Родезийски Риджбек
Публикувано: 30 April 2006 - 03:30 PM
Здравей, nandinst,
с малкия от Княжево се запознахме, много е сладък, забравих му името, обаче. Идваха ни на гости да си поговорим за отглеждането.
Моля ви, направете всичко възможно да получите необходимата информация и да извадите родословия на кученцата. Срамота е да остават хубави кучета извън вниманието!
Проблемът с нашия клуб е, че почти не развива дейност. Но ако имате нужните документи, няма да ви откажат родословия. По-скоро трябва да се обърнете към отговорника по племенната дейност Владимир Пешев, ще ви дам телефон на лични, мисля, че в момента си е в София.
Проблемът с тези хора е, че и те са пилоти и рядко са тук, такава им е работата. Въпреки това, са отзивчиви и ще ви обърнат внимание.
Поздрави и моля, не позволявайте заради формалности да имаме по-малко родословни кучета!
с малкия от Княжево се запознахме, много е сладък, забравих му името, обаче. Идваха ни на гости да си поговорим за отглеждането.
Моля ви, направете всичко възможно да получите необходимата информация и да извадите родословия на кученцата. Срамота е да остават хубави кучета извън вниманието!
Проблемът с нашия клуб е, че почти не развива дейност. Но ако имате нужните документи, няма да ви откажат родословия. По-скоро трябва да се обърнете към отговорника по племенната дейност Владимир Пешев, ще ви дам телефон на лични, мисля, че в момента си е в София.
Проблемът с тези хора е, че и те са пилоти и рядко са тук, такава им е работата. Въпреки това, са отзивчиви и ще ви обърнат внимание.
Поздрави и моля, не позволявайте заради формалности да имаме по-малко родословни кучета!
Публикувано: 07 May 2006 - 08:56 PM
CAC Стара Загора - BUSHIRA AIRA SERAPEUM, родезийски рижбек
Прикачени файлове
-
DSC_0040.jpg (57.04K)
Брой сваляния: 297
Публикувано: 07 May 2006 - 08:56 PM
BUSHIRA AIRA SERAPEUM, родезийски рижбек
Прикачени файлове
-
DSC_0042.jpg (49.52K)
Брой сваляния: 305
Публикувано: 07 May 2006 - 09:00 PM
BACCHUNUS DI SEPAREUM, родезийски риджбек
Прикачени файлове
-
DSC_0046.jpg (37.23K)
Брой сваляния: 396
Публикувано: 07 May 2006 - 09:00 PM
BACCHUNUS DI SEPAREUM, родезийски риджбек
Прикачени файлове
-
DSC_0049.jpg (28.53K)
Брой сваляния: 334
Публикувано: 07 May 2006 - 09:04 PM
Цитат
Цитат
banga, този форум не е място за обяви.
Ако имаш какво да кажеш за породата, заповядай и добре дошъл.
Разкажи нещо повече за твоето куче.
Ако имаш какво да кажеш за породата, заповядай и добре дошъл.
Разкажи нещо повече за твоето куче.
banga@dir.bgблагодаря, че ме упътвате за форума, но винаги съм знаел какво точно означава думата ФОРУМ. Рича е великолепен ловец и попитах за "момиче" просто защото ми го искат за татко на ловни кучета.И желаех да се посъветвам дали да го дам(нали е тъпо пред мен да тичат Делиормани с обърнат гръб.Вероятно аз съм единственият, които ползва породата по предназначение- нямам паркетно куче , а горд ловец(мисля че в Пазарджишко има още един Ричбек които ловува). Но вече май ми омръзна тук....
банга как ловува риджбека много ми е интересно защо не пи6е6 в ловна кинология

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 08 May 2006 - 07:00 PM
Хората казаха, че не знаят за Куба.
Кучилото на Серапеум е от Сахара и импортирания миналата година австрийски риджбек, чието име не знам. Доколкото ми е известно, част от кученцата бяха също за Австрия.
За долния пост: питай jurcheto на ЛС, защо мен l)
Кучилото на Серапеум е от Сахара и импортирания миналата година австрийски риджбек, чието име не знам. Доколкото ми е известно, част от кученцата бяха също за Австрия.
За долния пост: питай jurcheto на ЛС, защо мен l)
Публикувано: 08 May 2006 - 07:26 PM
Ето ги и мойте двама пакосници.
МОД: Аскел, наистина ли не намери нищо странно в това да изтъпаниш такава огромна снимка във форума? Моля, не качвай нищо по-широко от 500 пиксела.
МОД: Аскел, наистина ли не намери нищо странно в това да изтъпаниш такава огромна снимка във форума? Моля, не качвай нищо по-широко от 500 пиксела.
Прикачени файлове
-
post_29_1147109174.jpg (57.76K)
Брой сваляния: 354

Вход

Горе
Цитиране +