гълъб-помощ!!!
Публикувано: 26 March 2011 - 07:09 PM
Публикувано: 26 March 2011 - 07:41 PM
Освен това, ветеринарят обезпаразити ли го вътрешно?
Публикувано: 26 March 2011 - 08:43 PM
Публикувано: 26 March 2011 - 09:41 PM
falconess, в 26 March 2011 - 08:43 PM, написа:
Ами той,каза,че му трябват няколко дни и ще се оправи.За това питам дали при подобни случаИ/визирам моя, а предполагам и други такива/ наистина се оправят,защото не ми се е случвало до сега да гледам гълъб.Какво не може да разберете... За уточнение, гълъбът го намерихме на земята пред площадката в жилищната сграда в която живея, не знам как се озовал там, може би от страх и опит да излезе се е блъскал и за това в момента е в това състояние.
Публикувано: 27 March 2011 - 06:51 AM
Отидете при този доктор да ви каже какво му е и пишете да кажете. Всичко друго е гадаене и празни приказки. Съжалявам, ако сте се засегнали, но наистина нищо конкретно не казвате, пък искате конкретни отговори.
Публикувано: 27 March 2011 - 06:54 AM
Питам, защото понякога ми се налага да пращам някой, намерил дива птица, поне за превръзка и първа помощ, а няма при кого. Обикновено ветеринарите или отказват или не разбират от птици и правят глупости. Ако този доктор е свестен ще му звънна да го помоля да помага от време на време и ще насочвам хора към него

Публикувано: 27 March 2011 - 10:16 AM
Публикувано: 27 March 2011 - 02:16 PM
falconess, в 27 March 2011 - 06:54 AM, написа:
На всички въпроси - да! Водих си дори патиците при него.
Доколко е компетентен вече - не мога да кажа, защото самата аз не разбирам от птици.
Но е отзивчив и така.
Занимава се с развъждане на канарчета. От което си правя изводите, че все пак е доста запознат с птиците не само на учебник.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 March 2011 - 07:04 PM

Публикувано: 27 March 2011 - 08:26 PM

За гълъбчето, радвам се, че е по-добре.
Публикувано: 04 April 2011 - 06:32 PM

Публикувано: 08 April 2011 - 09:02 AM
Точно преди 20 минути един гълъб ми падна на терасата. Единият му крак нещо не е в ред и на главата си има някакво изкривяване, което мисля, че се е получило от падането. Едвам го хванах и го сложих в един кашон с дупки. И понеже и на мен ми се случва за пръв път искам да попитам за споменатия по-горе д-р Велев. Колко струва един преглед и съответно лечението? И без това нямам никакви пари в момента, та не знам какво да правя. Ако има някой, който разбира и го е грижа наистина за животинката, може да каже, защото определено душа не ми дава да го метна на котките.