Родезийски Риджбек
Публикувано: 22 July 2008 - 02:33 PM

Няма лоши кучета, има лоши стопани!
Публикувано: 22 July 2008 - 05:56 PM
kali, петното на мой Реджо беше съвсем същото и на същото място, ама че чудна работа. Не помня кога изчезна, след като док ми каза да не се притеснявам аз спрях да се притеснявам и да го оглеждам и по едно време гледам - няма го.
Коронките на някои снимки изглеждат симетрични, на други - не съвсем. За да разбереш наистина постави го в стойка (доколкото можеш с лакомство под носа го накарай да стои прав мирен), сложи показалеца и средния пръст в коронките и ще разбереш дали има отклонение. Отклонение от половин сантиметър е в нормата.
Публикувано: 22 July 2008 - 06:40 PM
Много е сладък малкия!!! Само не се "вторачвай" в него - води до промяна на психиката и то не тази на кучето ;D ;D ;D (личен опит). Всичко ще бъде наред ! Той е прекрасен и ще става все по-прекрасен и бесен !!! ;D ;D ;D

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 22 July 2008 - 08:36 PM

Публикувано: 23 July 2008 - 07:13 AM
Кали, от собствен опит, колкото повече внимаваш за него и прекалено го обгрижваш и го поставяш в самия център на вселената, толкова по-склонни са да стават щуротии - не знам защо, има природен закон вероятно някакъв такъв. Юнак без рани не може, гледай да го пазиш, колкото е възможно, но напълно да го опазиш съвсем не може, така че "споко".
Бела вече уж е голяма, а все още прави разни щуротии, просто ни хвърля в публиката от време навреме. Вчера примерно отнесе двукратно цапардосване с метлата (каква класика!), защото я хванах на местопрестъплението да пишка в избата, понеже, разбираш ли, навън валеше и ние не можем да си намокрим безценните лапички! Поседя точно четири минути на одеалото си сърдита и размишляваща, а после идва при мен да ме дърпа за ръката да играем. Аз викам, не, сега ще чакаш, в момента хич не си ми най-любимото същество на света. По едно време цялото семейство бяхме изпаднали в такова едно налудно състояние, та желанията на Бела се бяха извисили едва ли не до първо място в класацията. Именно състоянието, описано така хубаво от Деси ;) Добре, че се съпикясахме, то така с никой не трябва да се отнасяш, човек или куче.
Мил, аз пък искам да видя Реджовския поглед наживо - на снимките наистина си приличат много :)
Кога идват "имриканците"? Ще можем ли да съчетаем програмите, че и моята е една такава сложна.
А сега поздрави и дерзайте!

Доброто е заразно!
Публикувано: 23 July 2008 - 06:13 PM
С малкия племенник са същата картинка като вашите. Детето като си полегне върху кучето, кучето започва да гледа с най-сериозния и съсредоточения си поглед и застива като статуя - да не вземе да помръдне, че да избяга детето.
Обаче като сме с тях е малко опасен за кучешко общество. Така ги пази и тях, и вещите им, не дай боже някое куче да им открадне топката, въх!
Публикувано: 28 July 2008 - 04:06 PM

Публикувано: 28 July 2008 - 04:12 PM
Подарява се!
Кучето е породисто - родезийски риджбек. Ричи е много игрив и интелигентен .Тъсиме му нов стопанин , за предпочитане с двор или някой , който ще може да му отделя достатъчно време и любов :)
За контакти:
Боян
0878311518
София
Имейл: gp_boyan@abv.bg
Публикувано: 28 July 2008 - 08:09 PM
Така могат да се избегнат ненужни телефонни обаждания.
Цитат
Подарява се!
Кучето е породисто - родезийски риджбек. Ричи е много игрив и интелигентен .Тъсиме му нов стопанин , за предпочитане с двор или някой , който ще може да му отделя достатъчно време и любов :)
За контакти:
Боян
0878311518
София
Имейл: gp_boyan@abv.bg

Доброто е заразно!
Публикувано: 29 July 2008 - 03:53 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 29 July 2008 - 09:54 PM
Растем и лудеем. "Запознахме" се отблизо с морето. Най-любимото ни изживяване - да си пляскаме по вода (локви в най-честия случай). Опита се да изрови всичкия пясък наоколо, че да видим къде свършва....За жалост нашите плажове са доста населени и трябваше да постоим и вързани. Но вечерта, по хладно, на баира - каква свобода... Три дни после не разбрах че имам куче в къщи.
Публикувано: 30 July 2008 - 04:55 PM
Толкова са ми чудни нашите африканци - сакън да не си измокрят лапите ако е валял дъжд, Реджо направо ми отказва да ходи по мокра трева и се опъва като магаре, при дъжд ме води бързо да си ходим. Ама види ли гьол - ще го изплиска до небето. Като види достойна локва се засилва и минава пръскайки като гейзер през нея и така - много пъти.
Публикувано: 31 July 2008 - 09:04 PM
Публикувано: 31 July 2008 - 09:10 PM

Вход

Горе
Цитиране +