Моля потърсете каквото има при вас и какво е правено за да помогнем за лечението му.
Снежко първите дни беше много зле. Неконтактен.Пиеше само вода и не искаше никаква храна. Поради което се наложи да бъде на системи. Сега вече се храни сам и мърка, но още не желае контакти с хората. Но хората не са обезсърчени. Те бяха подготвени и очакваха такава реакция. Всъщност те са семейство хуманен лекар и медицинска сестра. Това е най-доброто възможно семейство за диабетика Снежко - Съни.
Очаквам някаква информация за да мога да я предам на осиновителите.
" Евтаназия!" - Чисто бял котак диабетик Бургас
Публикувано: 06 May 2011 - 06:08 PM
Написах отговорът който получих тук в темата, а от Австрия пишат и задават въпроси:
- как установихте диабета и кой сложи тази диагноза без да прави кръвни изследвания?
- как установихте дозата която поставяхте на котката без да прави кръвни изследвания?
- от кога е установен диабета на тази котка?
Хората очакват адекватен отговор и съдействие за лечението на котката.
Моля попечителите на котката да отговорят.
- как установихте диабета и кой сложи тази диагноза без да прави кръвни изследвания?
- как установихте дозата която поставяхте на котката без да прави кръвни изследвания?
- от кога е установен диабета на тази котка?
Хората очакват адекватен отговор и съдействие за лечението на котката.
Моля попечителите на котката да отговорят.
Публикувано: 06 May 2011 - 10:55 PM
Котаракът е доведен за евтаназия с тази диагноза. За да му бъде поставена и гледан 6 години - явно са правени кръвни изследвания. По време на престоя си при нас, му е замервана ежедневно кръвната захар и на база резултатите определяно количеството инсулин. Не можем да знаем какво се е случвало с него, преди да бъде изоставен в клиниката. " Стопаните" не са били словоохотливи - те отиват с желанието да бъде умъртвен, оставят го и не дават повече обяснения, освен че е диабетик - и всъщност това е причината да е нежелан повече. Той вече не е техен проблем. Утре ще говоря с лекаря ни и ще ви свържа директно за да помогне с каквото може и да не препредаваме, особено медицинска информация. Не знам какво лечение смятат да предприемат - освен поставянето на инсулин, с което безпроблемно живя повече от месец в приемен дом, но и аз не съм лекар. Най - добре да разговаряте с такъв. Ще съдействаме с каквото можем.