Маламути в България Кой и къде се намира
Публикувано: 07 April 2011 - 07:02 AM
dimy, в 06 April 2011 - 08:54 PM, написа:
Тая тема е като от къде да си открадна маламут
Добро утро!
Стефото, мн се радвам за Болгар.
dimy, както каза Иси, ние не си пишем точните адреси и телефони за връзка. Идеята на темата е, когато тръгнеш до душанския язовир, да не се питаш, абе там нямаше ли един маламут, а да я отвориш и да си кажеш, я да звънна да пием по бира на стената на язовира.
Арес в околията чак до София е единствения маламут. Първо хората дори не са чували за тази порода, камо ли да си кажат, я да си открадна маламут от Златица, примерно. Второ, не мисля, че темата ще им помогне да го направят. Не виждам нищо лошо в темата, а и тя не е задължаваща за никого.
Хубав и усмихнат ден от мен!
Публикувано: 07 April 2011 - 08:24 AM
Публикувано: 07 April 2011 - 08:25 AM
Публикувано: 07 April 2011 - 01:59 PM
Deeper, в 07 April 2011 - 08:24 AM, написа:
Ти пък, ако мислиш, че всички са добри, мили и ти мислят само доброто ... си много наивна... страх лозе пази ... този който е патил... той знае най-добре... , ако бях някой жалък тип дето се занимавах с това... първо по форумите щях да влизам и да чета... има подробно информация за всеки 1 от вас... 99% казвате къде се разхождате... 90% казвате къде живеете... по кое време излизате... това е свободно пространство ... и всеки има право да чете... и съм сигурен, че има такива хора във форума... които почти никога не пишат и все пак са адски редовни .. и се занимават точно с това....
Публикувано: 07 April 2011 - 10:28 PM
Дизел, в 07 April 2011 - 01:59 PM, написа:
Deeper, в 07 April 2011 - 08:24 AM, написа:
Ти пък, ако мислиш, че всички са добри, мили и ти мислят само доброто ... си много наивна... страх лозе пази ... този който е патил... той знае най-добре... , ако бях някой жалък тип дето се занимавах с това... първо по форумите щях да влизам и да чета... има подробно информация за всеки 1 от вас... 99% казвате къде се разхождате... 90% казвате къде живеете... по кое време излизате... това е свободно пространство ... и всеки има право да чете... и съм сигурен, че има такива хора във форума... които почти никога не пишат и все пак са адски редовни .. и се занимават точно с това....
Пич,на 31 съм от мъжки пол и съм много неща,но не и наивен!Много влизаш във филмите за великата световна конспирация.След като даваш такива проценти би ли ми сметнал,колко процента биха разпознали хъскито от маламута?Че то при това положение,след като Хъскито последните няколко години е в топ 5 на най продавани за България породи стопаните им трябва да са на тръни постоянно,озъртайки се да не би "аджеба" "японците отново да решат да нападнат Пърл Харбър" Стига бе човек,тук говорим за домашни любимци,не за планът Ран-ът!Момичето което е пуснало тази тема смятам,че го е направила единствено с цел да се знае горе доло кой от каде е с цел контакти на живо и прочие....Хубава е темичката и нека не я оакваме както всяка една друга с "интелектуални" размисли и постове!
Публикувано: 08 April 2011 - 12:41 AM
Кучета се крадът това е факт , а маламутите са редки и 2-3 -пъти по скъпи от хъскитата
Ето една подобна обява
http://www.facebook....ia/210513171451
Тук не искам да слагам ограничения кой да си дава инфо или не , това си е ваша работа.
Ето една подобна обява
http://www.facebook....ia/210513171451
Цитат
Nikolai Kumenov
Откраднали са Хектор, по-добре да си го пуснат, от където са го взели, че ще има инвалиди за цял живот. (откраднат от Костинброд) Някой, ако иска да го сподели...0899848825
Откраднали са Хектор, по-добре да си го пуснат, от където са го взели, че ще има инвалиди за цял живот. (откраднат от Костинброд) Някой, ако иска да го сподели...0899848825
Тук не искам да слагам ограничения кой да си дава инфо или не , това си е ваша работа.