- (6 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Спешно и НЕОТЛОЖНО измъчено булоноподобно си търси дом! мъничък... и добър... от гр. Дупница
Публикувано: 29 May 2011 - 01:13 PM
Аз съм поредният човек с призив за бездомно животинче. Но този приятел го намерих в страховит вид и въпреки, че НЯМАМ абсолютно никаква възможност да го гледам, го прибрах, с надежда аз да съм спасителният пристан, макар и временен.
Кутрето може би е възрастно (според ветеринаря), а може би не толкова (според мен). Пълно е с бълхи, утре ще го мажа с капки. И хапче против паразити предстои да му се даде.
Много е добро, вие наистина НЕ ЗНАЕТЕ колко гальовно е това същество! Умолявам ви, помогнете ми да му намерим дом! Нямам никаква възможност да го гледам, а на улицата... то ще умре, защото е малко и не е свикнало навън (предполагам, че е било домашно). Ако някой си го разпознае - намерих го в ж.к "Бистирца".
Мога да го задържа най-късно и утре, в случай, че някой го поиска за постоянно!
И така, приятели, помогнете, моля от сърце, на това страдалче!

Dogs have masters. Cats have staff.
Публикувано: 29 May 2011 - 01:28 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 29 May 2011 - 01:41 PM
Разбира се, не се съмнявам в компетенцията на ветеринаря, но имам чувството, че кученцето е преждевременно състарено, защото, вярно, липсва едно зъбче, но зъбите не са тъмни и развалени, както е при по-възрастните кучета. А и е доста игриво. Надявам се да не подвеждам хората, но такива са личните ми наблюдения. Мога да направя и клип, за който желае да види държането му.
Имам котки, но засега ги държа настрана, за да не го наранят.

Dogs have masters. Cats have staff.
Публикувано: 29 May 2011 - 01:49 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 29 May 2011 - 05:36 PM
От няколко дена се навъртам из форума, надявайки се тайно да се отзова на някой зов за помощ. И ето, че навярно проблясва светлина в тунела.
Бих се радвал да взема животинчето било то до намиране на стопаните му, ако евентуално се появят такива... Ако ли не с удоволствие ще го задържа за постоянно.
От дълго време копнея за кутре в живота си, но поради факта, че родителите ми не одобряваха, предоставяйки редица оправдания не ми се е отдавала възможността. Но това вече не е пречка. Честно казано, мисля, че бих осигурил добра среда за едно животно - освен грижите и вниманието, с които бих го обградил, като студент по ветеринарна медицина (Тракийски университет, Стара Загора) мога да му предоставя постоянен достъп до ветеринарни лекар, които малко или много са истински професионалисти в областта си.
Ако сте заинтересовани, ще се радвам да обсъдим ситуацията. =]

Публикувано: 29 May 2011 - 06:35 PM

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 29 May 2011 - 06:38 PM
Относно пребиваването - плащам си за кухня горе в Студентски град, но отделно имам квартира в града и през по-голяма част от времето съм там. Общежитието го държа като резервен вариант, ако случайно се случи нещо с квартирата. :)

Публикувано: 29 May 2011 - 06:44 PM

Публикувано: 29 May 2011 - 07:00 PM

Публикувано: 29 May 2011 - 07:06 PM

Публикувано: 29 May 2011 - 07:11 PM
Хайде,ако ти се усмихне щастието и ти дадат псенцето,ще се видим...

Може ли да те питам,как намери този форум? Защото...мнооооооого малко хора от ВУЗ-а го знаят или поне почти не познавам такива,дето да пишат тук...

Публикувано: 29 May 2011 - 07:34 PM
Въпроса е там, че от много време искам да гледам куче... И преди няколко дена се събудих с категоричното решение, че е настъпил момента, в който това ми желание да се изпълни. Говорих с нашите и те предложиха да си купя от развъдник, но на фона на всички животинки, които имат отчайваща нужда от дом и стопанин отказах. И така тръгнах "на лов" за някое подобно създание и случайно попаднах на форума. Ходих и до изолатора в Стара Загора, където имаше едва 4 кучета като всички от тях бяха адски сладки и просто няма как да не се влюбиш в тях (особено един черно-бял сладур с едно синьо и едно кафяво око), но всички бяха с огромни размери, а лично аз не смятам, че подобно животно би се чувствало комфортно затворено между четири стени в апартамента. Понеже не мога да им осигуря повече от 1 крос и 2 излизания на ден и през останалото време ще стоят затворени. И това е в общи линии.

Публикувано: 29 May 2011 - 10:36 PM
- (6 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »