Публикувано: 30 July 2007 - 06:35 PM
ceasar много ти благодаря за фотосесията. Така и други любители на тази прекрасна порода ще разберат колко хубави кучета гостуваха в България. За съжаление, нашата порода не е от най-атрактивните и модни, затова в повечето случаи дори да има много класни кучета те трудно преминават вътрепородното класиране и рядко отиват на БИС-овете. Така се случи и сега. На Кранево, като изложител, дойде един от най-известните и важни за породата развъдчици - от световен ранг.
Г-жа Елена Марияновская "Тина Трейдинг" - тя е собственик на последните шампиони от Полша - при зрелите и при младите кучета. Водеше две прекрасни кучета - Омар и Октавия, които се представиха по изключителен начин. Аз, лично, имах честта да се явя на конкурса за Сеньор Хендлери като водач на Омар и съм горда, че според г-жа Марияновская съм го представила професионално.
Имаше и две кучета от Полша, едното от които е шампион на 17 държави и е едно от най-добрите производители в Европа - Заки Зимо. Радвам се, че чрез фотоапарата на ceasar и вие ще успеете да ги зърнете. Аз бях щастлива, че почти 8 дни общувах с хора, имащи толкова опит и успехи в развъждането на тези прекрасни кучета.
П.П. - Моята радост пък беше нашата Айра (сестричката на Боно), която стана шампион на България и Македония, а доколкото разбрах и Балкански шампион. Въпреки, че малко я поразболях през последните дни тя се справи с трудностите и сега си почива. Здраве и живот, догодина по това време ще показваме нейните дечица в клас "бебе" angelpik bravoS
Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi