Най- добрите стопани за сърнето!
Сърненце без оченце много мила млада кучица :)
Публикувано: 29 June 2011 - 08:57 AM
И аз забелязвам, че милото момиченце е вързала 2 грама мръвка
, освен всички други типични признаци като на другите курортисти при Галя- въртене на опашка като за последно, галене като за последно и други такива хубави нещица.
Публикувано: 03 November 2011 - 07:22 AM
Последната снимка ме подсети- нито едно от кучетата на шоуто не ни изложи- въпреки стреса от новото място, мотането по асансьори и ескалатори, невъбразимия шум от навалица, пойни птички и високоговорители- след себе не оставиха следи...дори и от гранули, а те бяха в изобилие по ринга, заради състезанията.

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 13 February 2012 - 11:26 AM
Саня продължава да чака и все така никой не я харесва. Нито тук, нито там, зад границата. Една шарена кравичка (вече не е сърне) с едно око. Тя, всъщност, и идея си няма, че е нежелана точно поради това, и че въобще е нежелана. В момента тя е щастлива, има си всичко необходимо, но трябва да има дом и за нея.
Време е да помолим за поммощ и с нейния хотел. До момента той се плаща от хората, които са я спасили. Но в момента те са много затруднени финансово и всякаква помощ би била от полза, тъй като дом за Саня не се очертава в близко време :(
А ето и нея - доволна, щастлива муцуна :)

Време е да помолим за поммощ и с нейния хотел. До момента той се плаща от хората, които са я спасили. Но в момента те са много затруднени финансово и всякаква помощ би била от полза, тъй като дом за Саня не се очертава в близко време :(
А ето и нея - доволна, щастлива муцуна :)
Публикувано: 12 April 2012 - 01:13 PM
До момента най-дълго търсихме дом на Каси (неземната красота). Това отне 10 месеца.
След един месец ще стане една година търсене на нов дом за Саня.
Саня не е от тези животни, които ви грабват като видите снимката. Но ако я видите наживо ... няма такава мила нахалница :)))

След един месец ще стане една година търсене на нов дом за Саня.
Саня не е от тези животни, които ви грабват като видите снимката. Но ако я видите наживо ... няма такава мила нахалница :)))
Публикувано: 28 September 2012 - 04:16 PM
Нека да зарадвам почитателите на Саня, че тя вече е в Германско, където ще си има истински, само нейни си стопани.
Благодаря на Галя за всеотдайните грижи за Сана - година и половина уют.
Също и на Ро от "Шарко".
И много благодарности на Дора, че сбъдна мечтата ми Саня да има стопани в Германия.
Саня на изпращането към новия си живот
Снимка
Благодаря на Галя за всеотдайните грижи за Сана - година и половина уют.
Също и на Ро от "Шарко".
И много благодарности на Дора, че сбъдна мечтата ми Саня да има стопани в Германия.
Саня на изпращането към новия си живот
Снимка
Публикувано: 01 October 2012 - 08:07 PM
Сърнето или муфлончето, в което се превърна
ще ми липсва, вече се усеща отсъствието й,защото и други муцуни успяват да се вредят за ласки,което беше трудничко преди.
Фотографите могат да си отдъхнат ,че няма да има повече разбити носове, в момент , който почваха да снимат получаваха мятаща се от радост Саня директно в лицето.

Вход

Горе
Цитиране +