Спорт
Публикувано: 02 October 2009 - 07:13 PM

Публикувано: 06 December 2009 - 04:39 PM
Публикувано: 14 December 2009 - 03:33 PM
Eдвали точно там.
Публикувано: 15 December 2009 - 02:38 PM

Искам да попитам, така както тренирате кучетата по команда ли спират и тръгват или трябва да набиеш спирачки и да усетят че искаш да спреш?Извинявам се предварително за въпроса,но трябваше да попитам понеже на село имаме възможност за подобен тип тренировки и се замислям върху някакво обучение.Така поне ще изразходва много повече енергия от колкото с обикновенна разходка.
Публикувано: 15 December 2009 - 06:33 PM

Искам да попитам, така както тренирате кучетата по команда ли спират и тръгват или трябва да набиеш спирачки и да усетят че искаш да спреш?Извинявам се предварително за въпроса,но трябваше да попитам понеже на село имаме възможност за подобен тип тренировки и се замислям върху някакво обучение.Така поне ще изразходва много повече енергия от колкото с обикновенна разходка.
Кучето ти е малко, но това не пречи, а даже ще ти е от голяма полза после, когато си на разходка с повод, да се приучава на команди ляво, дясно, напред и най-вече СПРИ, за да няма после куриозни ситуации! Иначе само със спиране от твоя страна - не става!

Публикувано: 22 December 2009 - 11:04 PM
Онзи ден видях маламут да тегли с душач... Толкова ми стана жал за бедното животинче, казах на стопанката му, тя ме погледна с поглед тип "какво разбираш ти с твойто псе" и ме отмина.
Публикувано: 22 December 2009 - 11:06 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 23 December 2009 - 08:34 AM
А не да ме разнася мене 90кг. и да се чуда да не се хлъзна аз на леда или тя да не ме влачи като торба.
Даже сега съм измислил една приставка за нагръдника и която може да стане ,като хамут и да се слага и да се сваля , когато човек поиска.По-късно ще я споделя идеята като я реализирам с фотошоп.Да кажете дали става или е опасно.

Публикувано: 23 December 2009 - 10:44 AM
А не да ме разнася мене 90кг. и да се чуда да не се хлъзна аз на леда или тя да не ме влачи като торба.
Даже сега съм измислил една приставка за нагръдника и която може да стане ,като хамут и да се слага и да се сваля , когато човек поиска.По-късно ще я споделя идеята като я реализирам с фотошоп.Да кажете дали става или е опасно.
Давай да го видим това приспособление.

Публикувано: 23 December 2009 - 11:12 AM
Напълно те подкрепям.

~A & F ~