Искам да сбъдна мечтата си
Публикувано: 20 March 2011 - 07:48 PM

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 20 March 2011 - 07:48 PM
parrot_66, в 20 March 2011 - 05:40 PM, написа:

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 20 March 2011 - 07:54 PM
kitana, в 20 March 2011 - 07:48 PM, написа:
Не мога да разбера защо задавате излишни и лични въпроси?? По установена от това да съм ремонтирала и обзавела жилището не мога да бъда! И защо постоянно говорите за доходи...Обясних че мога да поема грижите, но реално се замислете ако трябва да си купя куче на стойност 300 лв ми трябва най-малко още 150лв да му осигуря пъвроначалния комфорт..Но не виждам смисъл от постоянните Ви неуместни въпроси на лична основа..

Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
Публикувано: 20 March 2011 - 08:07 PM
Такива въпроси като: скоро смятате ли да се бракосъчетавате и да имате деца. Само за насока...

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 20 March 2011 - 08:15 PM
А "крупната" сума от 300 лв не знам как да я коментирам... Явно момичето не е наясно с развъдниците, обявите...
Авторката, защо не изчакаш да събереш пари за куче, след като имаш някакви изисквания за вида и прочее?

Публикувано: 20 March 2011 - 08:24 PM
kitana, в 20 March 2011 - 08:15 PM, написа:
Това става и с изречение от типа "Ще бъдете щателно препитана за доходи, семейство и планове за такова, отношение към кастрацията и кое смятате за добро отглеждане", примерно.
Публикувано: 20 March 2011 - 08:28 PM

Публикувано: 20 March 2011 - 08:31 PM
А "крупната" сума от 300 лв не знам как да я коментирам... Явно момичето не е наясно с развъдниците, обявите...
Авторката, защо не изчакаш да събереш пари за куче, след като имаш някакви изисквания за вида и прочее?
Говоря за 300 лв само така произволно.ДОСТА наясно съм със развъдниците... И ако обичаш малко повече отдели внимание на възпитанието си и отношението към непознати и после ходи да пишиш по разни форуми..И повярвай ми понякога става само с "ИСКАМ" но явното си безочие и наглост няма как да знае това защото е явно че няма кой да ти го покаже с такова отношение към хората!

Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
Публикувано: 20 March 2011 - 08:33 PM
Не виждам смисъл да слагам емотиконки, директността ми не означава проява на злоба. Който желае, да се обижда, който не - продължава дискусията и това е. Докачливостта е слабост според мен.

Публикувано: 21 March 2011 - 09:13 AM
denichkoto, в 20 March 2011 - 06:31 PM, написа:
Говоря за 300 лв само така произволно.ДОСТА наясно съм със развъдниците... И ако обичаш малко повече отдели внимание на възпитанието си и отношението към непознати и после ходи да пишиш по разни форуми..И повярвай ми понякога става само с "ИСКАМ" но явното си безочие и наглост няма как да знае това защото е явно че няма кой да ти го покаже с такова отношение към хората!
Само с "Искам" става само тогава, когато, имаш пари! Казваш "искам", отиваш, изсипваш една кошница с пари и имаш това дето искаш! А ти се чудиш откъде да събереш символична сума за кученце, което на месец ще ти излиза дооооста повече от 300лв (казвам го така произволно). Особено в началото. Ако грижата за кученцето не ти е проблем от финансова гледна точка, значи и сумата по закупуването му няма да бъде! Само дето ще трябва да изчакаш месец, докато събереш парите! Елементарно.
А "българската работа" аз наричам това - "Искам да ми подарите кученце, ама да е малко, ама да е породисто, ама да е бебе, ама ако може да мъжко/женско и да има родословие." Сблъсквам се постоянно с такива хора и ми е писнало от тях! Как ще докажете че не сте такава?
П.П. Аз съм на 25 години и имам 4 кучета. И знаете ли как се справям? Благодарение на доходите на мъжа ми! С моите нямаше да мога и себе си да изгледам...
Публикувано: 21 March 2011 - 09:29 AM
П.С. Ще следя темичката, и ако не си намериш и имаш малко търпение ще ти дам едничко, но моята е още мъничка на 10 месеца е, да стане поне на годинка и половина :)
Приятен ден!
Публикувано: 21 March 2011 - 10:26 AM
Camellia, в 21 March 2011 - 09:13 AM, написа:
По-произволно от това нямаше накъде. Това куче маскарпоне и луканки ли ще яде само?!
ot_dobrite_momi4etaaa, в 21 March 2011 - 09:29 AM, написа:
П.С. Ще следя темичката, и ако не си намериш и имаш малко търпение ще ти дам едничко, но моята е още мъничка на 10 месеца е, да стане поне на годинка и половина :)
Не мисля, а сигурно и други като мен, че е добре да развъждате подобно куче. Правите лоша услуга на поколението му!
А авторката, да си кажа накратко.
НИКОЙ няма да Ви подари родословно куче.
Има МНОГО малки кученца, както тези, които Ви бяха предложени, които може би могат да станат за вас желания приятел.
НЕДЕЙТЕ да купувате кученце от зоомагазин!
Успех!

Гореизложеното е лично мое мнение и не ангажирам никого с него!
Публикувано: 21 March 2011 - 10:32 AM
Публикувано: 21 March 2011 - 11:04 AM
http://forum.dog.bg/...b8%d1%86%d0%b8/
А 7те котки, как ги пазите да не се размножават.
То и без това темата стана една..
Публикувано: 21 March 2011 - 11:24 AM
НА ДРУГИТЕ САМО ЩЕ ГИ ПОСЪВЕТВАМ ДА НЕ СЕ ПРЕВЪЗНАСЯТ ТОЛКОВА И АКО ИМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА МИ ДАВАТ СЪВЕТИ ОТ КЪДЕ КАКВО И КАК...АЗ КОГАТО БЯХ В 12 КЛАС ПОЛУЧИХ КУЧЕ ОТ ИЗОЛАТОР И СЕДЯХ ПО ЦЕЛИ ДНИ В КЛИНИКА ЗА ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА СЛЕД КАСТРИРАНЕТО И СЪМ ПЛАКАЛА С ДНИ ДА СЕ ОПРАВИ.. И В КРАЙНА СМЕТКА ВЕДНЪЖ ОТИДОХ НА ОБЯД И МОЯТА БЕЛЛА Я НЯМАШЕ! БЯХА МИ Я ОТКРАДНАЛИ...НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ОПИТАХ СЕ ДА РАЗБЕРА РАЗЛИЧНИ НЕЩА МИ КАЗВАХА..МОЛЯ ВИ СЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА МИ ОБЯСНЯВАТЕ КОЛКО СТРУВА ТОВА КОЛКО СТРУВА ОТНОВО!!! АКО ИМАТЕ ДА НАПИШЕТЕ НЕЩО КОНКРЕТНО ПО ТЕМАТА ПИШЕТЕ АКО ЛИ НЕ МОЛЯ ВИ СПЕСТЕТЕ СИ ИЗЛИШНИ КОМЕНТАРИ И НАПАДКИ..КАКВО МОГА И КАК МОГА МИСЛЯ ЧЕ НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА МИ СЕ ГОВОРИ АКО ЛИ ПЪК НЕ МОЛЯ ИЗТРИЕТЕ МИ ТЕМАТА ТЪЙ КАТО ПРЕКАЛЯВАТЕ СЪС ПРЕВЗЕМКИТЕ СИ И НЕ СЪМ ОЧАКВАЛА ОТ ХОРА КОЙТО ОБИЧАТ ЖИВОТНИТЕ ДА СА ТОЛКОВА МЕРКАНТИЛНИ..ДА ИМАМ ПРЕТЕНЦИИ И НЕ СЕ СРАМУВАМ ОТ ТЯХ! ПОНЕ ЗНАМ КОНКРЕТНО КАКВО ИСКАМ!! НЕ СЕ СРАМУВАМ И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО ВИ КАК СЪМ СЕ ИЗРАЗИЛА! ИЛИ ПО ТЕМАТА ДА ГОВОРИМ ИЛИ СИ НАПРАВЕТЕ НОВА ТЕМА И СИ ИЗЛИВАЙТЕ ЗЛИТЕ НАПАДКИ ТАМ!! МИСЛЯ ЧЕ ТРЯБВА ВСЕ ПАК ДА СМЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ ХОРА И НЕМИ КАЗВАЙТЕ СЕГА ЧЕ ПОВЕЧЕТО ХОРА ВЗИМАТ КУЧЕТА ОТ ПРИЮТИ И ОТ ПОДОБНИ МЕСТА! ИМА ХОРА КОЙТО ПОДАРЯВАТ КУЧЕТАТА СИ И ДА ИМА КОЛКОТО И СТРАННО ДА ВИ ЗВУЧИ МАТЕРИАЛИСТИ ТАКИВА!!ВИЖДАЛА СЪМ И ЗНАМ ЧЕ ИМА! И ЩЕ СИ ПОВТАРЯМ КОЛКО СИ ПЪТИ ИСКАМ ЧЕ "ИСКАМ" ТО С ИСКАНЕ СЕ ПОЛУЧАВА МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАНА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ..."БЪЛГАРСКА МУ РАБОТА" Е ТОЧНО ЗЛОТО ВИ ДЪРЖАНИЕ, А НЕ МОЕТО ИСКАНЕ!!ПОТРЕСЕНА СЪМ ЧЕ ОТ ХОРА С ТАКИВА МИСЛИ МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ЛЮБОВ ОТ ДУШАТА ИМ!
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТГОВОРИТЕ ВИ ЗА ПОСЛЕДНО ПИША НА ХОРАТА КОЙТО СЕ ОТНАСЯТ С ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОВТАРЯМ СЕ ПРЕВЪЗНАСЯТ!!
ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ, А НА ТЕЗИ КОЙТО МЕ РАЗБИРАТ ИМ ЖЕЛАЕ МНОГО УСМИВКИ :) ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СЕ СГРЕЯТ С ПО ЕДНА В ТОЗИ МРАЧЕН ДЕН :)

Публикувано: 21 March 2011 - 11:35 AM
За жалост обаче се убедих,че на повечето хора,колкото и да се пеним да им обясняваме и да ги ограмотяваме,полза никаква.

Жената ИСКА там,каквото си иска и ще се намери някой,който ще й го даде. Бездомните животни ще се множат,ще мрат,хората ще продължават да си правят,каквото си знаят,без да им дреме за никого и нищо и така до безкрай...
Вчера няколко часа молих една да не подарява млада,некастрирана ротвайлерка,на първия,който я поиска,обяснявах й какво ще стане....и накрая....ми,даде я на съседа,че най-лесно и най-близо. Пак й се молих да каже на съседа поне за безплатните кастрации,които се предлагат на определени места....тя каза,че предполагала,че той ще я кастрира,щото имал мъжко породисто и не искал да стават мешавици....Абе...ти си говориш,ма кой ли те слуша. Ей т'ва сме хората и това и ще си останем...

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 21 March 2011 - 12:13 PM