Dog.bg Форуми : Намерен женски голдън ретрийвър - Варна

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Намерен женски голдън ретрийвър - Варна

#1 Потребителят е офлайн   Lenard Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 May 2011 - 07:52 PM

Качена снимка

Цитат

ВАРНА, м-ст Траката

В петък тази сладурана реши, че ще живее в нашия двор. Не знаем изгубена ли е или изгонена. Много е сладка, не е издала нито звук от 2 дни, храни се добре. Беше с каишка, около врата й козината е охлузена до кожа. Има порезни рани по възглавничките на лапите. Изглажда добре гледана, козината й е лъскава, няма бълхи. Няколко човека в квартала я познаха и казаха, че обикаля поне от седмица по улиците. Прибрали сме я засега, утре ще я заведа на лекар.

Днес ветеринаря нямаше устройството за сканиране на чипове, явно колегата му го е взел. Утре ще я заведа пак. Млада голдънка, около 2 години, гледана е на двор, това каза лекаря. Утре повече. Ще гледам да поразлепя няколко обяви из квартала, дано се намери собственика й.

Хората, които са я прибрали не могат да я задържат за дълго, така че се търси приемен дом, в случей че стопаните не се намерят до няколко дни!

За контакти: 0898 840 172

#2 Потребителят е офлайн   алиска Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 May 2011 - 11:25 AM

Мога се грижа за нея докато се намерят стопаните. Независимо колко време ще отнеме търсенето.

#3 Guest_Tsvetivn_*

• Група: Гости

Публикувано: 10 May 2011 - 04:30 PM

Ще я завъртя още един-два пъти из квартала, и по горните улици и събота-неделя ще пиша допълнително. Телефона ми е 0898 840 172 (Цветелина)

#4 Guest_алис_*

Публикувано: 10 May 2011 - 05:05 PM

Показване на мнениетоTsvetivn, в 10 May 2011 - 04:30 PM, написа:

Ще я завъртя още един-два пъти из квартала, и по горните улици и събота-неделя ще пиша допълнително. Телефона ми е 0898 840 172 (Цветелина)

#5 Потребителят е офлайн   алиска Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 May 2011 - 05:23 PM

Показване на мнениетоалис, в 10 May 2011 - 05:05 PM, написа:

Показване на мнениетоTsvetivn, в 10 May 2011 - 04:30 PM, написа:

Добре, дано е късметлийка милата! Моят е 0884 662 024 Ина

#6 Потребителят е офлайн   алиска Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 May 2011 - 10:16 AM

Лепнах малко обяви, оставих моя номер(незнаех дали може и твоя), проблем ли е ако някой се обади да дам номера???

#7 Потребителят е офлайн   Lenard Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2011 - 01:08 PM

Хубаво си направила, по принцип най-добре да е с нейния телефон, за да не се усложнява комуникацията.
Всеки, който има възможност да разпечата и да остави при местния ветеринар.

Прикачен файл  obqva.jpg (1.47MB)
Брой сваляния: 459

#8 Потребителят е офлайн   kino Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2011 - 01:29 PM

Показване на мнениетоLenard, в 09 May 2011 - 07:52 PM, написа:

Качена снимка

Цитат

ВАРНА, м-ст Траката

В петък тази сладурана реши, че ще живее в нашия двор. Не знаем изгубена ли е или изгонена. Много е сладка, не е издала нито звук от 2 дни, храни се добре. Беше с каишка, около врата й козината е охлузена до кожа. Има порезни рани по възглавничките на лапите. Изглажда добре гледана, козината й е лъскава, няма бълхи. Няколко човека в квартала я познаха и казаха, че обикаля поне от седмица по улиците. Прибрали сме я засега, утре ще я заведа на лекар.

Днес ветеринаря нямаше устройството за сканиране на чипове, явно колегата му го е взел. Утре ще я заведа пак. Млада голдънка, около 2 години, гледана е на двор, това каза лекаря. Утре повече. Ще гледам да поразлепя няколко обяви из квартала, дано се намери собственика й.

Хората, които са я прибрали не могат да я задържат за дълго, така че се търси приемен дом, в случей че стопаните не се намерят до няколко дни!

За контакти: 0898 840 172

Тази история предизвиква в мен усмивка, защото ме подсеща за едно дълго приятелство м/у изгубена /т.е. намерена/ голдънка и новите и стопани, което продължава дълги години. Дали кучето не е било изоставено и вързано в двор, за да е с охлузен врат и дали някой наистина я търси и за добро ли е да я намери? Тези животни са толкова прекрасни и с такъв темперамент, предизвикващи толкова любов!Пожелавам и /в случай ,че не си я потърсят/ бързо да открие своята сродна душа в лицето на човек, който със сигурност няма да съжалява !

#9 Потребителят е офлайн   алиска Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 May 2011 - 04:59 PM

Показване на мнениетоLenard, в 11 May 2011 - 01:08 PM, написа:

Хубаво си направила, по принцип най-добре да е с нейния телефон, за да не се усложнява комуникацията.
Всеки, който има възможност да разпечата и да остави при местния ветеринар.

Смених ги :ba_025:

#10 Guest_Tsvetivn_*

Публикувано: 11 May 2011 - 05:19 PM

Благодаря ви, приятели!
Няма проблем за телефона, ще отговоря на всяко обаждане. Обаче си мисля вече да пускам обяви за желаещи да я осиновят, защото не знам колко време е минало вече, от както е на улицата и дали изобщо някой я търси... А аз мога да я задържа до края на месеца максимум.
За съжаление Гери (така я кръстихме, защото дойде при нас вечерта на Гергьовден) няма чип, няма и маркировка на ушите. След този дъжд предполагам обявите из квартала са унищожени, но в петък ще обиколя пак да огледам, ще залепя и нови.
Много ми е тъжно да я гледам така затворена, днес даже не успях да я разходя, а тя, милата така ми се молеше.... :( Утре пак цял ден съм ангажирана, но се надявам като се прибера вечерта, да мога да я изведа поне за 30 минути.
Тя е много добричка и послушна, който и да я вземе, ще е голям късметлия.

#11 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 11 May 2011 - 05:35 PM

не бързайте все пак са минали само няколко дни.Може хората да не позлват интернет,не всички кучовци са натирени,случва се да се загубят хайванчовците.Изчакайте колкото може повече,защото няма да ви е чиста съвестта ако я подарите и после разберете,че някой е получил два инфаркта да си търси животинката.
Преди няколко дни се опитаха да ми откраднат кучето така,че мога да се поставя на мястото на евентуалните стопани(разбира се ако има такива) и какво преживяват в момента.Момичето изглежда добре гледано по вероятния сценарий е да е загубена.
Стискам палци да се появят стопаните-искайте паспорт на всеки появил се кандидат стопанин и снимки като доказателство.Също ги питайте и каишката каква е :ba_025:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#12 Guest_Tsvetivn_*

Публикувано: 11 May 2011 - 05:59 PM

Благодаря за съветите. И аз искам да изчакам, разбира се, че не разчитам, че всеки ползва интернет, затова лепя обяви из квартала, но не се знае от къде е дошла, преди колко време.... Един човек каза, че я е виждал поне от 3-4 дни, преди ние да я вземем, значи стават вече 2 седмици минимум. Ще се опитам да я задържа колкото мога по-дълго, но вече имам проблеми в къщи и може да се наложи да приема предложенията за временен дом :(

#13 Потребителят е офлайн   алиска Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 May 2011 - 06:00 PM

Показване на мнениетоTsvetivn, в 11 May 2011 - 05:19 PM, написа:

Благодаря ви, приятели!
Няма проблем за телефона, ще отговоря на всяко обаждане. Обаче си мисля вече да пускам обяви за желаещи да я осиновят, защото не знам колко време е минало вече, от както е на улицата и дали изобщо някой я търси... А аз мога да я задържа до края на месеца максимум.
За съжаление Гери (така я кръстихме, защото дойде при нас вечерта на Гергьовден) няма чип, няма и маркировка на ушите. След този дъжд предполагам обявите из квартала са унищожени, но в петък ще обиколя пак да огледам, ще залепя и нови.
Много ми е тъжно да я гледам така затворена, днес даже не успях да я разходя, а тя, милата така ми се молеше.... :( Утре пак цял ден съм ангажирана, но се надявам като се прибера вечерта, да мога да я изведа поне за 30 минути.

Останаха ми обяви утре ще отида да ги разлепя, само не ми е много ясно, от къде до къде се води тази местност "Траката" ,може ли да ме ориентираш мъничко?

#14 Guest_Tsvetivn_*

Публикувано: 11 May 2011 - 06:33 PM

Показване на мнениетоалиска, в 11 May 2011 - 06:00 PM, написа:

Показване на мнениетоTsvetivn, в 11 May 2011 - 05:19 PM, написа:

Благодаря ви, приятели!

Останаха ми обяви утре ще отида да ги разлепя, само не ми е много ясно, от къде до къде се води тази местност "Траката" ,може ли да ме ориентираш мъничко?

То и аз не съм много сигурна, от 3 години живея тук. По принцип е разделена на Горна, Средна и Долна, по магистралата - от спирка Студентска до Евсиноград, отгоре по винишкия път - до Виница. Но за по-сигурно ще питам свекървата по-късно.

#15 Потребителят е офлайн   алиска Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 May 2011 - 06:53 PM

Ясно......... още обяви ще трябват!

#16 Guest_Tsvetivn_*

Публикувано: 11 May 2011 - 08:41 PM

Показване на мнениетоалиска, в 11 May 2011 - 06:53 PM, написа:

В петък ще разлепя още поне по главния път, който свързва магистралата за Златните и пътя за Виница, а от там - до където стигнем с Гери в разходката.

#17 Потребителят е офлайн   kino Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2011 - 12:50 PM

Да вдигнем темата, помагайте ВАРНЕНЦИ ! Жалко за милата душичка, проверете кастрирана ли е,УСПЕХ!!! Някъде по плажната ивица и по заведенията /ако има такива/ разлепете, на самите спирки, ако са метални например, нанякакви топ-места дори и в центъра /ако е позволено/ - ПОЩА ФК-то СПОРТНА ЗАЛА или учебни заведения, дава ефект, там много хора са събират , дори кучето да е от друг район, кой знае, също АВТОГАРА, че защо не и на гарата някъде, просто предлагам, дано помогне

НЯМАТЕ ЛИ МЕСТНА РАДИОСТАНЦИЯ ДА ОБЯВИТЕ

#18 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 12 May 2011 - 12:53 PM

днес видях обявата и в Морската ама беше подгизнала и леко размазана.Може би е добре да се слагат в джобове сега с тези дъждове :dh_188:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#19 Потребителят е офлайн   kino Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2011 - 01:03 PM

Да не досаждам, но ми идва наум да сложите обява в някой Кауфланд или Билла дори , и задължително в голям ЗООмагазин или клиника, сигурно ще е доста трудно за вас, но Варна не е чак толкова огромна /като София/, все някой ще реагира. Пак пожелавам успех и късмет, жалко, че не може да я задържите.Късмет!

#20 Потребителят е офлайн   алиска Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 May 2011 - 01:31 PM

Показване на мнениетоTsvetivn, в 11 May 2011 - 08:41 PM, написа:

Показване на мнениетоалиска, в 11 May 2011 - 06:53 PM, написа:

В петък ще разлепя още поне по главния път, който свързва магистралата за Златните и пътя за Виница, а от там - до където стигнем с Гери в разходката.

Разлепих обяви по Винишкият път и надолу до връзката за Златните, стигнах до Евсиноград по пътя освен по спирките не видях друг вариант. До бензиностанция "ЕКО", нагоре по малките улички също (да те отменя малко, да имаш време за разходки) :md_064

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни