Подарявам малко котенце на около 2 седмици нуждае се от грижовен стопанин
Публикувано: 13 March 2011 - 06:45 PM
Здравейте, намерих новородено коте, може би най-много на 2 седмици, не можех да го оставя на улицата.... с какво да го храня, купих кисело мляко и с пипета му дадох малко, но не знам дали киселото става да го храня, знам само че от прясно краве ги хваща разстройсво...
нашия котак изобщо не му обръща внимание, обаче нашите не го искат, защото нямат възможност да се грижат за него постоянно, какво да го правя не знам, никога не сме гледали толкова малко коте, мишка си е и не знам дали ще се справим....
ако някой го иска и може да се грижи за такъв мишок да казва... ето го мишока...снимките са лоши, защото мишока не стои на едно място...
Котето е в Силистра, но понеже ходя често до Варна мога евентуално да го занеса там....
нашия котак изобщо не му обръща внимание, обаче нашите не го искат, защото нямат възможност да се грижат за него постоянно, какво да го правя не знам, никога не сме гледали толкова малко коте, мишка си е и не знам дали ще се справим....
ако някой го иска и може да се грижи за такъв мишок да казва... ето го мишока...снимките са лоши, защото мишока не стои на едно място...
Котето е в Силистра, но понеже ходя често до Варна мога евентуално да го занеса там....
Публикувано: 13 March 2011 - 09:21 PM
Това коте в никакъв случай не е на две седмици - най-малко на месец е
. Пусни му обяви по различни сайтове, в Без дом ще намериш адреси на много такива. Можеш да му даваш и консерви и гранулирана храна за малки котенца. Правилно не си дала прясно краве мляко, а киселото не е толкова страшно, но не прекалявай. Успех в задомяването!
Публикувано: 14 March 2011 - 09:08 AM
Ами не знам на колко е точно, но само водичка и мляко не иска да пие, топихме му муцунката, хапна иначе самичко котешка консерва..... не иска да стои в кашона, постоянно търси да се гушне в някой, вчера спа при майка ми цяла нощ...но не можем да го задържим, аз съм временно тук, пък нашите не са по цял ден в къщи...не знам какво ще го правим...
Публикувано: 15 March 2011 - 12:25 AM
ambiciosna,
поздравления, че се прибралили котето и вероятно сте спасили живота му!
В секцията Без дом може да намерите полезни теми, свързани с търсене на стопани:
- Какво сме длъжни да направим, преди да дадем животно някому
- Как да изберем бъдещия стопанин (+адреси на сайтове за обяви) (+съвети как се снима животно за обява)
- Черен списък на осиновители, злоупотреби с животни
- Кандидат-стопани? Имате нужда от помощ в преценката?
Самата аз преди малко повече от година взех като временен дом за около седмица едно бебе-коте, което едно прекрасно дете беше прибрало вкъщи (ето и темата на Филомена). Така и не можахме да се разделим с Филс и досега сме си заедно, дано още дълги години е така.
Пожелавам Ви успех - в момента все още има малко котета, така че се надявам скоро да откликне подходящият осиновител за тази красавица.
поздравления, че се прибралили котето и вероятно сте спасили живота му!
В секцията Без дом може да намерите полезни теми, свързани с търсене на стопани:
- Какво сме длъжни да направим, преди да дадем животно някому
- Как да изберем бъдещия стопанин (+адреси на сайтове за обяви) (+съвети как се снима животно за обява)
- Черен списък на осиновители, злоупотреби с животни
- Кандидат-стопани? Имате нужда от помощ в преценката?
Самата аз преди малко повече от година взех като временен дом за около седмица едно бебе-коте, което едно прекрасно дете беше прибрало вкъщи (ето и темата на Филомена). Така и не можахме да се разделим с Филс и досега сме си заедно, дано още дълги години е така.
Пожелавам Ви успех - в момента все още има малко котета, така че се надявам скоро да откликне подходящият осиновител за тази красавица.

*
Толкова по-зле:
"Пуснете вкъщи кучето, покрито с кал.
И толкова по-зле за хората, които не обичат
нито кучетата, нито пък калта.
....
Не могат никога да се измият тези,
които казват, че обичат кучета,
но при условие, че... "
Жак Превер, Превод: Иван Бориславов
Публикувано: 16 March 2011 - 12:13 PM
Малката е невероятна хубавица
! Така да обичам костенуркови котчици! Невероятни са и на вид и по характер! От все сърце желая на тази буболечка най-добрите стопани на света! Избирайте внимателно и разумно. По-горе Elizd ви е дала линкове към няколко теми, които наистина е силно желателно да прочетете.
ПС: И пускайте повече снимки
. Така шансовете някой да я хареса за свой домашен любимец се увеличават.
ПС: И пускайте повече снимки
Публикувано: 16 March 2011 - 03:27 PM
Мечо ме е изпреварила пак
костенурковите котки са вълшебници и носят късмет, и са уникални, красиви, обикновено са много добродушни, често обсесивни - никак, ама никак не се учудвам, че все гледа да ви е в ръцете.
късмет на трошичката, а на вас - много голямо евала!
костенурковите котки са вълшебници и носят късмет, и са уникални, красиви, обикновено са много добродушни, често обсесивни - никак, ама никак не се учудвам, че все гледа да ви е в ръцете.
късмет на трошичката, а на вас - много голямо евала!
Публикувано: 17 March 2011 - 09:25 AM
Eто я дивата мишочка, няма такава гушливка, вечер спи в леглото при мен или при майка ми...казва се Али....
пропуснах да кажа, че мога да я заведа освен до Варна и до София , майка ми ще пътува скоро....
който я вземе няма да съжалява, истинско съкровище е.... ще има нужда от повече грижи, само докато порасне малко, но иначе може да хапва сама и нуждите си ги върши само в кашончето.....
пропуснах да кажа, че мога да я заведа освен до Варна и до София , майка ми ще пътува скоро....
който я вземе няма да съжалява, истинско съкровище е.... ще има нужда от повече грижи, само докато порасне малко, но иначе може да хапва сама и нуждите си ги върши само в кашончето.....
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +