Ирландски вълкодав
Публикувано: 25 September 2008 - 08:17 PM
Супер,Супер!!!
Супер е малката...А Конан изглежда все по-огромен...расте момчето :wub: :wub: :wub:
Ще се видим на 3-ти ... :wub: :wub: :wub:
Супер е малката...А Конан изглежда все по-огромен...расте момчето :wub: :wub: :wub:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 25 September 2008 - 08:29 PM
Цитат
Супер,Супер!!!

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 26 September 2008 - 08:02 PM
Цитат
Цитат
Лейди вече на 75 дни в кръговрата на ежедневието в къщи -снимките обещани за БИЖУ

Публикувано: 08 October 2008 - 09:25 AM
Ето ги нашите рузултати от Евро дог шоу Будапеща: Европейски шампионат ,съдия Уве Фишер-Германия.- Царская прихот Конан Варвар- Отличен 3 ,Береника из Вълшебного леса-Мн.Добър. Специалка1 съдия Швед - Царская пр.Конан Варвар- Добър ,Береника из В.леса- отличен 2 , специалка 2 съдия амириканка.- Ц.Прихот Конан Вар.- Отличен 1 ,САС, - Береника-отличен 6

Публикувано: 08 October 2008 - 10:19 AM
Цитат
Ееее най-накрая да се появиш !
Честито , представили сте се чудесно :->)Трето място на европейското си е изключителен успех :yahoo:
Но това сухо описание ,не ние достатьчно , чакаме екзотичните ти разкази ;D, а ако има и снимки ще е супер !
Честито , представили сте се чудесно :->)Трето място на европейското си е изключителен успех :yahoo:
Но това сухо описание ,не ние достатьчно , чакаме екзотичните ти разкази ;D, а ако има и снимки ще е супер !

Публикувано: 15 October 2008 - 08:42 PM
(blush) Хехе, ами мисля, че няма да я водим, за което малко съжалявам, защото разходката в Будапеща и се отрази страхотно(и на мен също!) и бих искала пак да се видим и с нея и да се видим с другите любители на тази порода ;) . Определено мога да кажа, че куче с такъв характер - досега не бях виждала - Страхотни са всички! Много целувки на другите големи(и малки) вълкодавчета :)
Публикувано: 17 October 2008 - 03:48 PM
Цитат
Няй- добрата международна хендлерка най- сетне се обади!!!!!! Какво става , ще я водите ли на специалката в Пловдив
на 1 ви ?
на 1 ви ?
Най-после и аз да намеря време ;D
Гаро върхът си за малко да не си позная кучето след Будапеща!!!
Хиляди благодарности за груминга и за това че си я гледал като царица B)
Благодаря и на Светлето и на Люси и Ели за грижите :wub:
На 1-ви Биби почти сигурно ще дойде, големия въпрос пак е със или без собственика си :o
Публикувано: 17 October 2008 - 08:07 PM
Цитат
Цитат
Няй- добрата международна хендлерка най- сетне се обади!!!!!! Какво става , ще я водите ли на специалката в Пловдив
на 1 ви ?
на 1 ви ?
Най-после и аз да намеря време ;D
Гаро върхът си за малко да не си позная кучето след Будапеща!!!
Хиляди благодарности за груминга и за това че си я гледал като царица B)
Благодаря и на Светлето и на Люси и Ели за грижите :wub:
На 1-ви Биби почти сигурно ще дойде, големия въпрос пак е със или без собственика си :o