, точно оттам идват повечето бездомници.

Никой със сигурност не може да ви каже колко голямо ще порасне, тъй като родителите са неизвестни. Казвате че нямате възможност да гледате голямо куче, защото сте в апартамент. Ако това вземе че стане едро, какво ще се случи с него?

Няма ма да го изхвърля, но ако стане голямо ще се наложи да го занеса в къщата на сестра ми тя та го гледа, а не искам да се разделяме.
User's Signature

Качена снимка

#159 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 22 May 2012 - 01:36 PM

Защо сте го взели изобщо,а ако не стане да прилича на някоя порода?Как така ще го дадете на някой друг да го гледа,а този някой дали въобще иска?
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#160 Потребителят е офлайн   ludata94 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 May 2012 - 08:51 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 22 May 2012 - 01:36 PM, написа:

Защо сте го взели изобщо,а ако не стане да прилича на някоя порода?Как така ще го дадете на някой друг да го гледа,а този някой дали въобще иска?

Не искам да прилича на порода, когато го взех ми казах че ще стане голямо колкото Кокер, тоест няма да е едро, съвсем случайно видях че прилича на една порода и затова ми стана любопитно. Да, този човек е сестра ми и ще го вземе, като аз отида заедно с него у тях, това не е проблем нито за нея , нито за мен. Явно не четете достатъчно добре, едва ли не ме изкарахте, че ще го изхвърля ако не прилича на някоя порода или ако стане голямо.... щом съм взела значи ще се грижа за него и ще сме си винаги заедно, без значение породи, големина и т.н....
User's Signature

Качена снимка

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема