Dog.bg Форуми : Спешно се нуждаем от лекарството Vetmedin

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Спешно се нуждаем от лекарството Vetmedin

#1 Потребителят е офлайн   Спайки2003 Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 29 March 2011 - 12:26 PM

K[учето ми спешно се нуждае от лекарството Ветмедин /Vetmedin/ 2.5 мг. или 5 мг,. Преди няколко дена откриха, че страда от Дилативна Кардиомиопатия. В момента състоянието му се влошава и незнам дали ще дочака оставката на лекарството от чужбина, затова се обръщам към всички с молба който може да ни предоставят лекарството срещу заплащане или връщане след Великденсрите празници. Телефон за връзка 02 873 21 42 GSM 0877 51 52 84 Димитров и e-mail lachodimitrov@ncipd.org. Предварително благодаря за съдействието.

#2 Потребителят е офлайн   Rinusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2011 - 12:30 PM

Стара тема,но може да е от полза
vetmedin
User's Signature

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ

#3 Потребителят е офлайн   jelast1 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 19 April 2012 - 07:43 AM

Здравейте!Нова съм в този и не съм сигурна ,дали тук трябва да постна това,затова ме извинете предварително.Кученцето ми-болонка на 12 годинки вчера умря.Взех решението да я умъртвим,защото я гледах как се мъчи в продължение на 2 месеца.Това бяха най-трудните 2 месеца в живота ми.Лекувахме я с Vetmedin 0.5mg.,тя си отиде.Един много мил човек от форум ни снабди с лекарството от Гърия,но за съжаление на нас вече не ни трябва.Остана ми почти цялата опаковка.Ако някой спешно има нужда от него ,мога веднага да Ви го изпратя,Аз съм го взела за 60 евро,от него липсват 10 капсули,ще ви го изпратя за 70лв.,дори и за по-малко.Обадете ми се.Тел.0898354226.Дано вашите любимци да продължават да ви радват още дълго време.КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ.

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни