Мисия Сивка имаме нужда от помощ!
Публикувано: 28 December 2011 - 10:41 PM

Смятаме обаче, в началото на новата година, живот и здраве, да се отбележим и да й хвърлим едно голямо мачкане! После, ако остане жива от тези сериозни настъпления спрямо нейната личност, отново ще търси своите стопани.
Сливка-магаривка ... Гале, правила ли е белички в скоро време или се е закротила мъничко? Ами с другите кучове как е?
Използвам случая да пожелая на всички много весело посрещане на Новата Година и чудеса не само по празниците

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 28 December 2011 - 11:05 PM

С кучета е добре,но не обича малчовци да й досаждат.Ако тя реши може да играе с тях.Котките,когато е на двора са плячка за преследване,гугутките съшо.Вътре в къщи котките са даденост и не се закачат.Най-добрата и приятелка е Дея,която търпи да й се качва на гърба и прави опити да й се клати.

Публикувано: 13 January 2012 - 08:35 PM
Но, това няма да й пречи да е добър и мил домашен любимец и приятел, защото тя се привързва много силно, спечелиш ли й доверието веднъж.

Публикувано: 22 February 2012 - 10:16 AM
Опитах се сама да се свързвам с приюти - отказаха ми няколко. Това беше в началото, горе-долу. Сега отново започвам да пробвам.
Ето защо, директно бих искала да помоля всеки, който има информация за добри приюти, приемни домове в чужбина и т.н., нека да ми пише. Аз ще си водя кореспонденцията, никой няма да ангажирам, но просто вече на Сивка й е време да намери своите хора.
Смятам отново да напускам и обяви из българските сайтове.
Междувременно, надявам се да не се наложи да изпратим хипопотам, защото нали е галеница и глезла на къщата, та ... си похапва много добре добичето и е станала като буре

Публикувано: 04 April 2012 - 08:28 PM

Начииии, понеже реших да повдигна темата, искам да ви кажа, че Сивка е супер готина кучка!!!
И последно, Гале, искам да те помоля, тъй като имаш наблюдение върху сивия хипопотам от вече кажи-речи 15 месеца, да напишеш в кратце за какви стопани, според теб, е най-подходяща. Аз си мислех, че е ОК и за по-възрастни хора, например. А за семейство с по-малки деца? (Имах известни притеснения относно това. Основателни ли са? Не сме я пробвали.) За по-активни хора ОК ли е или пък се е размързелявила съвсем и не й е до тичане и скачане?
Предварително благодаря за инфото!
Скоро искам да поствам в тази тема снимки от пътуване.

Публикувано: 17 May 2012 - 05:05 PM
Днес получих малко снимчици и май всичко е наред

Миналата събота (12/05) нашето Сливче отпътува!
След цели почти 16 месеца в очакване, най-накрая напусна прекрасното си семейство (уви, Сивче, беше временно) иииии ... да се надяваме, че отиде при едни също така мили и добри хора, които ще я обичат и ще се грижат добре за нея!
Оставили са й името - Сивка ще си е! Сивка-гушливка ...
Голямо вълнение беше изпращането, големи приготовления, но пак имахме време с Валя да се поразревем.
Голямото БЛАГОДАРСКО отива при tinati, която месеци наред търси дом за Сивчето и до последно не се отказа!

Марти, дори не можеш да си представиш колко се радваме и колко сме ти благодарни!

Искаме с Валя да благодарим и на Friends For Animals, които също ни подадоха приятелска ръка в труден момент. Сами ни предложиха помощ в намирането на дом и търсиха и те месеци наред!
Galiadogs и Владо, много ви обичаме!

КЪСМЕТ и бъди щастливо и обичано, мило Сливче!
Вижте я колко е фамозна с новата си лилава каишка, а!

Публикувано: 17 May 2012 - 05:12 PM

Честито на Сивка и най-вече на късметлийското й ново семейство!
За тукашното й семейство - Галя, Владо и Рали, каквито и думи да кажем, ще са малко

tinati,

А за новия ЛИЛАВ нагръдник на крастоницата, какво да ти кажа? - ми ти виждаш ли какъв цвят е дрехата на дамата, която държи Сивушката

Публикувано: 17 May 2012 - 05:22 PM
grima, в 17 May 2012 - 05:12 PM, написа:

Ихихихи в тон са, молА вЕ!

Публикувано: 17 May 2012 - 05:42 PM
Galiadogs, в 13 January 2012 - 06:47 PM, написа:
И вече е факт!Мисията изпълнена и завършена успешно!Изпратена с песнички, посветени на нея през сълзи от.....той си знае и да си признае без бой!!!

Сивка
За протокола- ОСИНОВЕНА, хили се и се разхожда по брега на....и аз не разбрах.Който знае немски, да превежда!!!

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 17 May 2012 - 05:46 PM
От сърце се радвам за това момиче, обикновено в нашите очи, най-красивото в очите на стопаните му. Дълги години спокоен и безметежен живот!

Публикувано: 17 May 2012 - 05:47 PM
Ариел, в 17 May 2012 - 05:42 PM, написа:

Сивка
За протокола- ОСИНОВЕНА, хили се и се разхожда по брега на....и аз не разбрах.Който знае немски, да превежда!!!
Ей, пловдивската група, опасни сте!

Татко й ли я е ожалвал на изпроводяк?

Публикувано: 17 May 2012 - 05:51 PM
dikari, в 17 May 2012 - 05:46 PM, написа:
От сърце се радвам за това момиче, обикновено в нашите очи, най-красивото в очите на стопаните му. Дълги години спокоен и безметежен живот!

dikari, на много комплекси и ... на крив манталитет се дължи това. Никога няма да спра да се чудя и аз!
Мерси, момичета, че се радвате с нас! Да ви призная, чак днес май ми се отпусна душата и се зарадвах истински. До сега само стисках зъби и чаках ли, чаках хубави новини и някоя снимчица.

Публикувано: 17 May 2012 - 06:29 PM
http://www.youtube.c...h?v=Z9VOeRXsRQU
Дано скоро да ти я пеем тази песен и за реджитата!