Тежка и болезнена вест.Жалко за тая малка душичка на която се радвахме искренно и независимо от краткия му живот той получи голямата ви обич и топлина.Тъжно,много тъжно наистина.Съжалявам и искренно ви съчувствам.
Да живееш и помагаш на куче което поради различни причини е пострадало необратимо! Истории от ежедневието,съвети и грижа за кученцата!
Публикувано: 20 December 2011 - 02:55 PM
Благодаря на всички ви за подкрепата....благодаря, че винаги бяхте до нас .... не ми се ще да обвинявам лекарите въпреки, че той просто не се свести от упойката, беше неадекватен...
Аз все пак съм благодарна на Господ, че ни срещна. Оливър дойде тук заради мен, показа ми какво е истинска, чиста любов и доброта..... той беше най-прекрасното нещо което се е случвало в живота ми .... сбогом мой малък слънчо-пънчо.... обичам те
Аз все пак съм благодарна на Господ, че ни срещна. Оливър дойде тук заради мен, показа ми какво е истинска, чиста любов и доброта..... той беше най-прекрасното нещо което се е случвало в живота ми .... сбогом мой малък слънчо-пънчо.... обичам те
Публикувано: 20 December 2011 - 10:26 PM
Моите най-искрени съболезнования
В другата тема гледах едни щастливи снимки на щастливо куче и щастливи стопани.Гласувах за Вас в анази кампания,защото Оливър заслужаваше да спечели,беше спечелил симпатиите ми като ''най-страшния'' и същевременно най-сладкия мопс ,който съм виждала.
Болката е голяма с времето отминава,но спомена остава!
Осиновете си друго куче,не оставяйте болката да Ви превземе.Когато един път свърши започва друг.....

Болката е голяма с времето отминава,но спомена остава!
Осиновете си друго куче,не оставяйте болката да Ви превземе.Когато един път свърши започва друг.....