Мома е (то се вижда :)), обезпаразитена вътрешно. Търси се временен или постоянен дом. За два дни може да остане в един празин апартамент, после няма къде. Та, който иска - да заповяда :)
Котешка "красота неземна" :) нещо ни върви на красотите
Публикувано: 02 May 2011 - 05:02 PM
Не знам как ми се озова в ръцете. Не знам. Видях я, че излиза от едни храсти и се насочва към улицата. И в следващия момент вече тичах с нея в ръцете към офиса.
Мома е (то се вижда :)), обезпаразитена вътрешно. Търси се временен или постоянен дом. За два дни може да остане в един празин апартамент, после няма къде. Та, който иска - да заповяда :)

Публикувано: 02 May 2011 - 10:00 PM
rodegunda, в 02 May 2011 - 05:00 PM, написа:
Благодаримммм!
На живо е мнооого по-красива :)
На живо е мнооого по-красива :)
Не вярвам
Няма как да е по-красива

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 06 May 2011 - 09:25 PM
Публикувано: 16 May 2011 - 10:13 PM
Поради временямане чак сега пускам още снимки... Котето сигурно е пораснало, тези са от преди седмица :)
Публикувано: 08 October 2011 - 07:29 PM
Добри новини за Съли! Нашата красота е харесана и ще заминава другата седмица с още няколко котета да живее в чужбина. Тя беше кастрирана преди две седмици и общо взето е готова :)
Това означава, че до петък трябва да съберем 100 лв за пътните на Съли. И ви молим за помощ! Ще сме ви много благодарни за всяка трохичка!
Фондация „Шарко”
Първа Инвестиционна Банка
BG13 FINV9150 1014 9151 60
или
Това означава, че до петък трябва да съберем 100 лв за пътните на Съли. И ви молим за помощ! Ще сме ви много благодарни за всяка трохичка!
Фондация „Шарко”
Първа Инвестиционна Банка
BG13 FINV9150 1014 9151 60
или
Публикувано: 15 October 2011 - 08:48 PM
И тази котешка красота неземна замина за чужбинско и от днес вече е виенчанка.
Продължавам да се чудя, как тук никой не я поиска - тя има уникална шарка и прекрасна козина...
Австрийските отзиви са от прекрасна, красива, неземна, уникална до констатацията "Явно най-красивите котки са в България!!!"
В момента Съли е един приемен дом заедно със Силвър и Силвия (нашите сребърничета, които също имат своя тема тук), но очакванията на всички са, че там ще се задържи съвсем кратко, т.к. много бързо ще намери своя постоянен дом и своите си хора.
Момичето се представя много добре - възпитана, дружелюбна и спокойна въпреки пътя, който са изминали.
Ето я и нея на пръвите й снимки от Виена:
Продължавам да се чудя, как тук никой не я поиска - тя има уникална шарка и прекрасна козина...
Австрийските отзиви са от прекрасна, красива, неземна, уникална до констатацията "Явно най-красивите котки са в България!!!"
В момента Съли е един приемен дом заедно със Силвър и Силвия (нашите сребърничета, които също имат своя тема тук), но очакванията на всички са, че там ще се задържи съвсем кратко, т.к. много бързо ще намери своя постоянен дом и своите си хора.
Момичето се представя много добре - възпитана, дружелюбна и спокойна въпреки пътя, който са изминали.
Ето я и нея на пръвите й снимки от Виена:
Публикувано: 15 October 2011 - 09:05 PM
Тази "красота неземна" вчера ми погостува малко.
Наистина е разкошна, а и супер мила, и спокойна. Сигурна съм, че няма да се задържи дълго в приемното си семейство и съвсем скоро ще ни прати снимки от новия си дом...Много късмет на хубавицата!

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу

Вход

Горе
Цитиране +