Ами, аз още се опитвам да се свържа с Митрева на двата й телефона, не знам какво става. Ще ти пратя на лични адресът й и телефона на момичето, което ще приюти котарака, тя е с ник Juliq тук. Благодаря и на теб!
Мъжки бял "ангорец" от утре на улицата спешно, разбира се
Публикувано: 30 March 2011 - 10:44 AM
Ами, аз още се опитвам да се свържа с Митрева на двата й телефона, не знам какво става. Ще ти пратя на лични адресът й и телефона на момичето, което ще приюти котарака, тя е с ник Juliq тук. Благодаря и на теб!

Публикувано: 30 March 2011 - 06:57 PM
За жалост покрай тази история си дадох сметка за болната ми тема относно "спасяването" на домашните и истински бездомните. За послдния месец при мен има цели 3 домашни котарака, изхвърлени от стопаните си, приютени във временни домове, обгрижени и "платени". И само една истински бездомна котка, такава родена на улицата, без никакъв друг шанс. А колко още има? А колко още домашни бездомници ще има?
Затова поредния призив - внимавайте как и при кого задомявате. Гледайте в преспектива на стопаните. Защото поне в моя случай се хвърлиха ужасно много усилия и ресурси, които ги няма за домашни котараци, които при добър избор на стопани, нямаше да отнемат цели 3 места на истинските нуждаещи, тези, за които няма друг шанс и тези, които всекидневно са изложени на риск. Като Слънчо например. Тези, които са навън болни и прегазени и твърде уплашени, за да се хванат лесно. Затова е много важно да избираме стопаните наистина отговорно. Не искам да звуча поучително или назидателно, фактите сами говорят мисля....

Публикувано: 03 April 2011 - 07:27 PM
Юлия, малко хора биха приели такова коте и биха се погрижили за него! Шапка ти свалям!

Публикувано: 03 April 2011 - 08:23 PM
И тъй като досега не съм се "срещала" с глухи котки приемам всякакви съвети. Засега разбрах, че не му е приятно да го гледат в очите-започва са съска, но си мисля,че с времето и това ще отмине.
Иначе нямам оплаквания от хигиенните му навици (освен, че понамирисва), знае си тоалетната (това с дивана е единичен случай).
Докато е бил сам си се е разходил намерил си е играчката и си я е прибрал при него да си играе вечер. И май това е за сега. Снимки няма да пускам, защото е възможно да се снима само като спи.
П.С. Ако има някой желаещ да дойде да го изкъпем пишете :)
Публикувано: 03 April 2011 - 11:29 PM

Публикувано: 04 April 2011 - 10:19 AM
Иначе Пухчо/Смръдльо е по-добре, излиза вече в коридора дори като сме си в къщи. Още съска като го погледна в очите или се доближа малко, но поне не бяга като попарен. Дори е любопитен, но само ако е сигурен, че не го виждаш. Днес докато мих банята (беше ходил по малка нужда там вечерта) надничаше през вратата
Публикувано: 04 April 2011 - 11:17 PM

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 05 April 2011 - 12:26 PM

Публикувано: 05 April 2011 - 12:36 PM
deni_avr, в 05 April 2011 - 12:26 PM, написа:
Да взема да ви извозя, а?
Публикувано: 05 April 2011 - 08:42 PM
Много съм задължена на Добро хрумване и Бобадова за това, че си отмениха ангажимента и ни изчакаха. Добрата новина е, че пикочният мехур на котьо е празен, явно днес е успял да изхвърли камъче с мъка и е шашнал Юлия.Лошата е, че е силно обезводнен и има тумор на млечната жлеза

Публикувано: 20 April 2011 - 11:56 AM
Моля за помощ с транспорт от Евлоги Георгиев до метространцията до клиника Добро хрумване.

Публикувано: 20 April 2011 - 12:05 PM
На работа съм до 6.

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 20 April 2011 - 01:45 PM

Вход

Горе
Цитиране +