Dog.bg Форуми : Хъски номер три. Бък търси нов дом!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Хъски номер три. Бък търси нов дом! Бургас

#1 Потребителят е офлайн   Снуупи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Кучета,Дизайн,Туризъм,Фотография
Публикувано: 09 April 2011 - 01:04 PM

След успешното задомяване на Руни и Кибо, при нас попадна и Бък. Жената която ни помоли да му търсим дом, не може да го задържи повече. И така:

Бък е 3 годишен красавец, чипиран с паспорт, редовни ваксинации и обезпаразитявания.

Някой важни особености: кучето НЕ се разбира с котки или други мъжки кучета(има си предпочитания), НЕ е добронамерен и към пернати представители на фауната. Необходими са му нови стопани, имащи опит с подобна порода и препоръчително без друго животно в дома си.

Молим само сериозни и отговорни хора да се свързват с нас. Пълнолетни, или пък непълнолетни с чиито родители държим да говорим.Бък се дава след среща с кандидат - осиновителите, разговори и подписване на договор за осиновяване.
info@koi-me-iska.com

П.П Кучето не е кастрирано и към момента не можем да постигнем единодушие със сегашната му стопанка по този въпрос. Бъдещите му стопани ще бъдат внимателно подбирани и трябва да ни убедят, че Бък няма да бъде използван за разплод, както и че имат положително мнение за кастрацията и в бъдеще кучето ще бъде кастрирано.

Ето го и виновника за тази тема:
Прикачена снимкаПрикачена снимка

User's Signature

Липсваш ми момченце, никога няма да те забравя....спи спокойно и ме чакай...там някъде пак ще се срещнем. Чарли - (27.06.1995г - 26.12.2009г)
* АЗ ПОДКРЕПЯМ *
Качена снимка

#2 Потребителят е офлайн   elena19 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 April 2011 - 01:06 PM

Ох,страхотен е просто!Дано намери много бързо хората за него.Стискам му палци.
User's Signature

За човешкото същество вероятно най-трудното нещо,отредено му от съдбата на този свят,е да обича друго човешко същество...Работа като всяка друга,но без подготовка.

#3 Потребителят е офлайн   Снуупи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 April 2011 - 02:46 PM

Бък чака...

Изобщо не стои мирен, като за фотосесияКачена снимка
User's Signature

Липсваш ми момченце, никога няма да те забравя....спи спокойно и ме чакай...там някъде пак ще се срещнем. Чарли - (27.06.1995г - 26.12.2009г)
* АЗ ПОДКРЕПЯМ *
Качена снимка

#4 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 14 April 2011 - 09:17 AM

Леле, много е красив! Този опушен грим много му отива! :ab_041:
Как така стопанката му се отказва от него, а не дава да бъде кастриран!? Практически - тя вече не му е стопанка! Не би трябвало да има думата... Не се заяждам, просто питам, защото ми стана интересно. :ae_085:

#5 Потребителят е офлайн   nellidi Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
Публикувано: 14 April 2011 - 09:40 AM

Бък не е при нас, няма къде да го настаним, докато търсим дом, жената си го обгрижва и ще го даде само при тези условия. Тя не е виновна за неговото състояние, бил и е върнат от хора, на които е имала пълно доверие и го подарява като бебе, но не са го оправдали. След 3 години размяткване на кучето и какви ли е перипетии си го взима, но не може да се грижи дълго за него ( има и други животни ), за това се обърна за помощ към нас. Смятаме, че по-добрия вариант е ние да търсим стопани ( не, че 100% гаранция за хората, който подберем може някога да има ). Да, имаме различия по темата с ния за кастрацията, но докато търсим дом говорим по темата и мога да кажа , че бележим напредък :md_064:.
User's Signature

Качена снимка

#6 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 15 April 2011 - 08:00 AM

Показване на мнениетоnellidi, в 14 April 2011 - 07:40 AM, написа:

Бък не е при нас, няма къде да го настаним, докато търсим дом, жената си го обгрижва и ще го даде само при тези условия. Тя не е виновна за неговото състояние, бил и е върнат от хора, на които е имала пълно доверие и го подарява като бебе, но не са го оправдали. След 3 години размяткване на кучето и какви ли е перипетии си го взима, но не може да се грижи дълго за него ( има и други животни ), за това се обърна за помощ към нас. Смятаме, че по-добрия вариант е ние да търсим стопани ( не, че 100% гаранция за хората, който подберем може някога да има ). Да, имаме различия по темата с ния за кастрацията, но докато търсим дом говорим по темата и мога да кажа , че бележим напредък :md_064:.

Аааа, това вече хвърля съвсем друга светлина на нещата! :smile: Бък е разкошен наистина, даже ми бие малко на маламут някак си. Просто няма начин някой веднага да не го хареса! :wub: Късмет и на този страдалник!

#7 Потребителят е офлайн   COLT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 17 April 2011 - 09:55 PM

ako go izmislim kak da go transportirame ima dom za postoqnno v sofiq
User's Signature

Искено ваш COLT aka AP(animal planet)

#8 Потребителят е офлайн   Снуупи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 17 April 2011 - 10:52 PM

Показване на мнениетоСнуупи, в 09 April 2011 - 01:04 PM, написа:

Молим само сериозни и отговорни хора да се свързват с нас. Пълнолетни, или пък непълнолетни с чиито родители държим да говорим.Бък се дава след среща с кандидат - осиновителите, разговори и подписване на договор за осиновяване.
info@koi-me-iska.com

User's Signature

* АЗ ПОДКРЕПЯМ *
Качена снимка

#9 Потребителят е офлайн   karol5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 July 2011 - 05:54 PM

какво става с бък , намерихте ли му нови стопани , на мен много ми хареса също , и с удоволствие бих го взела , но съм доста далечко
User's Signature

Качена снимка

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни