Санди куче бебе
Публикувано: 18 April 2011 - 06:45 PM
Смешно бебе Санди х)) И красиво, и умно х)) И боец освен всичко останало х))
Публикувано: 18 April 2011 - 07:26 PM
Хм, изтриха ми обявата в Хитър Петър. Да знаете, че Санди е "непозволена стока или услуга"
А някой да иска и да може да я гледа от петък сутрин до понеделник следобед? Ще пътуваме и не ми се иска, ама никак пак да я затворим в тясна клетка... Пък и, ако мислите да скучаете по празниците - тамън!

А някой да иска и да може да я гледа от петък сутрин до понеделник следобед? Ще пътуваме и не ми се иска, ама никак пак да я затворим в тясна клетка... Пък и, ако мислите да скучаете по празниците - тамън!
Публикувано: 30 April 2011 - 06:00 PM
Санди ви праща много поздрави! Голяма терористка е, тази седмица се сдоби с последната си ваксина, козинката е като нова, ушите решително стърчат, крачката са екстра ;) При своето приемно семейство е, в компания с две кучета, къща и градинка на разположение, а за почивните дни, които се задават ще ни погостува да направим пак калабалък у дома. Благодаря на Таня и нейния мъж - страхотни хора с големи сърца!
Публикувано: 28 May 2011 - 11:07 AM
Вчера бяхме на гости на Санди. Какво да ви кажа, голяма красота, не можах да й се нарадвам! Прекрасна, любопитна, щура! Живот си живее тя с хора, които я обичат и глезят, има си 3 приятелки: голяма кака санбернарка, на която се качва на главата, малката и фина Бела, на която също се качва на главата и още една временно пребиваваща кучица, с която са голяма комбина.
Кучето с най-големите уши е доста трудно за снимане, но все пак се надявам някоя снимчица да успее да я покаже в целия и блясък
Като смогне, нашата фотографка ще ни ги покаже.
Продължаваме да й търсим дом, ще правим нови обяви, досега никой не се е обадил.
Кучето с най-големите уши е доста трудно за снимане, но все пак се надявам някоя снимчица да успее да я покаже в целия и блясък

Продължаваме да й търсим дом, ще правим нови обяви, досега никой не се е обадил.
Публикувано: 15 July 2011 - 02:25 PM
Леле, какви уши има това прекрасно животно!!! Няма ли някой самотен фен на извънземни, който да вземе Санди ? х)))))
Публикувано: 18 September 2011 - 07:24 PM
Мен ако питате, няма и помен от малката петниста хиенка, Санди е станала прекрасно и мило куче. Все още е в приемния си дом, където я гледат с много любов, но поради ред причини ще може да остане най-късно до края на ноември. Днес я откраднахме за кастрация, държа се много примерно, после я върнахме, разбира се :). Ушаците все така забележително стърчат, но само когато Санди е сериозна, а тя в по-голямата част от времето все се усмихва и ги свива назад.