Бъки и Сара - странна софийска двойка постоянен дом за поредните два несретника
Публикувано: 25 January 2012 - 11:21 AM
Ей ,много ти благодаря за новите снимки! Едва на тези се вижда уникалният розово-перлен цвят на Саричка, то и характерът е такъв ..А Бъки - импозантен ,лъскав, внимателен и нежен мечок..
Вече година чакат и нито един, ама нито един човек не ги е поискал, защото са едрички ли, защото не са застрашени и спешни ли, не знам ..Започва да ми прилича като сагата с милия Краси и ме втриса.:((
Някой ,идеи да пътуват (ще се плати транспорта естествено) ? Тези отлично социализирани, добре гледани, млади и здрави прекрасни кучета да стоят и да чакат без никаква перспектива ..Помагайте, моля.
Вече година чакат и нито един, ама нито един човек не ги е поискал, защото са едрички ли, защото не са застрашени и спешни ли, не знам ..Започва да ми прилича като сагата с милия Краси и ме втриса.:((
Някой ,идеи да пътуват (ще се плати транспорта естествено) ? Тези отлично социализирани, добре гледани, млади и здрави прекрасни кучета да стоят и да чакат без никаква перспектива ..Помагайте, моля.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 27 January 2012 - 08:12 AM
agalina, в 25 January 2012 - 09:21 AM, написа:
Не си обяснявам и аз причината!
Публикувано: 03 March 2012 - 01:33 PM
Бъки и Сара си имат чипове,подари им ги Elizd :)
Кучета са млади, здрави (пу-пу!), съвсем социализирани и толкова красиви, направо са под конец ,дето се вика. Готови са нов живот и дом. Само дето никой не ги иска. ...
Кучета са млади, здрави (пу-пу!), съвсем социализирани и толкова красиви, направо са под конец ,дето се вика. Готови са нов живот и дом. Само дето никой не ги иска. ...

Публикувано: 01 September 2012 - 11:44 AM
УРАААААААААААААААААААА!!!!!!
Най-после , с огромно удоволствие да ви кажа , че и БЪК вече е германец!! Дебелият мил кротък мечок започва нов живот ! Благодарности на всички замесени ,те си знаят кои
На Гери, която му даде спокоен живот в своя дом ,грижи и обич ,и плака когато го изпращаше !
И най-много, много, МНОГО БЛАГОДАРЯ на Соня Митрева , без чийто усилия мечокът нямаше шанс ! Респект ! оставам безкрайно задължена!
Край на сагата ,местете ни! :)
Най-после , с огромно удоволствие да ви кажа , че и БЪК вече е германец!! Дебелият мил кротък мечок започва нов живот ! Благодарности на всички замесени ,те си знаят кои
На Гери, която му даде спокоен живот в своя дом ,грижи и обич ,и плака когато го изпращаше !
И най-много, много, МНОГО БЛАГОДАРЯ на Соня Митрева , без чийто усилия мечокът нямаше шанс ! Респект ! оставам безкрайно задължена!
Край на сагата ,местете ни! :)

Публикувано: 06 September 2012 - 12:28 PM
Nort2005-2, в 04 September 2012 - 07:16 PM, написа:
Първите стъпки на Бък по германска земя. За нас - обикновени стъпки, за него - скок в новия живот /аналогията с Нийл Армстронг е случайна
/ :
Толкова съм щастлива.

Вход

Горе
Цитиране +