Спорт
Публикувано: 07 February 2010 - 09:50 PM

Първо има хъски - каша,после имаме много снежинки и пет точки ( кучета, шейна и човек ) и малко снимки в по близък статичен план. Но определено стигнах до извода,че ако искам да имам снимки от такива мероприятия трябва да има един човек,който само седи и си снима. Имахме си и случка Ники си разрани лапата почти в началото и пропусна тренировката но на нейно място сложихме Ванеса и хубавото беше,че явно спорта и снега кара кучетата да преодоляват лесно различията си

Публикувано: 08 February 2010 - 07:49 PM

Първо има хъски - каша,после имаме много снежинки и пет точки ( кучета, шейна и човек ) и малко снимки в по близък статичен план. Но определено стигнах до извода,че ако искам да имам снимки от такива мероприятия трябва да има един човек,който само седи и си снима. Имахме си и случка Ники си разрани лапата почти в началото и пропусна тренировката но на нейно място сложихме Ванеса и хубавото беше,че явно спорта и снега кара кучетата да преодоляват лесно различията си

North face, много са си хубави снимките!
А за това, че трябва един човек да снима - си е така!

Хайде пък скоро, живот и здраве, може да направим и едно състезанийце - за КЕФ!!!
Публикувано: 08 February 2010 - 09:07 PM

North face, много са си хубави снимките!
А за това, че трябва един човек да снима - си е така!

Хайде пък скоро, живот и здраве, може да направим и едно състезанийце - за КЕФ!!!
Може ли аз да съм човека, който снима, моля, Моля

Публикувано: 08 February 2010 - 09:42 PM
Качвам една смешна снимка как най - накрая изморени се прибираме и си водим " раненото пиле - глезанче "

Публикувано: 08 February 2010 - 09:53 PM
Качвам една смешна снимка как най - накрая изморени се прибираме и си водим " раненото пиле - глезанче "

Той меракът е най-важен, а умението си идва после само!

Снимката наистина е върхът, а на "пиленцето - глезанче"

Публикувано: 11 February 2010 - 12:27 PM

Ида готова за старт

И аз гордата " мама "

Публикувано: 11 February 2010 - 07:40 PM

Всички са уморени ама другата седмица ПАК!!!!!Още снимки после и от другите участници!
Публикувано: 12 February 2010 - 06:47 PM

Публикувано: 12 February 2010 - 08:17 PM

Всички са уморени ама другата седмица ПАК!!!!!Още снимки после и от другите участници!
Страхотни снимкиии!

Публикувано: 12 February 2010 - 09:23 PM

и как се спи след такъв ден

JulyVell Siberians
Публикувано: 12 February 2010 - 10:33 PM

Публикувано: 12 February 2010 - 10:41 PM
Публикувано: 12 February 2010 - 11:03 PM
Athanna, от твоя линк извадих тази снимка

Публикувано: 12 February 2010 - 11:38 PM
Публикувано: 13 February 2010 - 12:01 AM

JulyVell Siberians
Публикувано: 13 February 2010 - 12:11 AM
Не само там го правят. В Европа също го правят. За тази цел използват много кръстоска между хъски и пойнтер - селектират по този начин за да използват хъса и издържливостта на хъскито и силата и бързината на пойнтера. Затова виждаш и много кръстоски - те сами си ги селектират за да използват максимално качествата на кучетата. В много от големите състезания рядко ще видиш впряг само от чистопородни хъскита, има но повечето впрягове са смесени - от хъсета и различни кръстоски.
П.С. - сега видях, че Юлето е отговорила докато съм писала!

Публикувано: 13 February 2010 - 10:40 AM

ЦоКо, и на нас ни се иска, ама дано догодина живот и здраве, да се съберем повече фенове
на този спорт и при добра организация да спретнем нещо - било то и само за веселба и кеф!

Ето още малко снимки от мен!

Публикувано: 13 February 2010 - 12:23 PM