Dog.bg Форуми : Искам да сбъдна мечтата си

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Искам да сбъдна мечтата си

#21 Потребителят е офлайн   parrot_66 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 March 2011 - 07:40 PM

Eто едни бебоци майката е дребна непородиста изпусната на пекинез.Малките са супер дребни и интересното е че нямат опашлета.Пиши на лични ако имаш интерес.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#22 Потребителят е офлайн   denichkoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 07:41 PM

Ще живея в жилище закупено от родителите ми за мен.
User's Signature

Live With Passion!!!
Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.

#23 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 07:48 PM

Защо първо не се установите, не придобиете собствени доходи и тогава да си търсите куче?
User's Signature

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.

#24 Потребителят е офлайн   Arha Икона

• Pessi-Mystic
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
  • Interests:Животни,природа,
    музика,книги,мотори,
    ветеринарна медицина.

Публикувано: 20 March 2011 - 07:48 PM

Показване на мнениетоparrot_66, в 20 March 2011 - 05:40 PM, написа:

Eто едни бебоци майката е дребна непородиста изпусната на пекинез.Малките са супер дребни и интересното е че нямат опашлета.Пиши на лични ако имаш интерес.

:ba_025:
User's Signature

Life Sucks,And Then You DIE!
We're spinning round on this ball of hate,there's no parole, there's no great escape.
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!

#25 Потребителят е офлайн   denichkoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 07:54 PM

Показване на мнениетоkitana, в 20 March 2011 - 07:48 PM, написа:

Защо първо не се установите, не придобиете собствени доходи и тогава да си търсите куче?

Не мога да разбера защо задавате излишни и лични въпроси?? По установена от това да съм ремонтирала и обзавела жилището не мога да бъда! И защо постоянно говорите за доходи...Обясних че мога да поема грижите, но реално се замислете ако трябва да си купя куче на стойност 300 лв ми трябва най-малко още 150лв да му осигуря пъвроначалния комфорт..Но не виждам смисъл от постоянните Ви неуместни въпроси на лична основа..
User's Signature

Live With Passion!!!
Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.

#26 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 08:07 PM

Още по-лични въпроси ще ти задават и хората, които евентуално ще помислят да ти подарят куче, независимо какво е то.
Такива въпроси като: скоро смятате ли да се бракосъчетавате и да имате деца. Само за насока...
User's Signature

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.

#27 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 March 2011 - 08:13 PM

Такива въпроси ще ги задават попечителите лично, не е нужно да се изтипосват съвсем лични неща открито.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#28 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 08:15 PM

Защо? Нека имат представа хората, че не става толкова лесно, само с едното "Искам!".

А "крупната" сума от 300 лв не знам как да я коментирам... Явно момичето не е наясно с развъдниците, обявите...
Авторката, защо не изчакаш да събереш пари за куче, след като имаш някакви изисквания за вида и прочее?
User's Signature

#29 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 March 2011 - 08:24 PM

Показване на мнениетоkitana, в 20 March 2011 - 08:15 PM, написа:

Защо? Нека имат представа хората, че не става толкова лесно, само с едното "Искам!".

Това става и с изречение от типа "Ще бъдете щателно препитана за доходи, семейство и планове за такова, отношение към кастрацията и кое смятате за добро отглеждане", примерно.
User's Signature

Качена снимка

#30 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 08:28 PM

Моят избор беше различен. Съзнаваш, надявам се, че сме големи хора и ако не се изказваме вулгарно, невъзпитано или от сорта, можем сами да решаваме какво да пишем.
User's Signature

#31 Потребителят е офлайн   denichkoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 08:31 PM

А "крупната" сума от 300 лв не знам как да я коментирам... Явно момичето не е наясно с развъдниците, обявите...
Авторката, защо не изчакаш да събереш пари за куче, след като имаш някакви изисквания за вида и прочее?

Говоря за 300 лв само така произволно.ДОСТА наясно съм със развъдниците... И ако обичаш малко повече отдели внимание на възпитанието си и отношението към непознати и после ходи да пишиш по разни форуми..И повярвай ми понякога става само с "ИСКАМ" но явното си безочие и наглост няма как да знае това защото е явно че няма кой да ти го покаже с такова отношение към хората!
User's Signature

Live With Passion!!!

#32 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 08:33 PM

Честно казано, нямам отношение към хората по форумите, освен ако не ги познавам лично или не са били особено влугарни, груби и глупави. Случая не е такъв, надявам се?
Не виждам смисъл да слагам емотиконки, директността ми не означава проява на злоба. Който желае, да се обижда, който не - продължава дискусията и това е. Докачливостта е слабост според мен.
User's Signature

#33 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 21 March 2011 - 09:13 AM

Показване на мнениетоdenichkoto, в 20 March 2011 - 06:31 PM, написа:

Говоря за 300 лв само така произволно.ДОСТА наясно съм със развъдниците... И ако обичаш малко повече отдели внимание на възпитанието си и отношението към непознати и после ходи да пишиш по разни форуми..И повярвай ми понякога става само с "ИСКАМ" но явното си безочие и наглост няма как да знае това защото е явно че няма кой да ти го покаже с такова отношение към хората!

Само с "Искам" става само тогава, когато, имаш пари! Казваш "искам", отиваш, изсипваш една кошница с пари и имаш това дето искаш! А ти се чудиш откъде да събереш символична сума за кученце, което на месец ще ти излиза дооооста повече от 300лв (казвам го така произволно). Особено в началото. Ако грижата за кученцето не ти е проблем от финансова гледна точка, значи и сумата по закупуването му няма да бъде! Само дето ще трябва да изчакаш месец, докато събереш парите! Елементарно.
А "българската работа" аз наричам това - "Искам да ми подарите кученце, ама да е малко, ама да е породисто, ама да е бебе, ама ако може да мъжко/женско и да има родословие." Сблъсквам се постоянно с такива хора и ми е писнало от тях! Как ще докажете че не сте такава?
П.П. Аз съм на 25 години и имам 4 кучета. И знаете ли как се справям? Благодарение на доходите на мъжа ми! С моите нямаше да мога и себе си да изгледам...

#34 Потребителят е офлайн   ot_dobrite_momi4etaaa Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 March 2011 - 09:29 AM

Прочетох горните постове, наистина мини кученцата са хубави, но в крайна сметка всички имат нужда от любов, аз имам 7 котки и 1 куче, които не са породисти, също като теб мечтаех за пекинезче и колкото и смешно да е, събирах парички и един прекрасен ден (миналата година) си го купих, сега го гледам по-добре и от бебе, защото знам какво ми е коствало да го имам. Аз също не работя, студентка съм. Та ако толкова искаш, невъзможни неща няма, винаги могат да се съберат малко парички, пък и едно пекинезче е около 150лв, стига да не искаш мини ;)

П.С. Ще следя темичката, и ако не си намериш и имаш малко търпение ще ти дам едничко, но моята е още мъничка на 10 месеца е, да стане поне на годинка и половина :)

Приятен ден!

#35 Потребителят е офлайн   KaiZen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Маркетинг, Реклама, Компютри, Котки и Кучета...
Публикувано: 21 March 2011 - 10:26 AM

Показване на мнениетоCamellia, в 21 March 2011 - 09:13 AM, написа:

А ти се чудиш откъде да събереш символична сума за кученце, което на месец ще ти излиза дооооста повече от 300лв (казвам го така произволно).

По-произволно от това нямаше накъде. Това куче маскарпоне и луканки ли ще яде само?!

Показване на мнениетоot_dobrite_momi4etaaa, в 21 March 2011 - 09:29 AM, написа:

Та ако толкова искаш, невъзможни неща няма, винаги могат да се съберат малко парички, пък и едно пекинезче е около 150лв, стига да не искаш мини ;)
П.С. Ще следя темичката, и ако не си намериш и имаш малко търпение ще ти дам едничко, но моята е още мъничка на 10 месеца е, да стане поне на годинка и половина :)

Не мисля, а сигурно и други като мен, че е добре да развъждате подобно куче. Правите лоша услуга на поколението му!

А авторката, да си кажа накратко.
НИКОЙ няма да Ви подари родословно куче.
Има МНОГО малки кученца, както тези, които Ви бяха предложени, които може би могат да станат за вас желания приятел.
НЕДЕЙТЕ да купувате кученце от зоомагазин!

Успех!
User's Signature

Гореизложеното е лично мое мнение и не ангажирам никого с него!

#36 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2011 - 10:32 AM

150 лв - значи междусъседско разплождане, което означава че кучето ви е пекинезоподобно. Не е много ясно дали наистина носи само пекинезки гени. И ще го разплождате наново?! Я прочетете правилата на форума - тук не толерираме такива! Щом не можете да гледате истинска порода, поне не правете нови и нови породоподобни. Това е киноложки форум и се толерират породите, а не печалбата на гърба на животните!
User's Signature

Качена снимка

#37 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 21 March 2011 - 11:04 AM

Моля ,вижте тази тема.
http://forum.dog.bg/...b8%d1%86%d0%b8/
А 7те котки, как ги пазите да не се размножават.
То и без това темата стана една..
User's Signature

Качена снимка

#38 Потребителят е офлайн   denichkoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2011 - 11:24 AM

УВАЖАЕМИ СЪФОРОМЦИ БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ КОЙТО РАЗБИРАТ КАКВО СЪМ ИСКАЛА ДА КАЖА С ТЕМАТА СИ!!

НА ДРУГИТЕ САМО ЩЕ ГИ ПОСЪВЕТВАМ ДА НЕ СЕ ПРЕВЪЗНАСЯТ ТОЛКОВА И АКО ИМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА МИ ДАВАТ СЪВЕТИ ОТ КЪДЕ КАКВО И КАК...АЗ КОГАТО БЯХ В 12 КЛАС ПОЛУЧИХ КУЧЕ ОТ ИЗОЛАТОР И СЕДЯХ ПО ЦЕЛИ ДНИ В КЛИНИКА ЗА ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА СЛЕД КАСТРИРАНЕТО И СЪМ ПЛАКАЛА С ДНИ ДА СЕ ОПРАВИ.. И В КРАЙНА СМЕТКА ВЕДНЪЖ ОТИДОХ НА ОБЯД И МОЯТА БЕЛЛА Я НЯМАШЕ! БЯХА МИ Я ОТКРАДНАЛИ...НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ОПИТАХ СЕ ДА РАЗБЕРА РАЗЛИЧНИ НЕЩА МИ КАЗВАХА..МОЛЯ ВИ СЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА МИ ОБЯСНЯВАТЕ КОЛКО СТРУВА ТОВА КОЛКО СТРУВА ОТНОВО!!! АКО ИМАТЕ ДА НАПИШЕТЕ НЕЩО КОНКРЕТНО ПО ТЕМАТА ПИШЕТЕ АКО ЛИ НЕ МОЛЯ ВИ СПЕСТЕТЕ СИ ИЗЛИШНИ КОМЕНТАРИ И НАПАДКИ..КАКВО МОГА И КАК МОГА МИСЛЯ ЧЕ НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА МИ СЕ ГОВОРИ АКО ЛИ ПЪК НЕ МОЛЯ ИЗТРИЕТЕ МИ ТЕМАТА ТЪЙ КАТО ПРЕКАЛЯВАТЕ СЪС ПРЕВЗЕМКИТЕ СИ И НЕ СЪМ ОЧАКВАЛА ОТ ХОРА КОЙТО ОБИЧАТ ЖИВОТНИТЕ ДА СА ТОЛКОВА МЕРКАНТИЛНИ..ДА ИМАМ ПРЕТЕНЦИИ И НЕ СЕ СРАМУВАМ ОТ ТЯХ! ПОНЕ ЗНАМ КОНКРЕТНО КАКВО ИСКАМ!! НЕ СЕ СРАМУВАМ И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО ВИ КАК СЪМ СЕ ИЗРАЗИЛА! ИЛИ ПО ТЕМАТА ДА ГОВОРИМ ИЛИ СИ НАПРАВЕТЕ НОВА ТЕМА И СИ ИЗЛИВАЙТЕ ЗЛИТЕ НАПАДКИ ТАМ!! МИСЛЯ ЧЕ ТРЯБВА ВСЕ ПАК ДА СМЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ ХОРА И НЕМИ КАЗВАЙТЕ СЕГА ЧЕ ПОВЕЧЕТО ХОРА ВЗИМАТ КУЧЕТА ОТ ПРИЮТИ И ОТ ПОДОБНИ МЕСТА! ИМА ХОРА КОЙТО ПОДАРЯВАТ КУЧЕТАТА СИ И ДА ИМА КОЛКОТО И СТРАННО ДА ВИ ЗВУЧИ МАТЕРИАЛИСТИ ТАКИВА!!ВИЖДАЛА СЪМ И ЗНАМ ЧЕ ИМА! И ЩЕ СИ ПОВТАРЯМ КОЛКО СИ ПЪТИ ИСКАМ ЧЕ "ИСКАМ" ТО С ИСКАНЕ СЕ ПОЛУЧАВА МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАНА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ..."БЪЛГАРСКА МУ РАБОТА" Е ТОЧНО ЗЛОТО ВИ ДЪРЖАНИЕ, А НЕ МОЕТО ИСКАНЕ!!ПОТРЕСЕНА СЪМ ЧЕ ОТ ХОРА С ТАКИВА МИСЛИ МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ЛЮБОВ ОТ ДУШАТА ИМ!

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТГОВОРИТЕ ВИ ЗА ПОСЛЕДНО ПИША НА ХОРАТА КОЙТО СЕ ОТНАСЯТ С ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОВТАРЯМ СЕ ПРЕВЪЗНАСЯТ!!

ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ, А НА ТЕЗИ КОЙТО МЕ РАЗБИРАТ ИМ ЖЕЛАЕ МНОГО УСМИВКИ :) ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СЕ СГРЕЯТ С ПО ЕДНА В ТОЗИ МРАЧЕН ДЕН :)
User's Signature

Live With Passion!!!

#39 Потребителят е офлайн   Arha Икона

• Pessi-Mystic
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,природа,
    музика,книги,мотори,
    ветеринарна медицина.

Публикувано: 21 March 2011 - 11:35 AM

Оф...и тука поредната грозотия стана... И не е "българска" работата,а "човешка".... "Разни хора,разни идеали...", нали го знаете тоя цитат?
За жалост обаче се убедих,че на повечето хора,колкото и да се пеним да им обясняваме и да ги ограмотяваме,полза никаква. :dry:

Жената ИСКА там,каквото си иска и ще се намери някой,който ще й го даде. Бездомните животни ще се множат,ще мрат,хората ще продължават да си правят,каквото си знаят,без да им дреме за никого и нищо и така до безкрай...

Вчера няколко часа молих една да не подарява млада,некастрирана ротвайлерка,на първия,който я поиска,обяснявах й какво ще стане....и накрая....ми,даде я на съседа,че най-лесно и най-близо. Пак й се молих да каже на съседа поне за безплатните кастрации,които се предлагат на определени места....тя каза,че предполагала,че той ще я кастрира,щото имал мъжко породисто и не искал да стават мешавици....Абе...ти си говориш,ма кой ли те слуша. Ей т'ва сме хората и това и ще си останем... :dry:
User's Signature

Life Sucks,And Then You DIE!
We're spinning round on this ball of hate,there's no parole, there's no great escape.
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!

#40 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2011 - 12:13 PM

Аман от разглезени госпойци.
User's Signature

• (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни