Да поразкажа за Мила

, утре-вдругиден ще пусна и снимка и после няма да досаждаме, дано този раздел се обновява толкова често, че да отидем бързичко на -мнайста страница.
На разходка - 8 пъти, с диария. Поспря от оризова вода. На специална диета е сега горканка, има да се вайка вътрешно защо ли я отмъкна Пърси от Била-та и кренвиршите
Ужас от мотори, върти се като дервиш и аз около нея. Ужас от минаване през врати

-входната и на апартамента - само на ръце, като булка. Сигурно е отнесла много ритници, опитвайки се да се крие по входовете навремето.
Вероятно си е разчесала бенката на окото на първата разходка, в един момент я гледам с око, пълно с кръв, чак се стича по брадичката.Приседнах от ужас

. Това ще е първото, което доктора ще лекува.
Сега, че ми е патравко момиченцето - знаете, като се поизмори става осезателно куцането и все държи лапичката вдигната, ще го видим и това.
Назад към крачетата и опашката не дава да я пипам, явно я боли, но там знаем какъв е проблема, започнато е лечение в София, ще го продължим.
Вече е изкъпана ( тук е много, много топло), пяхме й песни на три езика, за да стои мирна, а сега спи на синята възглавница и сънува чисти сънища
И накрая, оставих да ви разкажа смешката - Тича кучето напред в лек стрес от непознатото, тичам аз след нея и я подвиквам, за да не се плаши "Милаааа", "Милаааааааааааа". Съседите, с които се разминавам ме гледат стреснато. Знам си аз защо
мИла, на гръцки е императивното "говорИ".
И вие ще гледате така съседката, ако тича и крещи на кучето "говорИИИИИИИИИИИИ"
Та ето какво ще направим, ще се прекръстим на Хана. (но в сърцата и форума ще си останем мили)
Поздрави от Рошла, Хана и човеците им