Dog.bg Форуми : СПЕШНО!!! ТЪРСЯ дом за чистокръвна немска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

СПЕШНО!!! ТЪРСЯ дом за чистокръвна немска овчарка Спешно

#1 Потребителят е офлайн   gallia1 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 May 2011 - 08:06 PM

Здравейте,
много спешно търся дом за чистокръвна немска овчарка. Казва се Коуди, мъжка на 3 години. С абсолютно всички документи и международни сертификати. Купувана е от развъдник VOM TERMINAL ( www.terminal-bg.com). Бащата е Ведор , а майката е Зара (може да ги видите на сайта). За съжаление стопанина е неизлечимо болен и неможе да се грижи за него.Нямам снимка на кучето, но изглежда идентичен като бащата Ведор. Кучето е с добър характер и уравновесено, няма опит с деца.
ако имате въпроси, моля не се притеснявайте да пишете.
gallia1@abv.bg

#2 Потребителят е офлайн   mariana_jl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 May 2011 - 08:48 PM

z i saprugat imame jelanie da osinovim NOK ot pone godina.Vaprosat e da se rabrat s nasheto kuche Vito.Kucheto shte jivee kakto pone 5 pati sam pisala v dvor na selo,shte si ima kashti4ka,med.obslujvane nqma problem-ZADALJITELNOO!!! shte e nahraneno vinagi(ostavqt se granuli na saseda,toi hrani 2 ku4eta oshte-razbrali sme se),no shte e na selo.v kolibka.Shte q izolirame,vsi4ko kakto si mu e reda,nqma da go ma4im ot stud .!tova iskam da se znae.pone dokato ne go priberem v kashti de...koeto do kolkoto poznavam men i maja mi shte stane skoro.Uj plana e da sme si tam petak,sabota i nedelq i pon.sutrinta-nqma sinjiri.ostanalite dni shte e varzano ot bezopastna gledna to4ka.Tova mislim-UJ....a dali nqma da se ozove v stz na divana ..ne znam :))Shte pisha na li4ni za telefon i kontakt,ako smqtate 4e sme podhodqshti.Majo iska NOK,az li4no iskam ku4e v koeto da se vliubq ot prav pogled.Daje sam haresala edin sladur ot rabotnoto mqato ,no toi e ot taka narechenite pomiqr4eta,taka 4e nqma shans za lubovta na majo.I se oglejdame za nemskoov4arkopodobno.Ne e problem da zakupq ot zoomagazin,no znam kakvo stava tam.Li4no "dakelat"ot tam go vzeh,emi minal e pokrai dakel,no ve4e nqma zna4enie obi4ame go 4 godini.Ne jelaq da kupuvam ot borsi i magazini,po dobre izstradala dusha.Sorry za shliokavicata,na tozi komp nqmam BG.

#3 Потребителят е офлайн   Lenard Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2011 - 09:05 PM

mariana_jl , при цялото ми уважение няма такъв филм "трябва ни куче за уйкендите" :eg_033: . Адски несериозно е и за безпородно кученце, жестоко е да стои само на верига по цяла седмица...

#4 Потребителят е офлайн   mariana_jl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 May 2011 - 09:16 PM

Nedeite taka!Ne ni poznavate kato hora,ne znaete kakvi sme.Nie naistina se grijim za jivotnite i imame nqkakav moral ako taka moga da go nareka.Ku4e za weekenda ne ni triabva,triabva ni priqtel.Ne zabravqite oba4e ,4e ne vsi4ki ku4eta v BG jiveqt pod jurgana i v luxoznata si kashta.Po dobre pribrano i gledano,otkolkoto naritano i bezdomno,zashtoto vqrvaite mi sam vijdala strashni gledki,poslednata ot petak na ku4e sas STOPANI.Prekrasna krasavica,koqto o4akvahme da vidim,dokato minavame pokrai kashtata im,a dobriqt zxmojen stopanin lubezno q beshe ZASTRELQL i vidqhme edna karvava kartina,ot koqto oshte sam bolna-ku4eto prosnato i paza4at im sedi i go gleda kak umira.....Taka ,4e ne mi govorete za ku4e za weekenda,molq.Hora ima razli4ni,az prosto iskam NOK-podobno,kakto spomenah,zashtoto majat mi tova iska ,no nai ve4e iskam da predpazq nqkoe jivotin4e ot loshoto,makar i varzano za 2-3 dni.Oshte vednaj se izvinqvam za shliokavicata.Naistina mislq da spra da pisha v tozi forum,ot nego dobivam useshtaneto ,4e sam losh 4ovek....

#5 Потребителят е офлайн   gallia1 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 May 2011 - 09:20 PM

благодаря за бързия отзив, кучето е гледано в къща, което може би забравих да кажа, но никога не е живяло на двора. Незнам дали това е най-добрия вариант за него.Знам от стопанина, че не се спогодява много със- селски животни от типа (овце,кози и т.н). И още нещо незнам дали ще прозвучи смешно, но му е говорено на английски и шведски.

#6 Потребителят е офлайн   mariana_jl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 May 2011 - 09:23 PM

Kakvi ovce,kakvi kozi????boje hora,v koi vek jiveete.Ne ne.,.....nqma smisal!

#7 Потребителят е офлайн   gallia1 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 May 2011 - 09:23 PM

аз ще ви имам в предвид, не се притеснявайте.

#8 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 30 May 2011 - 09:24 PM

Показване на мнениетоmariana_jl, в 30 May 2011 - 06:48 PM, написа:

(ostavqt se granuli na saseda,toi hrani 2 ku4eta oshte-razbrali sme se)

няма и нужда да се познаваме.Аз не бих Ви дала куче :ea_103:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#9 Потребителят е офлайн   mariana_jl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 May 2011 - 09:27 PM

mi ostavete go na ulicata da si hodi,moje da we po dobre!!!!Krai s tozi forum!Samo da dopalnq,za "Grajdankite",4e v dvorat mi nqma ovce i kozi,a exoti4ni darvestni vidove,taka 4e da ne se zanimavame pove4e s tozi forum.KRAI!

#10 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 May 2011 - 09:28 PM

ми недейте.Все пак хората ще си преценят на кого да го дадат!
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#11 Потребителят е офлайн   gallia1 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 May 2011 - 09:30 PM

добре, решението е ваше. Може би не се изразих особенно точно,но кучето мрази тези животни ( ако утре скъса синджира например и нападне на някои ваш съселянин поминака ??? няма да е приятно мисля). Кучето е прекрасно с хора , но явно има проблем с такива животни.

#12 Потребителят е офлайн   mariana_jl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 May 2011 - 09:30 PM

Ti shto ne si gledash ku4etata,mi samo vish vav foruma.Ot kade tova svobodno vreme?Nqmat li nujda ot razhodka? :P

#13 Потребителят е офлайн   mariana_jl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 May 2011 - 09:31 PM

Be hora,seloto e palno samo s da ne kazvam slujiteli na koe ministerstvo i gledat samo raigras.Qvno tova im e pominaka :)

#14 Потребителят е офлайн   lucy60 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Имам 3 кучета,3 котки, 10 дегута и плаващ брой риби :)

Публикувано: 30 May 2011 - 09:47 PM

Абе Марианке, и аз имам роднини в Стара Загора, но хората проявяват уважение и пишат на кирилица. Вие не си правите труда да научите българските букви, не са ли ви достатъчно екзотични? Да няма там някое митничарско село и вие да сте в центъра му? Знам ги всичките села около СЗ и във всяко едно мирише на райграс и четирилистни детелини...смешници!

#15 Потребителят е офлайн   Lenard Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2011 - 09:49 PM

Най-добре се свържете с клуба и развъдника да ви посъветват!

#16 Потребителят е офлайн   mariana_jl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 May 2011 - 09:58 PM

Aide nai-dobre si go vzemete u vas,ama mai ne stigat pari4kite,zashtoto gledaneto na edno kuche si e 250-300lv.na mesec,pri polojenie ,che ne se razbolee neshto.Mi ne ,ne e mitni4arsko selo,nqma i logika ako se zamislish,no qvno ne.Prosto priemi,4e ima mladi hora v BG s malko po-visok standart-ne zavijdai ;) i se izvinih za tova,che nqmam kirilica-4eti skapa li si skapi li si ne te znam.predlojih pomosht,poluchih podigravki i obidi.az bqh do tuk s foruma.Jalko-tipichno po balgarski.

МОД:ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВЪВ ФОРУМА!

#17 Потребителят е офлайн   mimotova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Кучета, кучета, кучета, всякакви животинки и фигурки на дакели!!!

Публикувано: 30 May 2011 - 10:34 PM

mariana_jl, гледането на едно куче не е само до "паричките", с които Вие парадирате. С тези "парички", ако имате желание, може да помогнете на много други изпаднали в беда животкинки от форума, но пък повечето не са чистопородни, а са си най-обикновени помияри. Много по-важно е отношението към кучето, отделянето на време и внимание, а не подхвърлени скъпи гранули от съседа и колибка на двора. Доста от хората в този форум помагат на много животни по най-различни начини, въпреки че нямат Вашите финансови възможности и Вашият "по-висок" стандарт, но пък нямат и Вашите претенции за расови кучета, които да живеят на двор или да ги е яд, че дакела им не е точно дакел. Искате расово куче - отидете в развъдник, а ако искате да наистина помогнете на някоя изстрадала душа, която не е задължително да е породиста, има много начини да го направите през този форум.
П.П. А месечните разходи по гледане на куче ми се струват леко преувеличени: до скоро гледах 3, сега 2 кучета, хранят се с хубава храна, едното е постоянно болно и на лекарства, но пак харчех доста по-малко и за трите общо.
User's Signature

Да, човекът наистина е цар на зверовете, защото многократно ги превъзхожда по жестокост. Ние живеем с цената на чужди животи. Нашите тела са истински гробници! Ще дойде време, когато хората ще гледат на убиеца на животни така, както на убиеца на човеци. Леонардо да Винчи

#18 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 May 2011 - 10:37 PM

Показване на мнениетоLenard, в 30 May 2011 - 09:49 PM, написа:

Най-добре се свържете с клуба и развъдника да ви посъветват!

+1

В много случаи развъдчиците взимат обратно кучетата в такива ситуации.
User's Signature

Качена снимка

#19 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 May 2011 - 11:33 PM

Показване на мнениетоmariana_jl, в 30 May 2011 - 07:30 PM, написа:

Ti shto ne si gledash ku4etata,mi samo vish vav foruma.Ot kade tova svobodno vreme?Nqmat li nujda ot razhodka? :P

ами защото не е твоя работа как си прекарвам времето,имам свободно време,плащам си да ми ги разхождат :db_046:За мойте грижа не бери :md_064:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#20 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 May 2011 - 11:36 PM

Показване на мнениетоmimotova, в 30 May 2011 - 08:34 PM, написа:

mariana_jl, гледането на едно куче не е само до "паричките", с които Вие парадирате. С тези "парички", ако имате желание, може да помогнете на много други изпаднали в беда животкинки от форума, но пък повечето не са чистопородни, а са си най-обикновени помияри. Много по-важно е отношението към кучето, отделянето на време и внимание, а не подхвърлени скъпи гранули от съседа и колибка на двора. Доста от хората в този форум помагат на много животни по най-различни начини, въпреки че нямат Вашите финансови възможности и Вашият "по-висок" стандарт, но пък нямат и Вашите претенции за расови кучета, които да живеят на двор или да ги е яд, че дакела им не е точно дакел. Искате расово куче - отидете в развъдник, а ако искате да наистина помогнете на някоя изстрадала душа, която не е задължително да е породиста, има много начини да го направите през този форум.
П.П. А месечните разходи по гледане на куче ми се струват леко преувеличени: до скоро гледах 3, сега 2 кучета, хранят се с хубава храна, едното е постоянно болно и на лекарства, но пак харчех доста по-малко и за трите общо.

+1 :ba_025:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни