Dog.bg Форуми : Родезийски Риджбек

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (64 Страници) +
  • « Първа
  • 63
  • 64
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Родезийски Риджбек

#1271 Потребителят е офлайн   toyoko Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 15 September 2016 - 10:44 AM

Привет.
Най-после реших де се регистрирам и аз. От доста години съм фен на риджбеците. Много исках да имам тай риджбик, и да отглеждам тази порода куче, но уви. След като не намерих в България да се продава родословен тай реших да отглеждам родезийски риджбек. Следях редовно обявите за продажба и през 2014 година си купих два женски риджбека /БЕТА и БАЙРА/. При покупката ми дадоха документи за родословие. Майка им се казва Атина, а бащата им Бонго. Та въпроса ми е дали закупените две кучета са наистина родословни?
След като купих двете сладурани реших да се включа в БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН КЛУБ РОДЕЗИЙСКИ РИДЖБЕК. Намерих телефона на председателя на клуба и му се обадих с желание да стана член. Обясних от къде съм купил кучетата и че притежавам документи за родословие. В родословието е вписано името на човека, от когото съм закупил кучетата и искам да променя това обстоятелство. Отношението меко казано бе ПРЕНЕБРЕЖИТЕЛНО и ми подсказа, че не съм добре дошъл в клуба, макар и да имам намерение да развъждам породата.
Тази година заплодих Бета, като таткото е от Варна. Сега притежавам осем изключително красиви бебета на 23 дена макар и да не могат да докажат, че са от СОЙ т.е. с родословие. :smile:

#1272 Потребителят е офлайн   toyoko Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 15 September 2016 - 10:44 AM

1

• (64 Страници) +
  • « Първа
  • 63
  • 64
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни