Ирландски вълкодав
Публикувано: 23 April 2009 - 07:52 PM
buch, в Apr 23 2009, 11:12 AM, написа:
Ами добре тогава опашката е затворена вече и ако може да попитам каква ще е проверката
.А всъщност въпросния цвят бял ли е или кремав.

води се fawn ili whitten, обхваща от бежово през кремаво да чисто бял,при накой вълкодави ,които имат повече сребърно в линиите им се получава и чисто бял през сиво. Има и бял през ванилия. ето ви примери за бели цветове:
Прикачени снимки
Прикачени файлове
-
untitled.bmp (103.18K)
Брой сваляния: 46

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 23 April 2009 - 09:07 PM
МИНАЛАТА СЕДМИЦА ПРИ РОСИЦА КИРИЛОВА В ТЕЛЕВИЗИОННОТО ПРЕДАВАНЕ "ЗА ЖИВОТНИТЕ С ЛЮБОВ" Е БИЛА НЯКАКВА ДЕВОЙКА СОФИАНКА С ИРЛАНДСКИ ВЪЛКОДАВ ПОНЕЖЕ ТЕМАТА НА БРОЯ Е БИЛА ТАЗИ ПОРОДА И КАЗАЛА НА РОСИТО ,ЧЕ НЯМАЛО ДРУГИ ВЪЛКОДАВИ ОСВЕН НЕЙНОТО КУЧЕ В БЪЛГАРИЯ И СПИРАМ ДА СЕ РАДВАМ НА ЧУЖДИТЕ КУЧЕТА И ДА ГИ УРЕЖДАМ ЗА ДОКУМЕНТИ И ДА ГИ КАРАМ ДА ХОДЯТ ПО ИЗЛОЖБИ ВЕЧЕ......ТАЗИ МЕ ПОЗНаВА И НИ ЗНАЕ,ВИДЯХМЕ СЕ НА 1 ИЗЛОЖБА. ЩЕ СЕ ФУКАМ И ИЗТЪКВАМ МОИТЕ КУЧЕТА САМО.........УСЕТИХ СЕ И АЗ ....ПИСАХ НА РОСИЦА КИРИЛОВА И И СЕ ПРЕДСТАВИХ ,НО НЕ ОЧАКВАМ КУЛТУРА ОТ НЕЯ ДА МИ ОТГОВОРИ..

Публикувано: 23 April 2009 - 09:41 PM
Аз го гледах, но говорих по телефона и не съм го чула.
Може ли ирландски вълкодав да се вози в кола?
Публикувано: 23 April 2009 - 09:47 PM
TokioHotel, в Apr 23 2009, 08:41 PM, написа:
Аз го гледах, но говорих по телефона и не съм го чула.
Аз махнах задната седалка на фолцваген Полу и два се събират ,ходя на полето и тичат по два пъти на ден ,след изложбата в Панаира качих и 3 бр. но за малк о розстояние, Как ще ги мъкна до Братислава-незнам...

Публикувано: 24 April 2009 - 10:19 AM
TokioHotel, в Apr 23 2009, 09:49 PM, написа:
От колко дълга разходка се нуждаят?
два пъти на ден по 1 час , минимума е по половин час активна разходка.Сега като са две кучета те се гонят едно друго и бягат и по бързо става работота, не се моля да срещна някой приятелче ,кедето да бягат заедно,имаме си с кой....и се разиграват.Нито един път не съм изпускал разходка и в най 0голумите студове и стяг и с грип....висях да се наиграят.Имаме си лябимци ,те не ни позволяват да боледуваме много .....Разчитата на нас хората.

Публикувано: 24 April 2009 - 11:27 PM
buch, в Apr 24 2009, 01:28 PM, написа:
Конан искам да те попитам някой от двамата някога бягал ли ти е
O да , Конан веднъж ,когато се прибирахме от разходка и тамън отключвах вратата и го отвързах да влиза -изведнъж комшийската черна хъски прибяга и той избяга по нея....и изчезнаха ......след половин час търсене тук бил,оттам минали нататък ги мернали ----ги намерихме на площада + 1 булонка да се търкалят и играят. Яде бой и шут,и го окуцих за изложбата миналата пролет на поляната баш....... та така....