Ирландски вълкодав
Публикувано: 12 December 2007 - 11:20 PM
В доклада на Европейския клуб на Ирландския вълкодав 1996 юни Германия по повод оединяване на различията в стандарта на породата на американ кенал клуба ирландския и fci и англ. к.клуб се споменава /видях в руския сайт мой волкодав/ ,че по повод ръстта се желае височина грубост и едрина с общ провоъгалан формат доближаващ се към древните екземпляри бойни ловни и страховити кучета, защото някои развъдници и съдии толерирали по ниски дребни нежни с по мек косъм което не се ли спрело можело до доведе до безвъзвратен необратим провал в запазване на породата.Връщането към античното минало,когато са били използвани за лов и защита като сила и грубота е линията на развъждане.

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 13 December 2007 - 10:50 PM
За доблирането на снимките и на мен така ми се беше получило.Явно има някакъв проблем във форума.
А преди нямаше ли една реклама именно на Таламор Дю с ИВ в нея или аз се бъркам нещо :rolleyes:
Благодаря за разяснението за височината на ИВ.
А преди нямаше ли една реклама именно на Таламор Дю с ИВ в нея или аз се бъркам нещо :rolleyes:
Благодаря за разяснението за височината на ИВ.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 13 December 2007 - 11:38 PM
Цитат
А КО ПО РИНГОВИТЕ НА ДРЕБНИТЕ КОМПАНЪОНИ СЪДИИТЕ ПРАСНАТ КАНТАР И МЕТЪР КЪДЕТО ДА СИ ДРЕБЕН Е ЦЕННОТО ИМАТ ГОРНА ГРАНИЦА И КИЛА ЩЕ ТРЯБВА БАЯ ВЕЛИКАНЧЕТА И ПРАСЕНЦА ДА ДИСКВАЛИФИЦИРАТ
Е,това ме разби! ;D ;D ;D :podigravka: :mazohist:

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 15 December 2007 - 01:35 AM
TUIIAMORE DEW Е уискито , национална гордост на Ирландия , запазена марка от основаването му 1829 г, с изографени на герба му 2 ирл. вълк. - легнал и прав.В България бяха пуснали първо ТВ рекламата с типичната рижава ирландка бягаща с компанията и кучето в червеникавокафяв цвят към кръчмата и втората част ,,Сурова страна меко уиски ,, само пейзежи и в кръчмата с чакащите в предверието и 2 кучета ИВ.,които при съкращението на рекламата отпаднаха. Но по света има и други реклами за Уискито с явно присъствие на двете кучета и може би някога щи ги пуснат и тук!-каза днес в салона жена от Канада.

Публикувано: 15 December 2007 - 09:56 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 December 2007 - 03:26 PM
В едното клипче казват че било много удобно да се развъждат във ферма или нещо от този сорт ами то така според мен е по правилно защото ше може да тичат кучетата повече и ще имат мускулните запаси и ще изглеждат по добре
Публикувано: 25 December 2007 - 03:05 PM
Латвийците също развиват отлична клубна дейност въпреки че притежават само два развъдника Ирл. вълкодави.,,DWARFS,Valley,, i ,,veigary,,ето и някой техни представители с отл.родословия:

Публикувано: 25 December 2007 - 03:19 PM
Днеска ме е обхванала 1 мисъл дали да си внеса 1 женско вълкодавче и да си превърна домът в кучкарник. Палома не я броя тя си е придворна компанионка.струва ми се че ми остава св.време да не мисля глупости да имам плътна програмал. Така или иначе отказах предложения за доходна работа в чужбина,в София и почивки изван града за да има добър неотлъчен гледач Конан ,поне да са две...РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ .......... ЕДНО ТАКОВА КОЛЕДНО ПОДАРЪЧЕ А ............

Публикувано: 25 December 2007 - 06:09 PM
Цитат
Днеска ме е обхванала 1 мисъл дали да си внеса 1 женско вълкодавче и да си превърна домът в кучкарник. Палома не я броя тя си е придворна компанионка.струва ми се че ми остава св.време да не мисля глупости да имам плътна програмал. Така или иначе отказах предложения за доходна работа в чужбина,в София и почивки изван града за да има добър неотлъчен гледач Конан ,поне да са две...РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ .......... ЕДНО ТАКОВА КОЛЕДНО ПОДАРЪЧЕ А ............
Хех на много от нас им минават такива мисли...мечти ,мечти...ама то изпълними де ;) Взимай го , развьдник за ИВ в Бг направо звучи невероятно :yahoo:
...и една голяма къща в провинцията с зелени поляни наоколо... :yahoo: