Хотели в Гърция допускащи домашни любимци
Публикувано: 24 March 2011 - 10:51 PM
Някой ходил ли е в близката ни съседка на почивка?!
Интересуват ме хотели, в които допускат домашни любимци, но да са в часта близко до БГ т.е. Кавала, Тасос, Керамоти и т.н.
Някои запознат ли е със законите в Гърция за кучетата ...
Какви документи трябва да има кучето, за да премине успешно границата ? (ще пътуваме с кола)
Интересуват ме хотели, в които допускат домашни любимци, но да са в часта близко до БГ т.е. Кавала, Тасос, Керамоти и т.н.
Някои запознат ли е със законите в Гърция за кучетата ...
Какви документи трябва да има кучето, за да премине успешно границата ? (ще пътуваме с кола)

www.luckydogs.alle.bg
Публикувано: 25 March 2011 - 12:49 PM
За документите : паспорт / да е с чип / , макар че досега не са му проверявали паспорта/ аз го подавам те се смеят и ми го връщат без да го отворят/
за хотелите провери в нет-а, ходили сме в Солун / ако хотела приема кучета няма проблем/, законите не знам , но като седнеш на кафе, те питат дали да донесат вода за кучето. Няма проблем, поне на нас не ни се е случвало , а с него сме ходили 3 пъти.
за хотелите провери в нет-а, ходили сме в Солун / ако хотела приема кучета няма проблем/, законите не знам , но като седнеш на кафе, те питат дали да донесат вода за кучето. Няма проблем, поне на нас не ни се е случвало , а с него сме ходили 3 пъти.
Публикувано: 25 March 2011 - 03:06 PM
Не съм ходила с кучето, но като ходихме на Тасос запазихме студия от този сайт: Go-Thassos
Много изгодни бяха, малки, приятни местенца. Като си харесаш нещо, просто пиши в запитването дали приемат дом. любимци, така или иначе ще трябва да им пишеш да питаш за свободните дати и актуални цени.
Много изгодни бяха, малки, приятни местенца. Като си харесаш нещо, просто пиши в запитването дали приемат дом. любимци, така или иначе ще трябва да им пишеш да питаш за свободните дати и актуални цени.

Публикувано: 25 March 2011 - 10:12 PM
http://www.booking.c...d964eee41dff1X2
Запазихме стая на това място :) Изглежда много добро .. и пише, че пускат дом. любимци :)
Останаха въпроси за ферибота :) ..
Запазихме стая на това място :) Изглежда много добро .. и пише, че пускат дом. любимци :)
Останаха въпроси за ферибота :) ..

www.luckydogs.alle.bg
Публикувано: 10 April 2011 - 09:09 PM
Добър вечер!
Аз съм нов бъдещето идват от ГЪРЦИЯ!
деца за хотели, които приемат кучета малко трудно не бяхме толкова животински любовник - членка парти! Що се отнася до Тасос, независимо от нашите млади приятели (домашни любимци) част е добра! Да дойде:)
Що се отнася до ферибота от приемам, защото съм виждал кучета на борда на кораба, но не знам дали това разходи ...
Аз живея в KAVALA
Аз съм нов бъдещето идват от ГЪРЦИЯ!
деца за хотели, които приемат кучета малко трудно не бяхме толкова животински любовник - членка парти! Що се отнася до Тасос, независимо от нашите млади приятели (домашни любимци) част е добра! Да дойде:)
Що се отнася до ферибота от приемам, защото съм виждал кучета на борда на кораба, но не знам дали това разходи ...
Аз живея в KAVALA
Публикувано: 18 July 2011 - 08:59 PM
Минавахме през Златоград. Провериха паспорта дали е заверен от ветеринара и провери дали има стикер за чип.
На ферибота пари за кучето НЕ взимаха
забранено е влизането вътре, но отвън на пейките може. Един грък :) с развален англ. ни пита за намордник, но ние такова чудо нямаме. Вероятно за летния сезон може и да го изискват все пак ние бяхме май месец :) и не беше натоварено.
На ферибота пари за кучето НЕ взимаха

www.luckydogs.alle.bg
Страница 1 от 1