Ирландски вълкодав
Публикувано: 25 December 2008 - 05:03 PM
;D Моят чобанин беше посял из целият двор 5 чувала с жито
Не ме питай това как се събира :rolleyes:
Да не говорим че пиленцата около нас /врабчета и разни други/не можеха да летят от преяждане
Пожелавам на всички весела коледа и щастлива Нова 2009 г
И нека тя бъде пълна с още много Вълкодавчета
Войнова и дъщери
Не ме питай това как се събира :rolleyes:
Да не говорим че пиленцата около нас /врабчета и разни други/не можеха да летят от преяждане
Пожелавам на всички весела коледа и щастлива Нова 2009 г
И нека тя бъде пълна с още много Вълкодавчета
Войнова и дъщери
Публикувано: 27 December 2008 - 09:00 AM

VelvetD`amour
Persian,Exzotik,Ocicat,Pomeranian&Greyhound
cattery&kennel
http://vdamour.hit.bg/
http://velvetdamour.net/
Публикувано: 29 December 2008 - 12:24 AM
Цитат
Мерси,днес разбрах къде ще давате бебе левретка!!!!!по насам, при мои приятели по - до мен за наслада на очите ми....
www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 30 December 2008 - 12:17 AM
От родата на Лейди е това снежно девойче!! Майката на това куче е идвала в Пловдивският панаир на Цациб през 2003 та година- Царская прихоть Ананстасия.и тогава ако имах пари щях да си резервирам и купя още тогава от този цвят от Лилия Куркина.тогава се влюбих в породата.и от тогава си гонех целта от някъде големи пари-вълкодав.Имам снимки от Ананстасия на раменете ми.

Публикувано: 30 December 2008 - 02:03 AM
На СВЕТОВНОТО в Братислава Ирландските вълкодави ще бъдат съдени от :МЪЖКИ И БОБ:Финней Тимоти -Ирландия и ЖЕНСКИ:Онгхена Лилиян- Белгия. дата:09.10.09 Ще бъде отсъдена и една специалка на следващият ден. ..... Клуб "Хрътки " БГ ще се представи на световното дог шоу-с развъдник "Филипополис" 1.Филипополис Конан Варвар -Царская Прихоть в клас открит 2.Филипополис Береника- Из Волшебного Леса клас интермедия и 3. Филипополис Первая Лейди- Царская Прихоть клас младши . Ако някой друг представител на породата желае да участва нека да заповяда !!!!

Публикувано: 31 December 2008 - 12:32 AM
Цитат
От родата на Лейди е това снежно девойче!! Майката на това куче е идвала в Пловдивският панаир на Цациб през 2003 та година- Царская прихоть Ананстасия.и тогава ако имах пари щях да си резервирам и купя още тогава от този цвят от Лилия Куркина.тогава се влюбих в породата.и от тогава си гонех целта от някъде големи пари-вълкодав.Имам снимки от Ананстасия на раменете ми.

Публикувано: 31 December 2008 - 12:37 AM
Но в момента има съвсем нов живот!!!!в "Из волшебного леса" са се родили нови бебета-светли цветове:3 женски пшенични и 1 мъжки сиво бежов.Изсветлени . Баща : Фигаро-вуйчо на Лейди ,майка :Чародейка- www.irishwolfdog.com