- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Спешно се търси подслон/вариант за 2 кученца
Публикувано: 05 June 2011 - 07:10 PM
Спешно се търси временен дом за две малки кученца. Намерени са да вървят на оживен булевард едно след друго, без майка никъде наоколо. Всички варианти изчерпани, всички телефони прозвънени, никой не може, никой няма място. Вече са обезпаразитени, хранят се сами.

Публикувано: 05 June 2011 - 08:37 PM
Това са Гошко и Митко Германови (от село Герман, де). Много са ни грозофайствени, ама какво да се прави. За сметка на това са изумително оправни и смешни, приличат на таралежчета, така и се движат и махат с опашлета. Хапват със завиден апетит, боричкат се, днес потренираха с теглене на въженце.
Днес ги напудрихме и обезпаразитихме и тумбаците им вече не са огромни, познайте защо. Миниатюрнички са, очите им още синеят, да речем, че са на месец, не повече. Не можахме да ги оставим на шосето, следващата кола просто можеше да не ги забележи и... Ако можехме, всичко щеше да е много по-просто... Всъщност от вчера са при мен, но това ще е само за няколко дни.

Гошо - ляво, Митьо - дясно
(Вече гледам на Джо като на куче гигант)
Днес ги напудрихме и обезпаразитихме и тумбаците им вече не са огромни, познайте защо. Миниатюрнички са, очите им още синеят, да речем, че са на месец, не повече. Не можахме да ги оставим на шосето, следващата кола просто можеше да не ги забележи и... Ако можехме, всичко щеше да е много по-просто... Всъщност от вчера са при мен, но това ще е само за няколко дни.

(Вече гледам на Джо като на куче гигант)
Публикувано: 05 June 2011 - 10:48 PM
Те тея "грозофайствени" винаги се оказват скрити лимонки
Само малко време да мине и ще видите какви лебеди ще станат
Много са сладки.
Дано някой намери къде да ги смести, много не искат мишките. Аз за съжаление на този етап много не мога да предложа, че налесението в къщи е много на малко спрямо двукраките
Креватче (ако някой се навие и се притеснява как да ги изолира) и "мъдри" съвети тип "лично изстрадано" е единственото за сега
.
Стискам палци на шушулките да се уредят някъде

Дано някой намери къде да ги смести, много не искат мишките. Аз за съжаление на този етап много не мога да предложа, че налесението в къщи е много на малко спрямо двукраките

Стискам палци на шушулките да се уредят някъде

Публикувано: 09 June 2011 - 12:54 PM
Де що грозотия има, все при мен се озовава...
И с тия пак така. Добре че кака им Ина е един истински маркетинг професионалист!
Малките са наистина малки, точно една шепа, колкото котето ЗорИ. Веси беше така добра да ни услужи с кошарката, която не ползвам
Малките ядат талаша и него не ползвам. Снощи едното ака на вестник, другото пред вратата, тази вечер ще се прибирам с нетърпение. Иначе са наистина много умни тия палета, честно! Засега са и послушни, ще видим по натам дали ще са достойни наследници на Мечката...
И с тия пак така. Добре че кака им Ина е един истински маркетинг професионалист!
Малките са наистина малки, точно една шепа, колкото котето ЗорИ. Веси беше така добра да ни услужи с кошарката, която не ползвам

Публикувано: 10 June 2011 - 10:05 PM
Имам един въпрос към по-опитните. Нормално ли е за кученца бебенца да се уморяват бързо и често да си подремват? Щото кученца бебенца не съм гледала, а при котенцата бебенца няма умора, братче. Гледам сега Зори, ми тя не се спира, а тия двамката поиграят 20 мин, пък полегнат и позаспят.

Публикувано: 10 June 2011 - 10:30 PM
нормално е да,после папкат и пишкат
Страхотни са бебешорите.Тоя Гошко хубвеца така е позирал като наия като беше бебе-важно,важно
Обаче Митко ми е фаворит сладко дребси

Публикувано: 11 June 2011 - 12:24 AM
Абсолютно нормално. Точно щях да ти пиша, да не се кахъриш толкова, че цял ден са в кошарата. Докато я обиколят 5 пъти и повисят малко на мрежата и си подърпат опашките и ушите и толкова им е. После спинкат да съберат сили. Ние чак сега почнахме по час, час и нещо наведнъж да играем (няколко пъти естествено)

Публикувано: 12 June 2011 - 08:19 PM
Абе жено, кви са тия тумбаци
Страотни са малките , ама наистина по спокойно с папото
Как са дребусите, я разкажи малко

Публикувано: 20 June 2011 - 08:57 PM
Ние растем и дебелеем, и дивеем и аз още съм на етапа "ах, колко е смешно и забавно".
Искам само да кажа, че не ползвам кошарката, ако някой има нужда, я давам барабар с талаша. Много жестоко ми се стори да ги държа по 9 часа вътре. Ползвах я само 1 нощ.
Искам само да кажа, че не ползвам кошарката, ако някой има нужда, я давам барабар с талаша. Много жестоко ми се стори да ги държа по 9 часа вътре. Ползвах я само 1 нощ.

- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »