Снимки и клипове с кане корсо Нашите кучета
Публикувано: 01 July 2011 - 04:18 PM
чичо терминатор,леле каква снимка!
Имаше една група терминатори преди 2 години и тя някъде изчезна,както терминатора персонаж в касовият филм. Преки,последни или.....наследници,само ми дигаш летвата,там откъдето ти идваш аз минах,а знаеш ли колко много още има да вървим.Не е нужно само да имаш пари и желание,трябва страст,талант,късмет и тн....А накъде съм тръгнал даже не може да си представиш,слабо ти е въображението.Лошо е само да се перчиш с чужди произведения и с някакви очаквания.Късмет, но ако все пак зад ника ти стои Камен ,жалко за кучето или там кучетата.О извинявай,смъртната ми присъда още ли важи,днес се барикадирах и не смея да изляза,моля те терминатор ,моля те не бъди лош.Ще рискувам и те чакам те на изложбите с интерес и ще се радвам поне да покажеш нещо.Ако се провалиш и разочароваш ще плача заедно с теб,но не от мъка ,а от удоволствие.
Само да отбележа ,кое мое куче е брак показано на изложби или пак ти е голяма устата да лъжеш,говори конкретно??!!
Публикувано: 01 July 2011 - 06:09 PM
terminatora123, в 01 July 2011 - 01:35 PM, написа:

Публикувано: 01 July 2011 - 09:47 PM
Публикувано: 01 July 2011 - 11:04 PM
GOD OF TROY, в 01 July 2011 - 04:18 PM, написа:
Което си е вярно си е вярно. С тези кучета не се работи лесно. Споделям го от личен опит. Страхотна кръв е това, но и доста мисъл и шанс трябва.
Е хайде да пооткрехна малко плановете си. Скоро ще върнем кръвта малко по-назад :) .
Терминатор - има супер преки наследници на Конан в БГ :)
Публикувано: 01 July 2011 - 11:44 PM

Публикувано: 07 July 2011 - 10:14 PM

Малко и от нас
по някога ходи много смешно-два леви,после двата десни крака

яко гръбче

най-хубаво ни е на автомивката

голееми приятели

при 45 градуса това е спасението

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 08 July 2011 - 03:08 PM

А защо никой не пуска снимки вече,хващайте фотоапаратите.Хората ще си помислят,че само за скандали ставаме

Я да питам,то не че Аарон е Кане Корсо ама...вашите бъркат ли така крачката-двата леви и после двата десни крака,получават се едни въртеливи движения при ходене,да си умреш от смях.Не винаги ,но често се случва,а за първи път виждам такъв ход при куче.

Елинор Рузвелт
Публикувано: 08 July 2011 - 03:26 PM
Деси, и при Рино се случва много често да ходи така. А до въпроса за бягането..сега в жегите не се натоварва, иначе, когато беше по-хладно бягаше около 4-5 км през ден и ми харесваше :) сега малко се е поотпуснал

За да си човек бъди му приятел!
Публикувано: 09 July 2011 - 03:49 PM

Кане Корсо и дете винаги много ме е впечатлявало.Толкова са внимателни с децата,все едно знаят,че могат неволно да наранят.

Елинор Рузвелт