Публикувано: 21 November 2011 - 07:16 PM
За съжаление нямаме нови снимки на Деската. Тя все още живее при бабата, заедно с други 2 мои кучета, които бабата ми гледа срещу заплащане. Деската, а и другите кучета там не са много добре-общо са 5 броя и живеят в много малко дворче, на открито, нося им храна, но изглежда имат нужда от повече , защото Деската е малко слабичка. Иначе е обезпаразитявана редовно, има си две ваксини и я кастрирахме наскоро в Богров. Все по-любвеобвилна е и само скача и целува, малко е страхлива по отношение на ходенето на повод. Аз нямам физическата възможност да ходя често при тях, тъй като вечер се прибирам много късно, а събота съм при другите ни кучета, само неделята ми е свободна и тогава тичам по котки или ходя на село да си видя личното ми куче, което стои само цяла зима (една жена се грижи за него, но все пак е само през по-голямата част от времето). Сами разбирате, че почти нямам време за Деската и другите две кучета, освен да им отнеса храна и да ги помилвам за малко. Отделно те живеят в задния двор на бабата, и за да ги изведа на разходка трябва да мина целия й двор, а тя си има питбул-много агресивен към кучета. Така че е доста трудно (поне за мен) да ги извеждам на разходка.....
Еми това е засега от Деската-с две думи здрава е, мила и жизнена, но не живее много добре там, където е в момента....но засега друга алтернатива за нея нямам....